Konu: idlewood üyesi pm üslup  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2024 18:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ive become numb - Marques Goodwin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/05/2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PM Üslup

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kieran Wade'i sokakta görüyorum skinimin benzediğini söyleyip pm atıyorum ardından arkadaş kendince rollere girip pm'den durup dururken bana sallıyor. Pm'den bana Hayran Kadrosu diye yazıyor :(

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/i6ykq31

Ek açıklamalar(varsa): bu arkadaş gerekli cezayı almasını istiyorum birdaha kimseye böyle pm atmasın. Bana pm atması beni rahatsız ediyor.

« Son Düzenleme: 11.05.2024 23:50 Creepin »

#1 - 11.05.2024 18:58
PM Üslup? Öyle bir ihlal yaptığımı zannetmiyorum dostum, yalnızca yazdığım şey "hayran kadrosu"; üstelik Kieran'la ne alakam var? Onunla pmleştiğini nereden bileyim, 3 level çarınla korna basarak sokağımızda dolaşıyordun. Bu aralar birlik hoodumuza gelen bir sürü multi var, trolleyen. Seni de onlardan sanmıştım. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 11.05.2024 19:29 ive become numb »

#2 - 11.05.2024 20:06
Ne düşündüğün veya ne yaptığın pek umrumda değil sokakta korna çaldın demişsin birşey yazamayınca yalana güzel başvuruyorsun Kieranla bir alakan yok onun yanına gelip onunla pm üstünden konuştum sen beni görüp "Hayran Kadrosu" yazdın size pek hayran olduğum soylenemez kısacası bu toxiclik ve kin tutmaya gider arkadaş cezasını alsın

#3 - 12.05.2024 00:03
arkadaş forumda her şikayete dahil olup rahatsız ettiği gibi oyundan da rahatsız etmeye başlamış, ortada bir şey yokken hayran kitlesi yazıp toxiclik yapmak... kötü bir durum, creepin eskiden birliğimizde olduğu için ona da saldırma gereği duymuş

#4 - 14.05.2024 11:51
Şikayet açılacak kadar büyük bir söylem yok ancak bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A