Merhaba, yapılan rolün üstünden 24 saat geçtikten sonra şikayet konusu açmakta ne bileyim, her neyse. Şahsıma açılan şikayetin savunmasını yapacağım ve daha da ekleme yapmayacağım.
Öncelikle şöyle başlamak istiyorum, pazar günü öğle saatlerinde oyuna giriş yaptım ve gördüğünüz konumda tekrardan başladım. Cumartesi günü savaş içerisinde olduğumuz birlikler tarafından resimde görüldüğü bölgeye kaçırılmıştık daha sonrasında yaralı rollerimi tamamladıktan sonra oyundan çıkmıştım. Pazar günü oyuna tekrardan giriş yaptığımda, yolun ortasında motorun durduğunu fark ettim ve birlikte bulunan ekip arkadaşımı arayarak ona konum atacağımı beni bulunduğum konumdan almasını gerektiğini söyledim ve bölgenin tehlikeli olabileceğinide belirterek ekip arkadaşımı beklemeye başladım bir süre sonrada motorlu bulunduğum bölgeden uzaklaştı aradan bir beş dakika sonra bir sultan, motorla tekrardan gelerek silahla beni yaraladılar. Daha sonrasında saygı çerçevesi içerisinde rollerimizi yaparken, 5 kişi ve silahlı oldukları gerekçesiyle benden istediğini herşeyi yaptım kendisi telefonumu alarak birliğimizin R18'i Boris ile benim ağzımla görüşme sağladı daha sonrasında kendilerini ifşaladılar, ekip arkadaşlarımı bulunduğumuz konuma çağırdılar daha sonrasında bulunduğumuz ekip arkadaşlarım geldi ve kişilerle aralarında sıcak çatışma çıktı ve kişilerde bölgeden uzaklaştılar daha sonrasında bende yaralı rollerimi tamamlayarak rollerime devam ettim.
Burada anlatmak istediğim, ekip arkadaşlarım benim zaten orada olduğumu biliyorlardı ve bunun rahatlığı vardı üzerimde. Ayrıca, ilk saldırıyı yaptıkların da yaralı bir şekilde yere düştüğümde daha sonrasında kişinin istediği her şeyi yaptım, son hamlesi olan video kaydı olayı birlikte bulunduğumuz kişilere IC hakaret etmemi istemesiydi, birliğin R15'i olarak ekip arkadaşlarımı kolay kolay satmayacağımı ve onları küçük düşürmeyeceğimi göz önünde bulundurmalı ve ayrıca onların oraya geldiğini bildiğim halde. Buna ek olarak, video kaydını başlatarak sadece söylediklerini söylememi istedi herhangi bir darp girişiminde veya işkence girişiminde bulunmadı ilk başta /do'dan kalıcı hasar ve ck izni istediler bende normal olarak vermedim. IC'de rolü uzatarak, bana zorla söyletebilirdi örneğin ağzıma silah sokarak vs. resimde gördüğünüz üzere "A-haha, bunu gerçekten söyleyeceğimi mi sanıyorsun?" diyorum daha sonrasında Fear rp ihlali yaptığımı söylüyor. Benim orada herhangi bir Fear rp ihlali yapmadım istediğini alamadığı için dur hemen fear rp ile tehdit edip ooc jaile attırırım düşüncesine girmeye gerek yok, ayrıca rolden sonra kendisine pm atarak fear rp ihlali yapmadığımı neden o şekilde davrandığımıda belirttim saygı çerçevesi içerisinde fakat kendisi forumda şikayet konusunu açacağını söylemişti ve 24 saati geçtikten sonrada açtı.
Bu arada, bunuda belirtmek istiyorum. Hakkımda şikayet konusu açan kişi ekip arkadaşlarımız tarafından düşürülüyor. RKlı olmasına rağmen sadece istihbarat sağladığını söyleyerek, arkadaşıyla gelip beni yere düşürüyorlar. Sonrada bana gelip fear rp ihlali yaptığımı söylüyor. Kanıtları sunayım, tarih ve saate bakabilirsiniz.
Benimde, paylaşmak istediğim bir, iki screenshot var. Konum attığıma ve fear rp kural ihlali yapmadığıma dair kanıtlarım.
Yetkili kişi inceleyerek, son kararı verecektir. İyi forumlar.