Konu: Tristan_Dwainstar + Kieron_Lewis (DM-MİX)  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2024 17:16
geri çekildi
« Son Düzenleme: 27.05.2024 09:47 LLC »

#1 - 24.05.2024 17:45
Spoiler: GösterGizle

DM konusuna gelirsek birlik üyelerin böyle rollere girişiyorlar, bölgemize saygısızlık kapsamında değerlendirdiğimiz için karşılık veriyoruz. Bunun gerekli rollerine girdik zaten. Ortada DM yok.

Mix diyorsun, seni crenshaw bölgesinde aktif bir şekilde rollerken görüyorduk, aynı şeyi gelip kendi birlik üyelerime yaptınız bir şey demedik çünkü rol icabı gelişen bir olay olduğunun farkına varmak zor değil ve aramızda konuşma sslerine kahkaha atıp birden böyle rollere (hood bölgemize gelip küçük düşürücü grafitiler yapmak) giren r20'inden öğrenebilirsin mixing'i. Herhangi bir düşmanlığımız ya da konuşmamız yokken böyle rollere giriyorsunuz, karşı tepki görünce şikayet açıyorsunuz çok güzel.

Bakımdan sonra aktif bir şekilde dolanmaya devam ettik, dolanıp durduk hood bölgenizde olsun başka yerlerde olsun. Willowfield'da çete birlik mesleği yolunda seni gördük ve uzaktan takipte kaldık. Mesleğinden çıkıp giderken peşinden gelip ateş açtık.

#2 - 24.05.2024 18:04

DM konusuna gelirsek birlik üyelerin böyle rollere girişiyorlar, bölgemize saygısızlık kapsamında değerlendirdiğimiz için karşılık veriyoruz. Bunun gerekli rollerine girdik zaten. Ortada DM yok.

Mix diyorsun, seni crenshaw bölgesinde aktif bir şekilde rollerken görüyorduk, aynı şeyi gelip kendi birlik üyelerime yaptınız bir şey demedik çünkü rol icabı gelişen bir olay olduğunun farkına varmak zor değil ve aramızda konuşma sslerine kahkaha atıp birden böyle rollere (hood bölgemize gelip küçük düşürücü grafitiler yapmak) giren r20'inden öğrenebilirsin mixing'i. Herhangi bir düşmanlığımız ya da konuşmamız yokken böyle rollere giriyorsunuz, karşı tepki görünce şikayet açıyorsunuz çok güzel.

Bakımdan sonra aktif bir şekilde dolanmaya devam ettik, dolanıp durduk hood bölgenizde olsun başka yerlerde olsun. Willowfield'da çete birlik mesleği yolunda seni gördük ve uzaktan takipte kaldık. Mesleğinden çıkıp giderken peşinden gelip ateş açtık.

Merhabalar benimle ilgili bir bilgi hala göremedim, yaptığın savunma bana garip geldi. Benimle role girdiğinize dair bir şey göremedim hala. Benim o sokakta rol yaptığıma dair bir kanıt sunarsanız sevinirim. AMA FORUM SAYFASINDAN BAKMADAN. Attığın kanıtlarda sokağına set ya da klik ile ilgili bir grafitide görmedim. Buna böyle sinirlenip karşılık olarak ateş açmanız çoook saçma. Bizde sokağımızdan geçen araçların aracımıza çarpıp gittiklerini saygısızlık görüp maske takalım esp açıp dm atalım. Savunmanız bu ise sonuçlanabilir. Bana sıkacağın bir sebep göremedim çünkü.

