| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fernando Williams @Mehmetyildiz27 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucia Battagli @Rollsrose Suge Tubbs @tafo Victor Woods @Woods Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.05.2024 saat 01:50 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 01:51 esnasında 8Ball isimli mekandan çıkış yaptık. Lucia Battaglia karakteri ile rol yapmaktaydık.
Tam bizim çıkış yaptığımız esnada Fernando Williams isimli karakter pompalı tüfeğini çekti. Bir sivile karşı ateş açmaya başladı.
Benim karakterimde bir VCPD üyesidir ve CCW lisansı vardır. Suçun engellenmesi amaçlı kişiyi etkisiz hale getirme hakkı vardır.
Fernando Williams ve bana ait olan Karen Robertson karakterleri arasında çatışma başladı. Karakterim Fernando Williams'ı
kanalizasyonda etkisiz hale getirdi.
Ardından arkadaş /q attı. Ben telefondan ihbar verdim ve ekip çağırdım.
Arkadaş tekrar oyuna girdi ve benim orada beklediğimi görünce tekrar /q attı.
Kendini savunmak için 5 dakika içerisinde oyuna döndüm demekte.
Fakat ben bunun kasti yapılmış bir ihlal olduğunu düşünmekteyim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Mekandan çıktık. Arkadaş pompalı ile ateş açmaya başladı. Arkadaşı etkisiz hale getirdim.
Burada ilk kez /q attı. Saat 01:52:39
İhbarı verdim ve ekiplerin gelmesini beklerken arkadaş tekrar oyuna girdi ve beni görür görmez /q attı.
Saat 01:54:01
Rolüme devam ettim. Victor Woods'a durumu anlattım. Suge Tubbs isimli karakter ise ilk bana ateş açtı diyerek polise durumu açıkladı.
Ek açıklamalar(varsa): Gerçekten sağlam bir OOC Jail alması taraftarıyım.