İki arkadaşla bugün öğlen, Crenshaw'da denk geldim. Motor sürüyordum ve bakar mısın dediler. Baktıktan sonra, silah aradıklarını söyleyip sen de var mı dediler. Yok dedim ve toxic bir şekilde agresif atmaya başladılar.
Selam, kısa kesip savunmamı yapacağım. Dediğin üzere CW bölgesinde denk geldik, benim ve arkadaşım ile
sözlü atışmaya girdik ve bir anda sıkmaya başladın. Bulunduğun beyanlar yarım yamalak, ateş açtın ve senin ile aramızda bir problem yarattın. Üstelik bu problem, ateş açmak olunca iki karakterin de canına kast girişiminde bulunduğun anlamına gelir. Bu lafı cebinde tut.
lavuk vs tarzında türkçe terimler kullandılar. Onaylı bir hood bölgesinde bunları yapıyorlar, ben de silahımı çekip ateş açtım. Ardından gittiler, çok sürmeden altında takıldığım mekanın çatısına çıktılar ve ateş açmaya başladılar. Idlewood bölgesindeki T-house'a kaçtım ve aim koyup bekledim, ikisi de aynı anda girip shotgunla düşürdüler. Bunu yapan iki arkadaş da sivil ve onaylı bir hood bölgesinde yapıyorlar bu hareketleri. Hiçbir anlam veremedim, sanırım daha önce savaşa girdiğimiz bir birliğin multileri.
Selam, yine senin ile aramızda bir sorun olmasına rağmen ikinci kere sadece seninle laflı atışmaya girmek için rahatlıkla kaçabileceğimiz arabayla senin ile atıştık. Atışma sürerken, bir anda "YENİDEN SEN SIKTIN" ilk ateş yine sizin tarafınızdan oldu. Zaten arkadaşın attığı kanıt da, bunu kanıtlayacak nitelikte chatlogunu okursanız. Ateş açtığın da onaylı bölgeniz sınırlarından çıkmadan, arabamız bozuldu. Shotgun model silahım ile kendimi savunmak durumun da kaldım, sen bize ateş açmayı sürdürürken, biz de kendimizi sizin onaylı hood sınırlarında savunduk. Kimsenin multisi değilim, zaten bizi bilen bilir. Kendini fazla değerli sanma, kimse üç beş zenci için multi hesap ile girip çatışmaz.
Lavuk için bir savunma beklenirse, yozlaşmış bir kelime olan Lavuk kelimesi kökeni Romence, Azerice ve Türkçe olmak üzere üç dilde kullanılan ve yer etmiş bir cümle. Asılı Romence, olan bu kelime "kişi, insan, oğlan" anlamlarını taşıyor. Zaten yaptığımız rolün dublaj mantığında olduğunu düşünürsek, bu tarz kelimeler kullanılabilir. Bunun en büyük örneği, birader kelimesidir.
Sonrasında olay hala bitmedi, icden bizim birlikteki arkadaşlara bildirdim olayı. Onlar peşlerine düştüler ve bu arkadaşlar da bizimkileri ihbar etmişler. Hem shotgunla bizle çatışıyorlar sivilken, bir de ihbar ediyorlar.
Üstümüze arkadaşlarını salıyorsun, biz de köşeye sıkışıyoruz. Bir çatı tarafında East Beach, hiçbir şekil de ateş açmamamıza rağmen etrafımız zenci sürüsü ve polisler ile sarılıyor. Biz de, canımızın kıymetini bilip kendimizin yakalanmasını göze alıp geliyoruz. Etrafımızı zaten siz de ihbar vermediyseniz, "Timoth Newman" adlı karakter bizi nasıl bulup sizinle iletişime geçip etrafımızı sarıyor orası ayrı bir mesele.
Hem shotgunla bizle çatışıyorlar sivilken, bir de ihbar ediyorlar.
Sivilken senin ile çatışmıyorum, sivilken karakterlerimiz sizden kendini savunuyor fark ettiysen karakterlerimize iki sefer de sen ateş açmışsın, ilk sefer alttan alıp sana karşılık vermedik hood bölgesinin uzağında olmamıza rağmen ikinci sefer ateş ettiğin de biz de karşılık verdik ve illegal bir karakter de polisi rahatlıkla arayabilir. Kurallarının esnekleştiğinden haberin yok sanırım, artık illegal ve legal karakterler polise sığınabiliyor.
Bu tür troll ve rolle alakası olmayan arkadaşlarla geçirdiğim her dakikada oyundan soğuyorum. Olay bundan ibaret, umarım elle tutulur bir savunmaları vardır, çünkü pmde tüm karakter ve kişiliklerini belli ettiler.
Laf atayım izi kalsın adı altında kanıtsız kelamlarına karşı bir savunma yapmayacağım, herhangi bir kanıtın varsa şikayet aç. PM üzerinden seninle iletişime herhangi bir şekil de rahatsız edici derece de geçmedim, eğer bundan rahatsız olduysan "/pmkapat" komutu ile pm alma durumunu güncelleyebilirsin. Kendimizi savunuruz vesselam, şüphen olmasın.