Konu: [12.05.2024 - Mirvjen Krasniqi, Maskeli_25322] Retarted RP  (Okunma sayısı 232 defa)

#0 - 12.05.2024 16:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mirvjen Krasniqi - @realturkshakur / Maskeli_25322 - ?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Galeno_Manso - @R$U / Dustin_Palmer - @mrtcn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/05/2024 15:27 - 15:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahaya çıkmıştım, destek isteyen ekiplerden hiç haberdar bile değildim. Dümdüz yolda gidiyordum ve solda siyah giyinimli bir adam ardından ise yerdeki memurları gördüm. Hemen sirenlerimi açıp sola kırdım ve araçtan indim ateş edecektim ancak birden fazla konumdan ateş aldım ardından ise direkt yaralıya düştüm. Bu arkadaşlar iki(2) polisi yaralayıp bölgeden kaçmak yerine daha fazla ekibin gelmesini bekleyip hepsini vurmayı amaçladı ve yerine de getirdiler. Benden sonra bir ekip daha geldi, onları da vurup başımızda beklediler. Biraz daha bekledikten sonra ben yerde yatan arkadaşlarımı rolümü yaparak kurtarmak için yeltendim, bu kez de arkama geçip "Yat yere.", "Sikerim o anneni." diyerek silah doğrulttu. Yapılması gereken hareket, ilk ekibi vurduktan sonra kaçmak olmalıydı çünkü oraya gelen ekip yoktu. Attığım videoya da bakacak olursanız yerde yatan diğer iki(2) memur animasyon çekerek yerde oturmuşlar. Herhangi bir yaralı süreleri yok, buradan da başlarında belirli bir süre beklediklerini görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/159ekv
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar 15:22'den beri başlarında bekliyorlar bunun kanıtı da bir aşağıda olan sste yer alıyor.

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 18.05.2024 18:43 tanerze »

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#1 - 12.05.2024 17:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 12.05.2024 19:16
şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 12.05.2024 20:24
Polisler sabahtan beri sürekli bizi kovalama çabasındaydı silahımızı gördükleri için bizde en son sıkmak zorunda kaldık arkadaşlarım kaçamadığı için orada kaldık ve polisle çatışmaya girdik arkadaşlarımı beklerken siz geldiniz ve araya kaynadınız ondan sonra destek istendi bir ekip daha geldi onlarıda vurup kaçtık

#4 - 13.05.2024 10:49
Polisler sabahtan beri sürekli bizi kovalama çabasındaydı silahımızı gördükleri için bizde en son sıkmak zorunda kaldık arkadaşlarım kaçamadığı için orada kaldık ve polisle çatışmaya girdik arkadaşlarımı beklerken siz geldiniz ve araya kaynadınız ondan sonra destek istendi bir ekip daha geldi onlarıda vurup kaçtık

Silah gördüğümüz zaman zaten mantıken kovalarız, kovalanmak istemiyorsan gizli iş yapmalısın. Koşarak kaçmayı da mı denemiyorsunuz? Birden fazla video kaydım mevcut, ilk ekibi vurdunuz gitmediniz. Ben geldim beni vurdunuz yine gitmediniz, üçüncü ekip geldi onu vurdunuz ve yine gitmediniz. Arkadaşının motoru vardı üçüncü ekip geldiğinde uzaklaştı ve uzaktan sıkıp tekrar yanımıza geldi. Hepsinin kaydı mevcut ilk ekibi vurup mantıken kaçmanız gerekiyordu. Arkadaşlarınız helikopter bile getirdi, diğer arkadaş savunmasını yaptıktan sonra yetkili şikayeti sonuçlandırabilir. İstendiği taktirde arkadaşların kaçma fırsatı varken bile kaçmadığı kanıtlarını sunabilirim iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 13.05.2024 10:52 tanerze »

#5 - 15.05.2024 01:30
sonuçlasın

#6 - 17.05.2024 23:37
sonuçlansın @Boreki

#7 - 18.05.2024 15:04
Kanıt görsellerini yenileyin. @tanerze

#8 - 18.05.2024 18:43
Yenilendi. @hopeless

#9 - 21.05.2024 10:32
Sonuçlanabilir mi? @hopeless