#3 - 24.05.2024 18:13

Merhabalar benimle ilgili bir bilgi hala göremedim, yaptığın savunma bana garip geldi. Benimle role girdiğinize dair bir şey göremedim hala. Benim o sokakta rol yaptığıma dair bir kanıt sunarsanız sevinirim. AMA FORUM SAYFASINDAN BAKMADAN. Attığın kanıtlarda sokağına set ya da klik ile ilgili bir grafitide görmedim. Buna böyle sinirlenip karşılık olarak ateş açmanız çoook saçma. Bizde sokağımızdan geçen araçların aracımıza çarpıp gittiklerini saygısızlık görüp maske takalım esp açıp dm atalım. Savunmanız bu ise sonuçlanabilir. Bana sıkacağın bir sebep göremedim çünkü.

Hood bölgeme (Ganton Binco önü) gelip "Crenshaw" "Rip Gayton" yazarsan tabii böyle bir karşılık görürsün, bu araca çarpıp kaçmalık gibi basit bir olay değil.

#4 - 24.05.2024 18:15
hocam merhaba dolaylı yoldan alakalı olduğum için ufak bir detay düşmek istiyorum. gayet social kısmından set, klik tarzında bir graffiti yaptık bizden bilmeleri çok normal tek kaçırdıkları nokta bu rollerin hiç birinde zaten outsider olan Tykeim yok, bence haklı bir şekilde kanıt bekliyor beni ya da fotoğrafta olanları vursanız gayet olağan. Dikkatli baktığımızda Tykeim birlik bölgesinden alakasız bir noktada vurulmuş, hood içinde vurulsa bir nebze hak verebilirdim fakat ben de MIX yapıldığını düşünüyorum iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 24.05.2024 18:17 kill4you »

#5 - 24.05.2024 19:17
hocam merhaba dolaylı yoldan alakalı olduğum için ufak bir detay düşmek istiyorum. gayet social kısmından set, klik tarzında bir graffiti yaptık bizden bilmeleri çok normal tek kaçırdıkları nokta bu rollerin hiç birinde zaten outsider olan Tykeim yok, bence haklı bir şekilde kanıt bekliyor beni ya da fotoğrafta olanları vursanız gayet olağan.
Tykeim'in o sokakta aktif olduğunu gördüğümüzü söylemiştik her gördüğümüz kişiyi ve rolü önceden aklımıza getirip *İleride bir savaş olabilir ya, hadi şunları bir ss alıp galeride bekleteyim* diyip ss alamayacağımız için şöyle bir kanıt bırakacağım, mix yapmıyoruz bildiklerimizle oynuyoruz. Halen daha sokakta aktif rollerine devam ediyor. Rolde zaten duvarda "Crenshaw"'ı üstüne basa basa belirttiğiniz için düşmanlığımız o bölgede bulunanlara ve o grafitiyi yapanlara.

#6 - 24.05.2024 19:23
maalesef savaş rolleri hassasiyet gerektiren rollerdir, çünkü suistimal edilme olasılığı yüksek oluyor. attığın fotoğraf güncel ve baskın rolünden sonrası bunu neden attın ki zaten sistemsel olarak kişinin bizim birlikte rol yaptığı gözüküyor. tüm bunlardan önce birini hedef alıyorsan geçerli kanıt ve sebebini kenara koyup yapmalısın daha fazla bulandırmamak adına ben kenara çekiliyorum gerekli kararı yetkili verir, olumlu olumsuz her sonucu saygıyla karşılayacağım tarafımızca düşüncelerimiz bu yönde.

#7 - 24.05.2024 19:25
hocam merhaba dolaylı yoldan alakalı olduğum için ufak bir detay düşmek istiyorum. gayet social kısmından set, klik tarzında bir graffiti yaptık bizden bilmeleri çok normal tek kaçırdıkları nokta bu rollerin hiç birinde zaten outsider olan Tykeim yok, bence haklı bir şekilde kanıt bekliyor beni ya da fotoğrafta olanları vursanız gayet olağan.
Tykeim'in o sokakta aktif olduğunu gördüğümüzü söylemiştik her gördüğümüz kişiyi ve rolü önceden aklımıza getirip *İleride bir savaş olabilir ya, hadi şunları bir ss alıp galeride bekleteyim* diyip ss alamayacağımız için şöyle bir kanıt bırakacağım, mix yapmıyoruz bildiklerimizle oynuyoruz. Halen daha sokakta aktif rollerine devam ediyor. Rolde zaten duvarda "Crenshaw"'ı üstüne basa basa belirttiğiniz için düşmanlığımız o bölgede bulunanlara ve o grafitiyi yapanlara.

