Konu: 56mermi deagle ve hileye goz yummak  (Okunma sayısı 599 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2024 23:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @CCarnage @AlfaRaptor
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alfaraptor isimli sahış CCarnage isimli arkadaşa 56 mermili deagle veriyor ve Lowell miles karakterinin sahibi olan kişi buna göz yumuyor Marsilio karakteri deagleye mermi basmıs
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.05.2024 23:56
@AlfaRaptor etiketlenmemiş yukarda etiketledim, bu arada kendi sikayetinizden videoyu silmeyin kanka kopyası var

#2 - 16.05.2024 13:29
Savunma gelecek nasıl saldıracağınızı şaşırdınız.

#3 - 16.05.2024 19:20
he kanka nasıl saldıracağımı şasırdım AŞDSLAĞQWRLSADŞSAŞD 56 mermiyide ben basıp arkadaşıma verdim zaten ya sabır ya DİSALFQWĞRASDĞİASDLRĞ

#4 - 16.05.2024 22:13
he kanka nasıl saldıracağımı şasırdım AŞDSLAĞQWRLSADŞSAŞD 56 mermiyide ben basıp arkadaşıma verdim zaten ya sabır ya DİSALFQWĞRASDĞİASDLRĞ
Komiksin, neyse.

#5 - 16.05.2024 22:24
İyi forumlar, Silahım bir arkadaşımdaydı kaptırdı ve kaptandan geri istedi yaklaşık 3 4 gün önce olması lazım bana geri teslim etti teslim ettiğinde teslim ederken fark etmedim bir kaç saat sonra fark ettiğimde çok takmadım önemli olduğunu düşünmedim meğer önemliymiş :D Neyse, Hileye göz yumma ortada yok o an silahı aldı mermisine mi dikkat edecekti? Metalayıp evi basıyorsunuz espler diz boyu ne bekliyorsun adamdan? Çocuklaşmayalım. Ben neden sizin gibi mermi basayım dostum npc'm var benim orada doldururum mantıklı düşünün 2 hafta boyunca savaştınız ve şehirde bizden başka mermici yok nerden mermi buldunuz? Gökten mi yağdı? Her neyse. Ben temizim loglarıma bakılmasını ve gerçeklerin açığa kavuşmasını talep ediyorum. FM yetkilileri gerekli kararı verecektir. :sampanya:

#6 - 16.05.2024 22:58
Tamam, gerekli kararı yetkililer verir.

#7 - 17.05.2024 08:13
İyi forumlar, Silahım bir arkadaşımdaydı kaptırdı ve kaptandan geri istedi yaklaşık 3 4 gün önce olması lazım bana geri teslim etti teslim ettiğinde teslim ederken fark etmedim bir kaç saat sonra fark ettiğimde çok takmadım önemli olduğunu düşünmedim meğer önemliymiş :D Neyse, Hileye göz yumma ortada yok o an silahı aldı mermisine mi dikkat edecekti? Metalayıp evi basıyorsunuz espler diz boyu ne bekliyorsun adamdan? Çocuklaşmayalım. Ben neden sizin gibi mermi basayım dostum npc'm var benim orada doldururum mantıklı düşünün 2 hafta boyunca savaştınız ve şehirde bizden başka mermici yok nerden mermi buldunuz? Gökten mi yağdı? Her neyse. Ben temizim loglarıma bakılmasını ve gerçeklerin açığa kavuşmasını talep ediyorum. FM yetkilileri gerekli kararı verecektir. :sampanya:

biz 56 mermi var diyoruz sen hala mermi npcmiz var diyorsun, bu mermi npcsi kaç mermi veriyor kanka? bir de konuyu değiştiriyorsun metayla geldiniz şöyle böyle. adminin işini zorlandırmaktan başka bir şey yaptığınız yok, düz savunmanı yapsan ölürsün zaten.

#8 - 17.05.2024 12:14

biz 56 mermi var diyoruz sen hala mermi npcmiz var diyorsun, bu mermi npcsi kaç mermi veriyor kanka? bir de konuyu değiştiriyorsun metayla geldiniz şöyle böyle. adminin işini zorlandırmaktan başka bir şey yaptığınız yok, düz savunmanı yapsan ölürsün zaten.
Şikayetle ne alakan var dostum birliğin bile değişik savaş için girdiğin birliği bu kadar savunma daha ileti kalabalığı yapıp adminin işini zorlaştıran sensin.

#9 - 17.05.2024 12:37
şikayeti açtıran benim, yani direkt benim alakam var. mermi npcn ne kadar mermi veriyor? onu söyle ilk önce, ben direkt bu arkadaşın yasaklanmasını istiyorum. diğer arkadaş da hileye göz yummaktan jaillenebilir.