Konu: Fabio Venturi - ortak nezaket  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2024 14:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fabio Venturi - @Dejavu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PM'den küfür ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.05.2024 22:12
haklıyım kardeşim yapmayın, mafya mı sanıyonuz kendinizi. jail atabilir admin arkadaş kurallar gereği haksızım.

Olay: Arkadaş araç tamirin oradaydı, bende oraya doğru gidiyordum duramadım o da son anda gaza basıp ileri kaçtı. Bende son anda kaçtın yazdım, sen kimsin senden mi kacıcam falan diye rollemeye sövmeye başladı. Ergen ergen rol yapıp huzur bozuyorsunuz sonra burada şikayet açıyorsunuz. Yeriz jailimizi sıkıntı yok.

Kanıt:

#2 - 22.05.2024 14:25
haklıyım kardeşim yapmayın, mafya mı sanıyonuz kendinizi. jail atabilir admin arkadaş kurallar gereği haksızım.

Olay: Arkadaş araç tamirin oradaydı, bende oraya doğru gidiyordum duramadım o da son anda gaza basıp ileri kaçtı. Bende son anda kaçtın yazdım, sen kimsin senden mi kacıcam falan diye rollemeye sövmeye başladı. Ergen ergen rol yapıp huzur bozuyorsunuz sonra burada şikayet açıyorsunuz. Yeriz jailimizi sıkıntı yok.

Kanıt:

30 dakika civarı bir süre önce yine seninle bir role girmiştik ve benim önüme felan kırıyordun. O zaman yine sövmüştüm sana. En son bununla uğraşılmaz deyip geçip gidiyorum, bir süre sonra yine karşıma çıkıyorsun ve yine aynı hareketleri sergiliyorsun. Doğal olarak da sana sövüyorum, sonra tamirhanene kaçıp bana pm üzerinden "olum şöyle ergen ergen ucube rolleri yapmayın amk :D" yazıyorsun.
« Son Düzenleme: 22.05.2024 14:27 dişli bir rakip gösterin bana »

#3 - 22.05.2024 17:24
yaş kaçtı kardeşim

#4 - 23.05.2024 17:50
Fabio Venturi karakteri cezalandırılacak.