Konu: pd rolünde q/ ortak nezaket/ fear rp ihlali/ nonrp  (Okunma sayısı 118 defa)

#0 - 13.05.2024 03:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zeeshan_Blanco @BasikCocuk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rashid_Gillard

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket/Aktif rolde q/Fear rp ihlali/Nonrp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarım bu arkadaşa driveby atıyordu, ben de motor sürüyordum ve bu arkadaş yolda vuruldu. Devamında indik ve arkadaş ic chatten sıkan arkadaşıma ''kolsuz'' kelimesini kullandı. Şimdi bu ortak nezakete girmez falan diyeceklerdir fakat bana açılan bir şikayette aynı şekilde ben de düştükten sonra ''kolsuz'' kelimesini kullandığım için ''ortak nezaket'' kapsamında jail yemiştim. İstenirse şikayetin linkini de atabilirim. Ayrıca arkadaşın düştükten sonra kolsuz kelimesini kullanıp başında onlarca silahlı adam olmasına rağmen kahkaha atması da hem fear rp'e hem de o kadar mermiyi yemiş bir insanın dalga geçip kahkaha atamayacağı için Nonrp'e de girer. Devamında arkadaşın memurlar geldiğinde q atacağını hesaba katarak başında bekliyorduk ve tam da beklediğimiz gibi oldu. Memurlar geldiğinde üstündeki shotgunı kaptırmamak için q attı. Arkadaşın silahının silinmesini ve göz göre göre yaptığı bu ihlali, başkalarının da görüp yapmaması için caydırıcı olacak ağır bir ceza bekliyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  

Ek açıklamalar(varsa): Silahını kaptırmamak için jail yemeyi göze alan arkadaşın silahının silinmesini ve uygun görülen cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 13.05.2024 04:19
Bölgeye gelen ilk PD karakter benim, şahit gösterilmesem de şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.05.2024 05:34
Bölgeye gelen ilk PD karakter benim, şahit gösterilmesem de şahitliğimi onaylıyorum.

Orderline'a ilettiği ekran görüntüleri için teşekkür ederim. Memur arkadaşta olayı kendi ssleri ile doğrulamış oldu. Bu şikayete savunma dahi yapılacağını sanmıyorum, herşey ortada.

#3 - 13.05.2024 07:04
Şahitliğimi onaylıyorum, gereken cezayı alsın.

#4 - 02.06.2024 02:32
Cezalandırılacak.