Merhaba. İyi roller dilerim, iyi günler dilerim.
Rolün en başından bahsetmeyeceğim çünkü şikayetin onunla bir alakası yok. Polis Departmanına geldikten sonraki olaylardan bahsedeceğim çünkü SS'leriniz sadece orayı gösteriyor.
Arabada ve departmanda durmadan konuşuyor, polisleri kışkırtıyor ve küfür ediyorsunuz.
AFK kalma mevzusuna gelirsek ise, bir çok suç kodu var ve hepsini aklımda tutamıyorum bu yüzden arada bir kısa süreli ALT+TAB atıyorum ve kodlara bakıyorum.
Makro tuşunuzun olması inan beni veya her hangi bir başkasının umrunda değil, vurmayacaksınız. IC de açıklama yapmanızı veya beni dövmenizi bekleyecek değilim, gün içerisinde bir çok kişi ile orada kavga ediyoruz. İkimize de aynı anda vuruyorsunuz dönüp, tak-tak diye.
IC olarak rollerimiz sizinle bittikten sonra PM üzerinden bir çok kez yazıyor ve beni rahatsız ediyorsunuz, rahatsız olduğumu bildirdiğim halde. PM atmamızı istediğim halde bir çok kez PM atıyor ve IC rollerimi bölüyor, OOC'den de açığımı arıyorsunuz. PM yoluyla benim "Rol Bilgimi" sorguluyorsunuz. Rol bilgim size kalmadı veya benim yanlışlarımı düzeltmek size kalmadı.
Bir insanın rol bilgisi sizi alakadar etmez, küçük veya büyük Dünya'sı sizi alakadar etmez. Sosyal Medya üzerinden kimseye abilik taslamayın, "Senin yaşın kadar ben Rol yaptım gibi terimleri kullanmayın." Kaç yaşında olduğunuz veya ne iş yaptığınız, ne kadar para kazandığınız umrumda değil. Bu sunucu veya bu internet herkesin kullanabileceği ve eğlenebileceği bir yer. Abiyseniz, abiliğinizi dışarıda yapın.