Durum hakkında yorum yapmayıp, savunma kısmını sadece birlik sahibi [R20]
@Eswiper 'a bırakacaktım fakat ne de olsa ilgili şikayet ve olay dahilinde bende varım. Öncelikle kendi birliğim, Creenshaw birliği ile rekabet durumunda gerekli olaylar, roller zaten biliniyor. Görseller ile de yukarıda kanıtı sunulmuş durumda bu rollerin. Aynı birlik içerisindesin, bir atışmadayız. Yaptığımız roller ile beraber 7/24 birlik bölgesinde, Creenshaw üyeleri (birlik arkadaşların) ile berabersin, öncesinde bölgenizde dahil olduğum rollerde de devamlı olarak aralarındaydın. Sen nedense şu an kendini birlik arkadaşlarından ayrı tutuyorsun anlamsız şekilde, zaten roller yapılmış, birlik rekabeti arasında kimin neyden olduğu IC olarak biliniyor.
Şimdi bundan dolayı, "beni tanımıyorsunuz, nasıl sıkıyorsunuz" "gerekli ss'leri çıkarın, gösterin, rekabetim yok" tarzı söylemlere giriyorsun ve bizi MİX ile suçluyorsun. Birlik açıldığından bu zamana kadar 1 tane birlik ile beraber rekabetimiz yok, DM yanlısı insanlar değiliz, kendi ortamımızda rol çeviriyoruz. Açılmaması gereken bir şikayet olduğunu düşünüyorum, sadece yaralanma sonrasında buna "Lose" gözü ile değil, "Role" gözü ile bakalım, daha da keyif alırız iki birlik olarak da. İyi forumlar.