Konu: Wulquen /q*  (Okunma sayısı 213 defa)

#0 - 15.05.2024 01:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @WulqueN / Mason_Caprari

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Otto11  @A L P H A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05.2024 / 1.20-1.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rol sırasında bilerek bağlantı kopartmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı birkaç defa daha kovalamıştık her seferinde /q atıyordu, aynı skinle ortalıkta kendini gösterip sürekli oyundan çıkıyordu,  en son attığında  sanırım eli ayağına dolaştı maskesini takıp /q zar zor yazdı geç açtı bizde yakaladık. Zaten video'da gözükebiliyor, chate -/q* yazısı düşüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Mason_Caprari | Maske_965 oyundan kasıtlı olarak çıktığı ve chate -/q* yazısının düştüğünün kanıtı.

Ek açıklamalar(varsa): Yani sürekli olarak bunlar yapılıyor, önlem alınması gerekiyor sonradan oyuna girmesi vs. önemli değil arkadaşın savunmasını merak ediyoruz, neden -/q atma gereği duyuyor?

#1 - 15.05.2024 01:54
Şahitliğim onaylıyorum.

#2 - 15.05.2024 02:07
Oyuna tekrar giriş yaptım ve role devam ettim, daha neyin şikayetini açıyorsun moruk .d

#3 - 15.05.2024 02:09

#4 - 15.05.2024 02:13
Oyuna tekrar giriş yaptım ve role devam ettim, daha neyin şikayetini açıyorsun moruk .d
Zaten oyuna girdiğiniz yok, bizi görünce q çekmen yeterli bir sebep. Tekrar oyuna girmen kimseyi ilgilendirmiyor. Kolay gelsin iyi forumlar.

#5 - 15.05.2024 02:14
Zaten oyuna girdiğiniz yok, bizi görünce q çekmen yeterli bir sebep. Tekrar oyuna girmen kimseyi ilgilendirmiyor. Kolay gelsin iyi forumlar.
sen niye atlıyorsun hemen abim etiketlenmemişsin şikayete
« Son Düzenleme: 15.05.2024 02:16 WulqueN »

#6 - 15.05.2024 08:37
sen niye atlıyorsun hemen abim etiketlenmemişsin şikayete
^Abim^ , ^Moruk^ bu tarz uslüblar yakışmıyor dostum karşında asker arkadaşın yok platform kurallarına uygun konuş gerçi konuşmayıda bilmiyorsunuz ama neyse,

Oyunda sürekli bizi görüp q attığın için ki ona savunma yapma gereği bile duymamışsın,(Chate q yazışın düşüyor) oyun zevkimizi kaçırıyorsun. oyuna girmen yakınında seni görmüş olabileceğimizi düşündüğün için burada yetkilileri kandırma lütfen.
« Son Düzenleme: 15.05.2024 08:39 Cripsizm »

#7 - 15.05.2024 13:17
Oyuna 30 saniye bile geçmeden giriş yapıp role devam ettim, siz de role devam ettiniz.

#8 - 15.05.2024 18:23
Oyuna 30 saniye bile geçmeden giriş yapıp role devam ettim, siz de role devam ettiniz.

Bak güzel kardeşim sana olayın nasıl geliştiği sormuyoruz şikayeti açma sebebimiz bilerek ve kasıtlı olarak q* atman beni anlıyorsun değil mi? 3 Farklı dilde yazmak istemiyorum savunmanı yapsan yeterli.

#9 - 15.05.2024 19:44
Savunmamı yazdım da sen uzatıp polemiğe girmeyi seviyorsun herhalde kuro