Konu: Leo Escalade - Troll, Powergaming, Silah Kurtarma Çabası, Metagaming  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2024 23:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leo Escalade - @Duygusuz
                                                                        Gustavo Guerra - @Deuslraa

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Sherlyine Schulties  - @Seonura

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll, powergaming. Ayrıca metagaming şüphesi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi polis memurlarından kaçış sağladığı ve saldırıda bulunduğu için gözaltına almak istedik. Kişiyi tutukladık ve araca aldık. Olay yerinde ki memur dostlarım kişinin üzerini aramamışlar malesef ki.  Muhtemelen kişinin üzerinde silah vardı bu sebeple böyle bir role girişti, her neyse. Kişi defalarca kez araçtan atlayarak bizi oyaladı, market caddesinde iki kez araçtan atladı (f tuşunu spamlıyor).

Defalarca yaya halde kaçmayı denedi, en sonunda kanalizasyonda elektro şok uygulayarak etkisiz hale getirdim kendisini, /do dan polis araçlarının arka kapılarının içeriden açılamayacağını belirttim ancak beni dinleyen kim. :D Her neyse, sonrasında kişi bunu umursamayarak tekrar VCPD binasının yakınında araçtan atladı ve olanlar oldu. Arkadaşlarının yardımıyla (?) (arkadaşları onun tutuklandığını ve üzerinde silah olduğunu nasıl anladı bilmiyoruz, ya göklerden bir ses işitip kaçırmaya geldiler ya da discorddan veyahut oradan buradan iletişim kurdular.) bölgeden kaçış sağladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Tüm kanıtlar burada.: GösterGizle

Araçtan atlayıp yaya olarak kaçması, elektroşok uygulanarak etkisiz hale getiriliyor.

Burada da araçtan atlıyor kendisi.

Arkadaşıyla nasıl oluyorsa bir şekilde iletişime geçiyor, arkadaşı gelip Leo Escalade karakterini kaçırıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Dediğimiz gibi, şikayeti açma sebebimiz polis araçlarının arka kapısının hiç bir şekilde içeriden açılamıyor olması ve metagaming şüphesi. Ceza almasını ve silahının silinmesini istiyoruz.

« Son Düzenleme: 19.05.2024 03:49 Rivera »

#1 - 19.05.2024 00:18
Emotelerden anlayabilirsiniz zaten ne kadar çok uğraştığımızı, metagaming için de ayrı bir savunma talep etmekteyiz.

https://prnt.sc/yeZAYp0OOEw_
« Son Düzenleme: 19.05.2024 00:21 Rivera »

#2 - 19.05.2024 00:39
Şahitliğimi onaylıyorum, ek olarak zaten bana ait görseller mevcut.

#3 - 20.05.2024 01:14
@Duygusuz - @Deuslraa 24 saat içerisinde savunmanızı ulaştırın.

#4 - 20.05.2024 20:24
 - Öncelikle sanırım bana açılan şikayet Metagaming, zaten bu olayın öncesindede polisten kaçmıştım aranma kaydım vardı oradan rastgele geçiyordum baktım sizde adama silah doğrultmuşsunuz yardım edeyim dedim IC dede rolümüz vardı zaten adamla ama nasıl inandırırım bilmiyorum ooc de hiç bir şekilde tanışmışlığım yok, neyse konuya devam edeyim sonrasında benim aracımada ateş açtınız motoru bozuldu tüm olay bu eklemek istediğim başka bir şey daha bende bir çok sunucuda oynadım ve PD rolü yaptım rolünün baltalanması ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum anlayabiliyorum yani sizi ki zaten öncesinde böyle bir olayın döndüğünü bilseydim emin olun ki direk oradan geçer giderdim çünkü bu cidden rol baltalamaktan ibaret neyse daha fazla uzatmayayım yine son söz sizde benim savunmam bu sizi ne kadar tatmin eder veya ikna eder bilmiyorum ama sizlerin insiyatifine kalmış her şey.

#5 - 20.05.2024 20:43
- Öncelikle sanırım bana açılan şikayet Metagaming, zaten bu olayın öncesindede polisten kaçmıştım aranma kaydım vardı oradan rastgele geçiyordum baktım sizde adama silah doğrultmuşsunuz yardım edeyim dedim IC dede rolümüz vardı zaten adamla ama nasıl inandırırım bilmiyorum ooc de hiç bir şekilde tanışmışlığım yok, neyse konuya devam edeyim sonrasında benim aracımada ateş açtınız motoru bozuldu tüm olay bu eklemek istediğim başka bir şey daha bende bir çok sunucuda oynadım ve PD rolü yaptım rolünün baltalanması ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum anlayabiliyorum yani sizi ki zaten öncesinde böyle bir olayın döndüğünü bilseydim emin olun ki direk oradan geçer giderdim çünkü bu cidden rol baltalamaktan ibaret neyse daha fazla uzatmayayım yine son söz sizde benim savunmam bu sizi ne kadar tatmin eder veya ikna eder bilmiyorum ama sizlerin insiyatifine kalmış her şey.

Nedense daha sonra senin arkandan (o anın heyecanıyla ss alamadık, bu sebepten şikayete ekleyemedik) senin aracının hasarlı olduğunu gören başka bir kişi gelip Leo'yu kaçırıyor. Bu nasıl bir şans? Hikayen bana pek mantıklı gelmedi, OOC yollarla iletişime geçtiğinizden eminim, yoksa @Duygusuz isimli arkadaşın sürekli olarak araçan atlamasını (f tuşu spam ::)) ve herhangi bir role girmemesini başka türlü açıklayamayız herhalde. Leo'nun kaçırılacağını OOC yollarla planladığınızı ve bu şekilde bir rol gerçekleştirildiğini düşünüyoruz.

@Sylas en doğru kararı verecektir zaten, sana savunman için teşekkür ediyorum bazı arkadaşlar tenezzül edip savunma dahi yapmıyor çünkü. :garip:

#6 - 20.05.2024 21:01
Emin ol her hangi bir seste olsak senin dediğin gibi "F" spamladığında onu kurtarırdım SS almaya fırsatın bile olacağını sanmıyorum ve dediğim gibi rol baltalamak kadar iğrenç bir şey yok neyse yinede karar sizin.

#7 - 22.05.2024 19:41
Şahıs savunma yapmıyor, şikayetin sonuçlanmasını istiyoruz. @Sylas

#8 - 24.05.2024 04:56
Bu şikayetten alacağı ceza yeterli. Benzer ihlallerin tekrarı dahilinde yasaklama yoluna gidilecek.