0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: 37Blossom37 - 20.05.2024 21:05Alıntıpmden ortak nezaket kurallarını ihlal edecek kelimeler ediyorlarSelam, öncelikle savunmam şu şekil de arkadaşım ile konuşuyordum, ortak nezaket içermeyen bir kaç mesaj tarafına yolladım yanlışlıkla yolladığımı belirttiğim bir "/pm" daha yollamıştım. Kendi ekran görüntünde olduğu gibi de, geri dönüş olarak "fena eziksin" diye bir pm alınca arkadaşın bana karşı samimiyet derecesinin yükseldiğinin farkına vardım ve onun anlayacağı dilden bir kaç kelime yazdım, yazdığım kelimeler ortak nezaket içerisinde fakat sinir halinde yazdığım için biraz iğneleyici kelimelerdi. Hakaret davası açsan, duruşmaya çıkmadan düşer çekirdek kabuğunu doldurmayacak sebeplerden adımı geçirme, İyi forumlar.Spoiler: GösterGizleDostum senin adını geçirdiğim şeyde yalnızca pm muhabbeti yok, şikayeti iyi okuyup sentezler misiniz? 2 Sivil karakterle, nasıl onaylı bir birlik üyesi illegal karakteri vurabiliyorsunuz? Bir de onaylı hood bölgesinde, bunun savunmasını yapsanıza. PM'yi geçtim, ssde her şey görünüyor zaten. Nasıl trollediğiniz.
Alıntıpmden ortak nezaket kurallarını ihlal edecek kelimeler ediyorlarSelam, öncelikle savunmam şu şekil de arkadaşım ile konuşuyordum, ortak nezaket içermeyen bir kaç mesaj tarafına yolladım yanlışlıkla yolladığımı belirttiğim bir "/pm" daha yollamıştım. Kendi ekran görüntünde olduğu gibi de, geri dönüş olarak "fena eziksin" diye bir pm alınca arkadaşın bana karşı samimiyet derecesinin yükseldiğinin farkına vardım ve onun anlayacağı dilden bir kaç kelime yazdım, yazdığım kelimeler ortak nezaket içerisinde fakat sinir halinde yazdığım için biraz iğneleyici kelimelerdi. Hakaret davası açsan, duruşmaya çıkmadan düşer çekirdek kabuğunu doldurmayacak sebeplerden adımı geçirme, İyi forumlar.Spoiler: GösterGizle
pmden ortak nezaket kurallarını ihlal edecek kelimeler ediyorlar
Şahitliğimi onaylıyorum birde arkadaşlara log kontorlü yapılır ise sevinirim multi olmadıklarına dağir
Alıntı yapılan: Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ - 20.05.2024 21:54Şahitliğimi onaylıyorum birde arkadaşlara log kontorlü yapılır ise sevinirim multi olmadıklarına dağirseninle yan yana da çatıştık hükümsüz beni tanımaman üzdü
Sunucuya bir ay once kayıt olmussun, ozguvenine hayranım
Alıntı yapılan: 37Blossom37 - 20.05.2024 21:12Sunucuya bir ay once kayıt olmussun, ozguvenine hayranım toxiclik yap diye açılan bir şikayet değil gereksiz tavırlarını bir kenara bırak. Savunmalar yapıldı sonucu bekleyelim
Alıntı yapılan: Galara - 21.05.2024 01:49Alıntı yapılan: 37Blossom37 - 20.05.2024 21:12Sunucuya bir ay once kayıt olmussun, ozguvenine hayranım toxiclik yap diye açılan bir şikayet değil gereksiz tavırlarını bir kenara bırak. Savunmalar yapıldı sonucu bekleyelimSikayetle alakan yok, bos ileti atıp durma