Konu: Vlad Pusatyan - Düşük Rol Bilgisi - PG - RetartedRP  (Okunma sayısı 287 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2024 15:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vlad_Pusatyan @Shepronx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05.2024 14:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
3. Powergaming: Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.
14.3. Gasp: Gasp eylemi sunucuda bir karakterin diğer karakterden güç kullanarak parasını almasıdır. Sunucuda gasp sistemi bulunmaktadır ve gasp rolleri sistemin el verdiği noktalarda gerçekleşmelidir. Gasp sisteminden gelen kazanç harici herhangi bir para, eşya ya da mülk talep edilemez ve gasp bölgesine dışarıdan karakter getirilerek eylem gerçekleştirilemez.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Malibu Medya binasının içerisinden yanıma gelip, bana işletmesiyle ilgili sorunlar yaşadığını belirtti. Ben de ona yardımcı olabilmek için sorular sordum, işletmesinin nerede olduğunu vesaire. Ardından işletmeye davet etti beni, ben de kabul ettim bir göz atmak için. Oraya gittikten sonra öneriler ve fikirler sunarken tak kafama yumruk indirip /dene atmadan, beni bayılttı. Ardından cüzdanımdaki tüm paraları alarak, yani toplamda 70.322$, beni yine yumruğuyla /dene atmadan bayılttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 17.05.2024 14:11 yozlaşmış »

#1 - 15.05.2024 15:56
Rol en başından hatalı olduğu için kaybettiğim tüm paramı geri talep ediyorum, iyi günler.

#2 - 15.05.2024 17:20
Öncelikle herkese selamlar şahısın evet parasını aldım gasp rolü yaptık ve bende şunları demek istiyorum bir gasp rolünde 15dk bekle dışarıya çıkacağım? Ne demek oluyor bu bana bunu açıklayabilirmisiniz ve 15 dk sonunda ben şahısın parasını alınca serbest bırakmak için dışaaryı çağırdım ve Austin adlı şahısı karşımda gördüm kafamda deli sorular var 1 Austin 1 kere mekanımın önünden geçmedi 2 yeri nerden nasıl öğrendi? Ve şahısın rolde telefonunu almama rağmen bildirm geliyor ve mesaj atıyor bu nedemek oluyor? Bana rol bilgisi az diyenleride görüyoruz yani?
« Son Düzenleme: 15.05.2024 17:33 Shepronx »

#3 - 15.05.2024 18:06
Cevap hakkı doğmuş bana, sen Brie'yi çağırırken bende oradaydım ve o giderken benim arabamla gitmişti. Siz yola çıkar çıkmaz, "Nereye" diye mesaj atıp sorduğumda bana attığı mesaj, "Vlad bir yer gösterecekmiş" cevabı, zaten telefonunu aldığın için ss'lerde fark ettiysen bana mesajda atmıyor, telefonunu aldığında kapatma rolü yapsan mesajım gitmeyecek zaten her türlü şüphelenme hakkım doğuyor böylelikle. Zaten direkt olarak oraya gelmiyorum, https://i.hizliresim.com/gp2bvom.PNG bu resimde görebilirsin onun bana ne zaman mesaj attığını.

Orayı nasıl bulduğumu soracak olursan da dediğim gibi benim arabamla gidiyor oraya, "Mavi-beyaz sandking, navigasyon ile yerini bulup oraya geliyorum, icde orada ki dükkanlara falan baktım sizi aradım, hatırlarsan siz çıktığınızda da "/wave 1" animasyonunda bekliyordum, baygın emoteunu görene kadar darp veya gasptan haberim yoktu.

#4 - 15.05.2024 18:18
Öncelikle herkese selamlar şahısın evet parasını aldım gasp rolü yaptık ve bende şunları demek istiyorum bir gasp rolünde 15dk bekle dışarıya çıkacağım? Ne demek oluyor bu bana bunu açıklayabilirmisiniz ve 15 dk sonunda ben şahısın parasını alınca serbest bırakmak için dışaaryı çağırdım ve Austin adlı şahısı karşımda gördüm kafamda deli sorular var 1 Austin 1 kere mekanımın önünden geçmedi 2 yeri nerden nasıl öğrendi? Ve şahısın rolde telefonunu almama rağmen bildirm geliyor ve mesaj atıyor bu nedemek oluyor? Bana rol bilgisi az diyenleride görüyoruz yani?

Evet, bu şekilde yazmanı bekliyordum, ne de olsa itiraz etmek için itiraz edecektin. Açıklıyorum;

İlk olarak sen benim telefonumu almadın, SS'lerde de gözükmüyor. Yalan söylemeyi tercih ediyor.

İkincisi, Austin Dary'i OOC şekilde çağırmadım, kendisi geldi. Onun arabasını kullandığımı gördü, sanıyorum ki arabasındaki GPS sinyalini kullanarak gelmiş.

Üçüncüsü, 15 dakika boyunca gerçekten dışarı çıkmam gerekti. PM'den de özür diledim, sorun değil dedi. Şimdi misilleme yapmak istediği için bu durumu sorun ediyor.

« Son Düzenleme: 15.05.2024 18:22 yozlaşmış »

#5 - 15.05.2024 20:57
hatirlamisken söyleyeyim, rol esnasında yaptığı ihlalleri ooc kanaldan bölerek rolün tadını kaçırmak istemedim. Her şeyi forum şikayetine sakladım

#6 - 24.05.2024 04:37
@Shepronx alınan tüm paranın iadesini gün içerisinde Brie Barnes karakterine sağlayın. Sağlanmadığı taktirde para sizden silinecek ve ağır yaptırım uygulanacak.

#7 - 25.05.2024 04:38
Vlad Pusatyan karakteri cezalandırılacak. Brie Barnes karakterine iade sağlanacak.

K&A