Öncelikle son bir defa yazıyorum ve karşılıklı diyaloga dökülmemesi adına son iletiyi bırakıyorum.

Benim o sokakta rol yaptığım o kişilere bağlı olduğum anlamına gelmez, evim orada olabilir ki rolsel olarak evim orada. Bu sayede kişilerle yüz yüze gelip rol yapıyorum ki bu zaten anlattığım gibi ilerlemekte. Bunlarıda forum tanıtımına bakarak görebilirsiniz. Ben hala sizinle benim aramdaki bağı göremedim. Bu gün hood bölgemize defalarca saldırı yaptınız, hala hood bölgemize gelip bizi izliyor tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Sizin yaptığınız saçma rollerin sonucunda yaptığınız ihlallerinde ayrıca. Bölgemizdende polisler eksik olmuyor. Anlayacağınız biz rol yaparken siz dm atmak için bir aralık arıyorsunuz.
Benim size karşı düşman olduğuma dair. Sizin bana sıkmanızı gerektiricek gerekli bir sebep bekliyorum. Kanıtlarıyla birlikte iyi forumlar. Dediğim üzere hiç bir ileti çıkışı yapılmayacaktır gerisi yönetimin inceleme ve kararına kaldı.

#8 - 24.05.2024 19:28
Kendiniz başlatıyorsunuz bu durumu ve benim öncesinde bin tane kanıt toplamamı bekliyorsunuz bu yanlış, yerlisi olup olmaman önemli değil sokağa yapılan grafitide Kareem ve başka default skinli kişiler var ve duvarda Crenshaw yazıyor altında hoodumu küçük düşürecek yazılar var, karşılık alınca şikayet yağdırıyorsunuz yakışmıyor. Oradan olduğunu biliyoruz. Sonuçlanabilir.

#9 - 24.05.2024 21:06
Durum hakkında yorum yapmayıp, savunma kısmını sadece birlik sahibi [R20] @Eswiper 'a bırakacaktım fakat ne de olsa ilgili şikayet ve olay dahilinde bende varım. Öncelikle kendi birliğim, Creenshaw birliği ile rekabet durumunda gerekli olaylar, roller zaten biliniyor. Görseller ile de yukarıda kanıtı sunulmuş durumda bu rollerin. Aynı birlik içerisindesin, bir atışmadayız. Yaptığımız roller ile beraber 7/24 birlik bölgesinde, Creenshaw üyeleri (birlik arkadaşların) ile berabersin, öncesinde bölgenizde dahil olduğum rollerde de devamlı olarak aralarındaydın. Sen nedense şu an kendini birlik arkadaşlarından ayrı tutuyorsun anlamsız şekilde, zaten roller yapılmış, birlik rekabeti arasında kimin neyden olduğu IC olarak biliniyor.

Şimdi bundan dolayı, "beni tanımıyorsunuz, nasıl sıkıyorsunuz" "gerekli ss'leri çıkarın, gösterin, rekabetim yok" tarzı söylemlere giriyorsun ve bizi MİX ile suçluyorsun. Birlik açıldığından bu zamana kadar 1 tane birlik ile beraber rekabetimiz yok, DM yanlısı insanlar değiliz, kendi ortamımızda rol çeviriyoruz. Açılmaması gereken bir şikayet olduğunu düşünüyorum, sadece yaralanma sonrasında buna "Lose" gözü ile değil, "Role" gözü ile bakalım, daha da keyif alırız iki birlik olarak da. İyi forumlar.