Konu: dequinn wade  (Okunma sayısı 372 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2024 18:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Masiva dequinn wade

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Koren @Berlin034

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölge ve Agresif roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölgede agresif roleplay sergileyip saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 11.05.2024 18:56 sledgehammer »

#1 - 11.05.2024 19:00
Retarted RP rolünü güzel işleyip atmışsın dostum. Karşında 4 idlewood üyesi var, üstelik biri R19. Whisperdan sana arkadaşın gel gidelim diyor; hala role devam ediyorsun. Büyük ihtimal kafandaki de; iyice kışkırtayım bana brawl atsınlar belki şikayetten bir şeyler çıkar.. Lütfen bu tarz rollere girişme, fazlasıyla kışkırtıcı oluyor ve trollden farksız. Chate bakılırsa, defalarca herkes sana gitmeni söylemiş.

#2 - 11.05.2024 19:04

Arkadaşın attığı ekran görüntüsünde de yaptığı saçma ve anlamsız roller fazlasıyla açık şekilde görünmekte. Güvenli bölge diye çete üyelerinin üzerine yürüyemezsin yada onlara hakaret edemezsin. Kışkırtıp kışkırtıp Güvenli bölgede bize vuruyorlar, saldırıyorlar söyleminde bulunmanda fazlasıyla komik. Kanıtlar açık ve net. Okuyan yetkili arkadaşta fark edecektir. Burası güvenli alan. Bu tarz rolleri yapamazsın. Yapıyorsan da sonuçlarına katlanmak zorundasın. Çete üyelerinin arasına girip ağzına geleni sayacaksın, sana özür dileriz abla mı diyecekler? Ne bekliyorsun tam olarak? Arkadaşın Fear-rp kapsamında cezalandırılması uygun olabilir.

Sonuçlanabilir.

Buda çok hoş olmamış sanki.

#3 - 11.05.2024 19:05
he kanka ondan mı olmuş

#4 - 11.05.2024 19:12
Mari karakterinin kamerasını kırdıkları için normal bir şekilde nedenini sormaya geliyorum sonrasında ters düz konuşarak saldırıyorsunuz.

#5 - 11.05.2024 19:14
Mari karakterinin kamerasını kırdıkları için normal bir şekilde nedenini sormaya geliyorum sonrasında ters düz konuşarak saldırıyorsunuz.
Gerçek hayatta asla yapamayacağın bir şekilde bize gelip; "Sıçarım, ederim" dersen. (Şehrin en büyük çetesinin lideri ve üyelerinin yanında yapıyorsun bunu) Sürekli roleplay kavramına uyup, biz de agresif olarak yaklaşırız. Üstelik kamerasının kırılmasından sonra; kamera parası verildi ve sen sonradan dahil oldun olaya. Gerçek hayatta, siz en büyük çetelere gidip sosyal deney çekebilir misiniz, dalga geçerek?

(SSlerde, "Kimsiniz?" "Göster hadi, kimsiniz?" diye defalarca direttiğini de görebilirsiniz.) Arkadaşın ana hesabı 44 level, illa ki bizim birliği biliyor ve ihlal için üsteliyor, bunu sayın fm ekibi farkedecektir zaten.)
« Son Düzenleme: 11.05.2024 19:17 ive become numb »

#6 - 11.05.2024 19:16

Senin karakterinin ne gibi bir vasfı varda hesap sorabiliyorsun orada toplanmış 4-5 çeteci karaktere? Nerden geliyor bu özgüven? Bana biraz bunlardan bahsetsene. Ayrıca sana ic olarak kimse hesap vermek zorunda değil ki, seni uyarıyoruz. Kafa patlatma, kelimelerini seçerek konuş gibi. Sen bu uyarılara rağmen hala kendini hesap sorma kafasında tutarsan yaşadığın olay gayet normal. Ayrıca Tyzee karakteri seni dövmesine rağmen "Anca lafta varsın, gerçekte hiç bir şey değilsin, " Birde dalga geçer gibi kahkaha atar emotu verip /kahkaha atarsan bu durumlara düşmen gayet normal.

#7 - 11.05.2024 19:18
Gerçek hayatta asla yapamayacağın bir şekilde bize gelip; "Sıçarım, ederim" dersen. (Şehrin en büyük çetesinin lideri ve üyelerinin yanında yapıyorsun bunu) Sürekli roleplay kavramına uyup, biz de agresif olarak yaklaşırız. Üstelik kamerasının kırılmasından sonra; kamera parası verildi ve sen sonradan dahil oldun olaya. Gerçek hayatta, siz en büyük çetelere gidip sosyal deney çekebilir misiniz, dalga geçerek?

burada seninle işin teknik kısmını tartışmayacağım tartışsak altından kalkamazsın çete diye hitaplandırdığın insanlarında sosyal hayatları var gelene geçene kurulan tiplemeler diye kodlamışsın kafanda çete rolünü o yüzden geniş de düşünemiyorsun en tehlike benim rolünü azaltmanız lazım

#8 - 11.05.2024 19:20

Senin karakterinin ne gibi bir vasfı varda hesap sorabiliyorsun orada toplanmış 4-5 çeteci karaktere? Nerden geliyor bu özgüven? Bana biraz bunlardan bahsetsene. Ayrıca sana ic olarak kimse hesap vermek zorunda değil ki, seni uyarıyoruz. Kafa patlatma, kelimelerini seçerek konuş gibi. Sen bu uyarılara rağmen hala kendini hesap sorma kafasında tutarsan yaşadığın olay gayet normal. Ayrıca Tyzee karakteri seni dövmesine rağmen "Anca lafta varsın, gerçekte hiç bir şey değilsin, " Birde dalga geçer gibi kahkaha atar emotu verip /kahkaha atarsan bu durumlara düşmen gayet normal.

rol gayet açık ortada gelip neden kızın kamerasını kırdınız diyorum keyfi diye saçma bir cevap veriyorsun tepkini alıyorsun bu kadar basit

#9 - 11.05.2024 19:20

burada seninle işin teknik kısmını tartışmayacağım tartışsak altından kalkamazsın çete diye hitaplandırdığın insanlarında sosyal hayatları var gelene geçene kurulan tiplemeler diye kodlamışsın kafanda çete rolünü o yüzden geniş de düşünemiyorsun en tehlike benim rolünü azaltmanız lazım

Arkadaşım sanırım problemlerin var. Bize gelip kurulan sensin arkadaşım. Rolü başlatan sensin, agresif yapan sensin. Tehdit eden sensin. Uzatmaya gerek yok.

Sonuçlanabilir. @Boreki @ba2handro