Konu: tyzee green  (Okunma sayısı 325 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2024 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee Green @Eserrrooo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Koren  @Berlin034

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli bölge

Alıntı
Güvenli bölge

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölgede saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 11.05.2024 18:56 sledgehammer »

#1 - 11.05.2024 18:39
Merhaba, orada bizde vardık. GBİ kuralını hiçe sayıp, brawla girişti. Ek olarak: Zenci rolü sadece agresif rol sanıyorlar. Arkadaşın da OOC sicili kabarık. Forum yetkilileri en doğru kararı vericeklerdir.

#2 - 11.05.2024 18:42
Evet, rolde bende vardım. Güvenli bölgede vurdu. Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 11.05.2024 18:49
he kanka zenci rolünü agresif rol sanıyoruz, bekleyin savunma gelecek

#4 - 11.05.2024 19:09
Merhaba, orada bizde vardık. GBİ kuralını hiçe sayıp, brawla girişti. Ek olarak: Zenci rolü sadece agresif rol sanıyorlar. Arkadaşın da OOC sicili kabarık. Forum yetkilileri en doğru kararı vericeklerdir.

Alt karakteriyle gelip, illegal kural ihlali yapıp üstüne üstlük güvenli bölgede agresif rol atarsa; bir de r19umuzun yanında atıyor. Biz de çiçek veremeyiz, değil mi dostum?

Hepinizin ağzında tek bir cümle var. "Zenci rolünü agresif rol sanıyorlar." Anladım kardeşim, siz öyle düşünün.

#5 - 11.05.2024 19:10
oturuyoruz ve aramızda konuşuyoruz, yandan durduk yere konuşuyorsunuz bizim hakkımızda, ırkçılık yapıyorsunuz falan filan  neyse gloria karakteri geliyor yanımıza ve gelip boş boş hakaretler ediyor, ''keyifinize sıçarım'' gibisinden şeyler diyor ayrıca tartışmaya girdiği kişide birliğin r19'u yani ismi olan saygı duyulan birisi. ona karşı hatta şöyle diyeyim siyahi çete üyelerinin yanına gelip salak saçma şeyler dersen, birlikte saygı duyulan bir adama değişik değişik konuşursan falan dayağı yersin bu kadar basit, GBİ'de dövdüğüm için şikayet açmışsın da senin yaptığın rol ortada zaten, alt karakterinle gelmişin arkadaşlarınla sestesin uğraşacak adam arıyorsunuz, sonra da şikayet açıyorsunuz  :D zaten yanındakilerinin ne olduğu belli. neyse daha da bir şey demeye gerek yok, kanıtları aşağı bırakıyorum.

zaten fear yaptığın falan da yok, ''kimsin hadi göster, hadi görelim'' cart curt demişin şimdi fark ettim onu da ekliyim

#6 - 11.05.2024 19:11
Mari karakterinin kamerasını kırdıkları için normal bir şekilde nedenini sormaya geliyorum sonrasında ters düz konuşarak saldırıyorsunuz.

#7 - 11.05.2024 19:13
Mari karakterinin kamerasını kırdıkları için normal bir şekilde nedenini sormaya geliyorum sonrasında ters düz konuşarak saldırıyorsunuz.
aynen dostum gayet normal bir şekilde   O:-)

#8 - 11.05.2024 19:44
"Hepinizin ağzında tek bir cümle var. "Zenci rolünü agresif rol sanıyorlar." Anladım kardeşim, siz öyle düşünün." Ortada hiç bir şey yokken, gelip kameramı kırıp, gereksiz agresif rol sergilersen, bunu sana derim. Herkesin de dediğine göre hatayı kendinde aramalısın, bizde değil.

"zaten yanındakilerinin ne olduğu belli."   :'( :'(

#9 - 11.05.2024 20:22
"Hepinizin ağzında tek bir cümle var. "Zenci rolünü agresif rol sanıyorlar." Anladım kardeşim, siz öyle düşünün." Ortada hiç bir şey yokken, gelip kameramı kırıp, gereksiz agresif rol sergilersen, bunu sana derim. Herkesin de dediğine göre hatayı kendinde aramalısın, bizde değil.

"zaten yanındakilerinin ne olduğu belli."   :'( :'(

kamera kırma rolünde ben yoktum ve senin zaten rollerini bilen biliyor kanka, boş tatava yapma burada ooc sicil kaydımı atınca eline ne geçti anlamadım. neyse sonuçlanmasını bekleyelim, fazla ileti atıp şikayeti doldurmaya gerek yok.