Konu: Sante Walter - Çoklu İhlal  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2024 20:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sante Walter @diablotularz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lars Agnes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.2024 / 19.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-Rp Davranış
Bug Abuse
Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kavga anında hiçbir şey yokken bıçaklanma sırasında tam ölecekken AFK durumuna geçmesi ve arkadaşı adamı düşürünce yeniden aktif olmasıyla birlikte oyun bugunu kullanmaktadır. Bu kavganın da hiç tanımadığı birisi tarafından durduk yere çıktığı ayrı bir olay. Ekstra olarak hiçbir alakam yokken 2. Kanıt videosunda görüldüğü gibi bir anda bana vurmaya başlıyor ve sadece sabit duruyorum ne bir rolüm ne bir şey var. "Köyüne dön." lafını arkadaşlar gelmeden önce Lars'a dedim, benimle rol dahil yapmadan canım az diye trollemesine saldırdılar. Bunun üzerine arkadaşıyla OOC olarak PM ile oyunda hareket ederek MG yapmaktadırlar. Kanıtlarda mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bug: https://streamable.com/yhxm4c
Non-Rp: https://streamable.com/xser1r
MG: https://i.hizliresim.com/88nkvow.PNG

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın adına açılmış çook fazla şikayet var, kendisi trollemeye çok müsait bir karakter bunu göz önüne almanızı rica ederim.

#1 - 22.05.2024 20:08
Şahitliğimi ve bütün kanıtları onaylıyor ve doğruluyorum.

#2 - 22.05.2024 20:43
Merhaba, baştan belirtmeliyim ki trolleyecek olsam burada çok farklı şeyler yapardım.

Savunmam;

Bug adına şunu belirtmeliyim ki, Türk Telekom alt yapısında olan bir interneti kullanıyorum. Ara sıra oyunumda gidip gelmeler olabiliyor, burada yere düşeceğim diye afk atacak değilim. Arkadaşlarım da şahitlik ederler, çoğu yerde internetim gidiyor ve lag giriyor oyuna feci bir şekilde. Bunun sebebi de o.

Size saldırmamın sebebi, orada biz adamla konuşurken orda durup Lars'nın yanındaymışsın gibi olman. Olaya karışmaya çalışman, daha önceden ettiğin lafları da göz önünde bulundurduğumda sana da yumruk sallıyorum.

MG:  Arkadaşım ile hiç bir rol yokken normal şekilde PM'den sohbet muhabbet ediyorduk. O sırada da Douglas ile konuşmuştum, /r'den direkt olarak arkadaşıma yazmak istedim. Douglas'a gitti mesaj, yapacak bir şey yok. PM'den motor kiralayalım demek bariz bir metagaming mi?

Sonuçlanabilir. @Sylas

#3 - 22.05.2024 20:51
Şikayet listesinde adın dolu ve trolleyecek olsam diyorsunuz, rol baltalıyorsunuz sürekli.

Yaklaşık 30 dakikalık rol anında gitmeyen internetin sadece o bıçaklanma anında 5 saniye gidesi tuttuğuna inanmak zor. Zaten durduk yere gelip birisiyle kavga etme rolü oluşturmanız çoğu şeyi açıklıyor.

Artı olarak

Alıntı
Size saldırmamın sebebi, orada biz adamla konuşurken orda durup Lars'nın yanındaymışsın gibi olman. Olaya karışmaya çalışman, daha önceden ettiğin lafları da göz önünde bulundurduğumda sana da yumruk sallıyorum.

demişsin. Bana attığın PM'lerin SS'leri de durmakta, ben hiçbir role girmedim Lars'ın yanında olduğuma dair hiçbir şey yok sadece kavganızı ayırmaya çalışıyordum Lars'a 3 kere /dene spam'ı atıp ardından dönüp bana vurman ve durmadan vurman mantıksız. "daha önceden ettiğin lafları da göz önünde bulundurduğumda" kanıtlarsan sevinirim 1 adet ettiğim laf yok çünkü :)

Sonuçlanabilir tabii.

Normal bir şekilde muhabbet ediyorduk dediğin konu IC bir olay ve OOC olarak iletişim kuruyorsunuz.

