Merhaba,
Oraya gelmemizin amacı vale rolü yapıyorduk arkadaşım ile fakat bu arkadaşlar bizim illegal rol yasağımız olduğunu bile bile beni hem dövüp hem de alıkoymaya çalışıyorlar. Videoyu kırpmadılarsa izleyin, sırf silahlarına el koyuldu diye şikayet açılmakta, gerçekten yaptıkları komik.
Mekanıma gelip ters yapıyorlar demişsin, oraya ben vale hizmeti vermeye geliyorum. Bunun haricinde videoda zaten kimin ters yaptığı apaçık ortada. Boş boş şikayetlerinizle yönetimi de oyalamayın.
Beni sürükleyip dışarıya çıkartıyorlar, chat hızlı aktığı için bazı emoteleri takip edememiş olabilirim. Dimitri karakterine PM yoluyla illegal yasağım olduğunu bildirdim. Kendisi bunu takmayıp beni alıkoymaya çalıştı, ooc olarak kin beslediği için oluyor bunlar.

Ayrıca roldeki polisler şahitlik edebilir, ihbarı ben vermedim. Videoda da kişilerden şikayetçi olmadığımı görebilirsiniz polislere karşı.
9.10'dan itibaren izledğinizde PD'e sığınmadığım da apaçık ortada.
"/do silahının olduğunu nereden biliyordur?" böyle bir emote atmış tarafıma karşı,
videoda 6.17'den itibaren izlerseniz görebilirsiniz nereden bildiğimi.
Ek olarak;
Bu kuzguninthehood mudur nedir, kendini bir şey sanan arkadaş sürekli olarak /do kanalının IC bir kanal olduğunu unutmakta. Bunun için ceza almasını talep ediyorum.
Kolay gelsin,
OOC Kin besledikleri için ve /do kanalını OOC bir kanal gibi kullandıkları için şikayetçiyiz, ceza almalarını talep ediyoruz.
Ekleyeceğim farklı bir şey bulunmuyor.
@Boreki