Öncelikle selamlar, rolde kavga ettik doğrudur ama beni kimse silah ile vurmadı. Yumrukla kovalayarak düşürdüler öncelikle bunu söylemek isterim bana bir tane bile mermi değmedi.
Jayden karakterine gelicek olursak. Isaac'ı benzinlikte vurduktan sonra Draken ve Jayden karakterini yan yana kaçarken gördüm, onları kovalamaya başladım ve ikiside eve girdi Draken zaten brawl rolünde vardı Jayden Draken ile aynı eve kaçtığı için onuda vurdum.
(draken'in rolde olduğunun kanıtı)
ESP konusuna gelicek olursak kısaca anlatayım, arkadaşımın attığı resimde belli oluyor. Kendisi şikayette rol yaptıklarını söylüyor fakat resimde chatlog açık ve net bir şekilde belli oluyor, rol yaptıklarına dair bir yazı göremiyorum. O sırada ben arkadaşları üstte söylediğim gibi yanımdan geçerken gördüm ve Idlewood'da bir eve saklandıklarını görünce hemen arkalarından girdim, zaten fark ettiyseniz girdiğim gibi evi kilitliyorlar direk arkalarında olduğumu net bir şekilde belli ediyor.
Bunun haricinde ESP ve diğer yazılımları kullanmıyorum, diğer resimlerde zaten yetersiz kanıt olmasına rağmen savunmamı açık ve net bir şekilde yaptım sonuçlanabilir.
Ek; Birliğe oluşum şikayetleri yapılmış, aynı resimler ve aynı şikayet sebepleri ile bana açılmış. Savunmamı burdan yaptım iyi forumlar.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=159682.0