0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Savunma gelecek nasıl saldıracağınızı şaşırdınız.
Alıntı yapılan: AlfaRaptor - 16.05.2024 13:29Savunma gelecek nasıl saldıracağınızı şaşırdınız. he kanka nasıl saldıracağımı şasırdım AŞDSLAĞQWRLSADŞSAŞD 56 mermiyide ben basıp arkadaşıma verdim zaten ya sabır ya DİSALFQWĞRASDĞİASDLRĞ
İyi forumlar, Silahım bir arkadaşımdaydı kaptırdı ve kaptandan geri istedi yaklaşık 3 4 gün önce olması lazım bana geri teslim etti teslim ettiğinde teslim ederken fark etmedim bir kaç saat sonra fark ettiğimde çok takmadım önemli olduğunu düşünmedim meğer önemliymiş Neyse, Hileye göz yumma ortada yok o an silahı aldı mermisine mi dikkat edecekti? Metalayıp evi basıyorsunuz espler diz boyu ne bekliyorsun adamdan? Çocuklaşmayalım. Ben neden sizin gibi mermi basayım dostum npc'm var benim orada doldururum mantıklı düşünün 2 hafta boyunca savaştınız ve şehirde bizden başka mermici yok nerden mermi buldunuz? Gökten mi yağdı? Her neyse. Ben temizim loglarıma bakılmasını ve gerçeklerin açığa kavuşmasını talep ediyorum. FM yetkilileri gerekli kararı verecektir.
Alıntı yapılan: AlfaRaptor - 16.05.2024 22:24İyi forumlar, Silahım bir arkadaşımdaydı kaptırdı ve kaptandan geri istedi yaklaşık 3 4 gün önce olması lazım bana geri teslim etti teslim ettiğinde teslim ederken fark etmedim bir kaç saat sonra fark ettiğimde çok takmadım önemli olduğunu düşünmedim meğer önemliymiş Neyse, Hileye göz yumma ortada yok o an silahı aldı mermisine mi dikkat edecekti? Metalayıp evi basıyorsunuz espler diz boyu ne bekliyorsun adamdan? Çocuklaşmayalım. Ben neden sizin gibi mermi basayım dostum npc'm var benim orada doldururum mantıklı düşünün 2 hafta boyunca savaştınız ve şehirde bizden başka mermici yok nerden mermi buldunuz? Gökten mi yağdı? Her neyse. Ben temizim loglarıma bakılmasını ve gerçeklerin açığa kavuşmasını talep ediyorum. FM yetkilileri gerekli kararı verecektir. biz 56 mermi var diyoruz sen hala mermi npcmiz var diyorsun, bu mermi npcsi kaç mermi veriyor kanka? bir de konuyu değiştiriyorsun metayla geldiniz şöyle böyle. adminin işini zorlandırmaktan başka bir şey yaptığınız yok, düz savunmanı yapsan ölürsün zaten.