Konu: Eduardo Paez - MG, Retarted RP  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.05.2024 16:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eduardo Paez @geulsondz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.05.2024/13:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming
Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyunda aracımı sağa çektim bekliyordum yanıma Eduardo Paez karakteri geldi, sağa çekti aracımın plakasına baktı Piazza ile bağlantın olduğunu biliyorum tarzı bir ifade kullandı, daha nc atalı 2-3 gün oluyor şuan ki olduğum oluşumda yeniyim, karakterimde birlik harici diğer birliklerle, karakterlerle rol girişimim vs. olmadı. Artı olarak hiç tanımadığı birisinin sadece plakasına bakarak onun kiminle bağlantısını olduğunu anlamak biraz saçma kaçıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.05.2024 16:56
Merhabalar,

Öncelikle OOC ve IC Karıştırma olayına küçük bir cevap vereyim; OOC de yaşanılan olayları (Gerçek Hayat), IC olaya döndürme (Oyun içi), benim ooc olarak algıladığım herhangi bir şey ortada gözükmüyor, bahsettiğimiz Piazza oluşumu Vice Gazetesinde ve oyun içerisinde dönen bir oluşum kısacası bilinen bir örgüt, arabanızın plakasından öğrenme durumuna da gelirsek Piazzanın açıldığı etkinliklerde her defasında arabanızı gördüğümden dolayı Piazza oluşumundan olduğunuzu sanan Paez sizinle gazete haberi çıkartmak için rol paslıyor, ayrıca arabanızın plakası siz isminize NC attığınız zaman değişmiyor ve ek olarakta Piazza'da olan bir adam değilsiniz bunun şikayetin sebebi ne onu da bilmiyorum amacım sadece birbirimize rol paslamak ve Eduardo Paez'in gazete olayını ortaya çıkartmak,  yani anlatmak istediğim de herhangi bir olayı OOC'ye veya IC'ye döndürme gerçekleştirmiyorum, bu da gözüküyor.

Trolling ve Retarted Rp olayına gelirsek burada herhangi bir açıklama yapmama gerek yok herhalde, troll orta da gözükmüyor retardet olayı gözükmüyor. Bu şikayet gereksizce açıldığını düşünüyorum, teşekkürlerimi sunarım

#2 - 19.05.2024 16:56
Başka savunmam bulunmuyor, karakter tanıtımımdan da nasıl bir karakter olduğumu görebilirsiniz.

#3 - 19.05.2024 17:09
Daha öncesinde ki karakterlerim de Piazza birliğinde bulunmadım, sonuçlanabilir.

#4 - 19.05.2024 17:30
Daha öncesinde ki karakterlerim de Piazza birliğinde bulunmadım, sonuçlanabilir.

İşte olay da burada ya Piazza olayını sana atıyorum yem olarak seni tanımadığımdan dolayı ardından hangi örgüte aitsin ona bakıyorum ve sonrasında seninle görüşmek istiyorum amacım gazete yaymak dostum bunu anlaman bu kadar zor olmamalı.

#5 - 19.05.2024 18:33

İşte olay da burada ya Piazza olayını sana atıyorum yem olarak seni tanımadığımdan dolayı ardından hangi örgüte aitsin ona bakıyorum ve sonrasında seninle görüşmek istiyorum amacım gazete yaymak dostum bunu anlaman bu kadar zor olmamalı.
Yolda gördüğün herhangi bir kişi herhangi bir örgüte mensup olmak zorunda diye bir kaide yok, il-legal olduğumu nereden çıkardın? İsmim sırf italyan diye böyle bir rol sergilemişsin. Eğer ki karakterim legal bir karakter olsa ve OOC olarak bilsen aynı senaryonun yaşanacağını düşünmüyorum.

#6 - 20.05.2024 19:46
Anlıyorum.

#7 - 23.05.2024 17:43
Kanıt görsellerine erişim sağlanmıyor.

K&A