Konu: Sivil İhlalleri.  (Okunma sayısı 366 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.05.2024 21:14
Alıntı
pmden ortak nezaket kurallarını ihlal edecek kelimeler ediyorlar

Selam, öncelikle savunmam şu şekil de arkadaşım ile konuşuyordum, ortak nezaket içermeyen bir kaç mesaj tarafına yolladım yanlışlıkla yolladığımı belirttiğim bir "/pm" daha yollamıştım. Kendi ekran görüntünde olduğu gibi de, geri dönüş olarak "fena eziksin" diye bir pm alınca arkadaşın bana karşı samimiyet derecesinin yükseldiğinin farkına vardım ve onun anlayacağı dilden bir kaç kelime yazdım, yazdığım kelimeler ortak nezaket içerisinde fakat sinir halinde yazdığım için biraz iğneleyici kelimelerdi. Hakaret davası açsan, duruşmaya çıkmadan düşer çekirdek kabuğunu doldurmayacak sebeplerden adımı geçirme, İyi forumlar.

Spoiler: GösterGizle

Dostum senin adını geçirdiğim şeyde yalnızca pm muhabbeti yok, şikayeti iyi okuyup sentezler misiniz? 2 Sivil karakterle, nasıl onaylı bir birlik üyesi illegal karakteri vurabiliyorsunuz? Bir de onaylı hood bölgesinde, bunun savunmasını yapsanıza. PM'yi geçtim, ssde her şey görünüyor zaten. Nasıl trollediğiniz.
Ortak savunma yaptık, daha fazla ileti atma adminlerin isini zorlastırma

#11 - 20.05.2024 21:54
Şahitliğimi onaylıyorum birde arkadaşlara log kontorlü yapılır ise sevinirim multi olmadıklarına dağir

#12 - 20.05.2024 22:29
Şahitliğimi onaylıyorum birde arkadaşlara log kontorlü yapılır ise sevinirim multi olmadıklarına dağir
seninle yan yana da çatıştık hükümsüz beni tanımaman üzdü :)

#13 - 20.05.2024 23:01
seninle yan yana da çatıştık hükümsüz beni tanımaman üzdü :)
  :manifdog :manifdog

#14 - 21.05.2024 01:49
Sunucuya bir ay once kayıt olmussun, ozguvenine hayranım :-*
toxiclik yap diye açılan bir şikayet değil gereksiz tavırlarını bir kenara bırak.  Savunmalar yapıldı sonucu bekleyelim

#15 - 21.05.2024 10:38
toxiclik yap diye açılan bir şikayet değil gereksiz tavırlarını bir kenara bırak.  Savunmalar yapıldı sonucu bekleyelim
Sikayetle alakan yok, bos ileti atıp durma

#16 - 21.05.2024 21:51
Sikayetle alakan yok, bos ileti atıp durma
😂👍 büyücen büyücen

#17 - 21.05.2024 23:27
bunu celik yelek aksesuarını kullanan cocuk diyor ::) ::) ::) ::) ::)

#18 - 21.05.2024 23:33

toxiclesmenin lüzmü yok seninle cingene kavgası da ederim de onun yeri forum değil konu kilitlenirse çok daha sağlıklı iletişim kurarız, sağ sola çekildikçe çekiliyor
« Son Düzenleme: 21.05.2024 23:35 everybody loves me »

#19 - 07.06.2024 04:32
Cezalandırılacak.