#4 - 23.05.2024 15:19
Kendisinin yaşı küçük sürekli rolleri baltalayıp şikayet yiyincede bahaneler uyduruyor örneğin CarJack atıyor yok klavyem bilmem ne switch , noob dm atıyor yok mouseımın şu şeyi bozuk wg yazdım zaten diyor

Kendince çakallıklar yaparak kendini haklı görüp yaptığı ihlallere bir kılıf uyduruyor sadece kendisinin eğlendiği şeyleri yaparak bir çok kişinin oyun zevkini berbat edip rol baltalayıp oluşumların oyun zevkini bok ediyor 2 levelkende aynıydı halen aynı değişeceğini sanmıyorum hormonlarına hakim olamayan birisi hakkında bu kadar fazla şikayet olmasına rağmen (sonuçlanan bir şikayetten cezalandırılacak diyilip cezası verilmedi: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=158126.msg1187767#msg1187767 ) bir çok cezadan garip şekilde sıyrılıyor :)

#5 - 23.05.2024 19:06

bune oglum gel eğiteyim seni

A:SDASDASDads birisini bekler iken yapmıştım gönlü olsun diye, amacım dm veya troll değildi burda da :D

#6 - 23.05.2024 19:17
Şikayet listesinde adın dolu ve trolleyecek olsam diyorsunuz, rol baltalıyorsunuz sürekli.

Yaklaşık 30 dakikalık rol anında gitmeyen internetin sadece o bıçaklanma anında 5 saniye gidesi tuttuğuna inanmak zor. Zaten durduk yere gelip birisiyle kavga etme rolü oluşturmanız çoğu şeyi açıklıyor.

Artı olarak

Alıntı

demişsin. Bana attığın PM'lerin SS'leri de durmakta, ben hiçbir role girmedim Lars'ın yanında olduğuma dair hiçbir şey yok sadece kavganızı ayırmaya çalışıyordum Lars'a 3 kere /dene spam'ı atıp ardından dönüp bana vurman ve durmadan vurman mantıksız. "daha önceden ettiğin lafları da göz önünde bulundurduğumda" kanıtlarsan sevinirim 1 adet ettiğim laf yok çünkü :)

Sonuçlanabilir tabii.

Normal bir şekilde muhabbet ediyorduk dediğin konu IC bir olay ve OOC olarak iletişim kuruyorsunuz.

/dene spam'ı atacak olsam, spam o şekilde atılmaz.
art arda, sürekli aynı şeyi atmaktır spam, flood. Emote vererek atıyorum zaten ve 3 kere atıyorum, sonuncusu da başarısız olsa atmayacaktım daha fazla, sıkıntı olur diye.
Alıntı
Birader 30 dakikalık rolde ara sıra gidiyor zaten. Neden kandırmaya çalışıyorsun? Bıçaklanmamak için mi interneti keseceğim, güldürme ya. Durduk yere gelip birisiyle kavga rolüne de girmedim, adam bize küfür ediyordu. Küfür edip polisin yanına kaçıyordu, polisler gittiğinde de adamı dövdüm.

Alıntı
Dostum böyle ufak tefek hatalar yüzünden ceza almamı istemen saçma, hemen hemen çoğu oyuncu bu şekilde ufak sohbetleri pm üzerinden geçiriyordur eminim.

Her şey anlattığım gibi, herhangi bir kusurumuz varsa sana karşı sadece düşüyorsun.

#7 - 23.05.2024 19:19
Kendisinin yaşı küçük sürekli rolleri baltalayıp şikayet yiyincede bahaneler uyduruyor örneğin CarJack atıyor yok klavyem bilmem ne switch , noob dm atıyor yok mouseımın şu şeyi bozuk wg yazdım zaten diyor

Kendince çakallıklar yaparak kendini haklı görüp yaptığı ihlallere bir kılıf uyduruyor sadece kendisinin eğlendiği şeyleri yaparak bir çok kişinin oyun zevkini berbat edip rol baltalayıp oluşumların oyun zevkini bok ediyor 2 levelkende aynıydı halen aynı değişeceğini sanmıyorum hormonlarına hakim olamayan birisi hakkında bu kadar fazla şikayet olmasına rağmen (sonuçlanan bir şikayetten cezalandırılacak diyilip cezası verilmedi: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=158126.msg1187767#msg1187767 ) bir çok cezadan garip şekilde sıyrılıyor :)
Benim ile bu şekilde konuşma hakkını sana kim veriyor? Bir kusurumuz varsa şikayet açarsın ve ceza verilir. Ben cezalarımı yatıyorum, yattıktan sonra aynı kusurları tekrardan yapmamaya özen gösteriyorum. Bunu sicilime bakarak da görebilirsin, herhangi bir ihlalden 2 kere ceza almadım.

#8 - 24.05.2024 05:14
Şikayete söz konusu olan oyuncu cezalandırıldı. Cezası ile ilgili mesaja aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=159389.msg1197875#msg1197875