Merhaba,
Rolün gidişatı sebebiyle legal olmama rağmen karakterimin başka çaresi olmadığından ötürü sizi kaçırmak durumunda kaldı. Panik haliyle de kendi kariyerine zarar gelmemesi adına başkası kaçırmış gibi ihbar verdi ve kendi üzerinden suçlamayı atmaya çalıştı. Sadece rolün gidişatından ötürü karakterim böyle bir yol izledi. İzlediğiniz çoğu filmde de legal olan karakterlerin istemeden, mecburiyetinden ötürü yasa dışı bir olaylara bulaştığına şahitlik edebiliriz.
(En basit örneğiyle Netflix platformunda olan You dzisi)Savunmam bu kadar, fakat bunlara ek bir şeyler eklemek istiyorum. Bu rol sırasında sizin yaptığınız ihlalleri anlatmak istiyorum, olaylara şahitlik eden
@ozmeninho 'da bunları teyitleyebilir. Sizin telefonunuzu aracın camından dışarıya atmama rağmen telefon üzerinden 911'i araman, ben oyun içinde buga düştüğüm zaman bunu kendi avantajınıza çevirip o sırada 911'i aradınız ve oraya memurlar geldi. Bu olaya da
@ozmeninho ve
@Muhman şahit.
İhlal üzerine ihlal yapan sizsiniz, bunları alttan alıp şikayet açmayan benim ama üzerine bir de af edersiniz utanmadan şikayet açan sizsiniz. Üzücü bir durum sadece, iyi forumlar.