Konu: Victarion_Morgenstern  (Okunma sayısı 207 defa)

#0 - 23.05.2024 23:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victarion_Morgenstern @hasanbaban153

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kason_Lockwood @Ezilmem Jayden_Flower @ChiefK Tykeim_Pena @LLC

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching, MIX, YKI, Metagaming, 3. parti yazılım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadşlarla daha önce bir rolümüz oldu, bunun sonucunda bölgemize geldiler ve bir kavga rolüne giriştik. Kavga rolünde silahlar çekildi ve Victarion_Morgenstern benim tarafımdan shotgun ile vuruldu. Loglara da bakabilirsiniz, ardından bir saat bile geçmeden birliğimdeki tüm üyelere ateş açmaya başladı. Jayden_Flower adlı birlik üyem rolde hiç bulunmamasına rağmen düşürüldü. Jayden ile yaptığı rolün kanıtını istiyorum. MIX ile forumdan görüp vurduğunu düşünüyorum. Beni birliklerinden birisi gördü ve motoruyla kovaladı, sonra önümü bu arkadaş kesti. IC yollarla haberleştiklerine dair de kanıt istiyorum. Draken_Coupe adlı arkadaşımın evinde rol yaptıkları sırada evi nerden öğrendiklerini merak ediyorum. ESP olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Victarion_Morgenstern adlı şahsın yaralı olduğunun kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

YKI:

[/img][/url]

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 23.05.2024 23:08 turkishgoldenhero »

#1 - 25.05.2024 01:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 25.05.2024 07:43
Akşam savunma yazacağım.

#3 - 25.05.2024 21:20
Öncelikle selamlar, rolde kavga ettik doğrudur ama beni kimse silah ile vurmadı. Yumrukla kovalayarak düşürdüler öncelikle bunu söylemek isterim bana bir tane bile mermi değmedi.
Jayden karakterine gelicek olursak. Isaac'ı benzinlikte vurduktan sonra Draken ve Jayden karakterini yan yana kaçarken gördüm, onları kovalamaya başladım ve ikiside eve girdi Draken zaten brawl rolünde vardı Jayden Draken ile aynı eve kaçtığı için onuda vurdum.
(draken'in rolde olduğunun kanıtı)

ESP konusuna gelicek olursak kısaca anlatayım, arkadaşımın attığı resimde belli oluyor. Kendisi şikayette rol yaptıklarını söylüyor fakat resimde chatlog açık ve net bir şekilde belli oluyor, rol yaptıklarına dair bir yazı göremiyorum. O sırada ben arkadaşları üstte söylediğim gibi yanımdan geçerken gördüm ve Idlewood'da bir eve saklandıklarını görünce hemen arkalarından girdim, zaten fark ettiyseniz girdiğim gibi evi kilitliyorlar direk arkalarında olduğumu net bir şekilde belli ediyor.

Bunun haricinde ESP ve diğer yazılımları kullanmıyorum, diğer resimlerde zaten yetersiz kanıt olmasına rağmen savunmamı açık ve net bir şekilde yaptım sonuçlanabilir.

Ek; Birliğe oluşum şikayetleri yapılmış, aynı resimler ve aynı şikayet sebepleri ile bana açılmış. Savunmamı burdan yaptım iyi forumlar.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=159682.0

#4 - 25.05.2024 21:59
Seni yaralıya pompalı tüfekle düşürdüm güzel kardeşim. Bundan eminim, loglara bakılsın. Eğer yumrukla düşürüldüysen haklısın. Arabanın üstüne kim çıkıp seni yumruklayacak? Loglara bakılmasını istiyorum, arkadaş yönetimi kandırmaya çalışıyor.

#5 - 27.05.2024 23:38
sonuçlanabilir

#6 - 02.06.2024 04:15
Kanıtlarınızı güncelleyin. @hasanbaba337

#7 - 04.06.2024 23:33
sanırım güncellenmeyecek, sonuçlanabilir. @ba2handro

#8 - 06.06.2024 02:45
Cezalandırılacak.

K&A