Konu: Aldrich_Granados canfullemecs  (Okunma sayısı 366 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2024 22:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aldrich_Granados @yekten
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mahlik_Marshall @FalqoN
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20 Mayıs 2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. Video şahit eklediğim Falqon'a aittir. Videoda da görüleceği üzere arkadaşa sıkıyoruz fakat tonlarca mermi yemesine rağmen birkaç saniye duraksıyor ve canı fulleniyor, bunu yediği shot ve uzi mermilerinden sonra tekrar tekrar yapıyor ve en son pdler olay yerine gelip kovalamacanın ardından bizi alıyor. Bu rolde 1 shotgun ve 1 uzi kaybettik. Bunların iadesini ve şikayet edilen karakterin yasaklanmasını talep ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İademizi istiyoruz ve jaillerimizin açılmasını talep ediyoruz. İyi forumlar, kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 21.05.2024 15:33 Furend »

#1 - 20.05.2024 22:58
Video bana ait, şahitliğimi onaylıyorum. Videoda da görüldüğü gibi canı azaldıkca fullüyor ve kaçmaya devam ediyor. Arkadaşın yasaklanmasını ve mal aktarımının kontrol edilmesini talep ediyorum. Buna bir savunma yapabileceğini düşünmüyorum. İyi forumlar.

#2 - 22.05.2024 12:00
Canımın fullemesi gibi birşey yok sıkıyorsunuz düşüyoruz silahımız yok canımı fullesemde bir fayda etmeyeceğni biliyoruz sadece açıklamam bu orda canımı fullesem yarım saat sıkardınız.

#3 - 22.05.2024 12:02
Canımın gitmeme sebebi 150+ Hp olmam buda içtiğim şeylerden kaynaklı yemek yesem emote v.b oto verir can nasıl dolduruyour bilmiyorum sadece yemek yiyerek yani herhalde ?

#4 - 22.05.2024 12:04
Sıktığnız andaki canım fullenmiyor bakabilirsiniz sorun yok siz sıkmyaı bilmiyosunuz...

#5 - 22.05.2024 12:07
Ben buraya sabaha kadar yazarım isterseniz tüm programlarımıda açarım öyle birşey yapmayı bilmiyorum samp platformunda yeniyim sadece rol öğrenmeye çalışıyorum o kadar hile v.s hiç birşey kullanmıyorum eyer gerçekten canımı doldursam salak deyilimdir hepsini doldururum mantıken 5 can doldurup geri bayılmam ?

#6 - 23.05.2024 11:57
Sıktığnız andaki canım fullenmiyor bakabilirsiniz sorun yok siz sıkmyaı bilmiyosunuz...
Can barın yarıya kadar iniyor ve birkaç saniye duraksıyorsun can barın doluyor tekrardan koşuyorsun ve bunu bir kez değil tekrar tekrar yapıyorsun. Videoda herşey açık ve net. ''Sıkmayı bilmiyorsunuz'' kısmında beni güldürdün. Videoma bakarsan neredeyse attığım her mermi hit, hitmarkerım hiç gitmiyor bile. Arkadan gelen shotgun hitleri de aynı şekilde gözükmüş. Can barının yarıya inip tekrardan fullenmesini 150 can olmana bağlayamazsın. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 23.05.2024 19:31 FalqoN »

#7 - 25.05.2024 12:55
Ben açıkçası öyle şeyler kullanmıyorum 2 silahınız gitti diye burda ağlamayın sıkmadan önce düşünücektin sebebsizce neden can fulluyum hilem olsa bile zaten bayılıcam mantıken silahım yok birşey yok

#8 - 25.05.2024 17:47
Ya Allah aşkına yanlış olmasın hile gibi gözüküyor arkadaşlarda sordum ama bilmiyorum
Yani mal deyilsem orda yarım saat can basar ölümsüz olurum sonra bayılıyorum zaten silahım olsa can basıp sizi öldürsem tamam diyicem ama harbiden ben pc kullanmayı zor biliyorum eyer isterseniz yetkiliye de sizede dc de yayın açıp herşeyimi gösteririm sorun yok benim için

#9 - 25.05.2024 18:41
Ben açıkçası öyle şeyler kullanmıyorum 2 silahınız gitti diye burda ağlamayın sıkmadan önce düşünücektin sebebsizce neden can fulluyum hilem olsa bile zaten bayılıcam mantıken silahım yok birşey yok
''2 silah kaybettiniz diye ağlamayın'' gibi bir ifade kullanmışsın. Buradaki amaç hile kullanan bir oyuncuyu banlatmak. Emin ol sadece bendeki silah stoğunu senin birliğindeki herkesi toplasan çıkaramazsınız. Savunma dışında herşeyi yaptın kardeşim. Bariz şekilde hile kullanıyorsun ve yasaklanacaksın. Yazım yanlışların yüzünden attığın iletileri bile zor anlıyorum. Bırakalım sonuçlansın, zaten hile değilsen yasaklanmazsın rahat ol.
« Son Düzenleme: 25.05.2024 18:43 FalqoN »