Konu: rk ihlali  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 09.05.2024 18:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quavean_Collins @corteiz in businnes   Zeeshan_Blanco @BasikCocuk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spawn Kill

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Oyuna girdiğimde arkadaşlar tarafından vurulmuştum. Devamında tedavi rolü için hastaneye giderken tekrardan aynı birliğin üyeleri tarafından vuruldum. Bu kadar kinlenmenize gerek yok, oyun oynadığınızı unutmayın ((:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 12.05.2024 18:51 FalqoN »

#1 - 09.05.2024 19:09
RK olduğundan haberim olsaydı savunma yapardım.

#2 - 09.05.2024 19:11
Aynı birlik içerisindesiniz, bu sizin sorununuz.

#3 - 09.05.2024 19:13
ilk görüntüde sadece emote atmışım. hasarlara bakılınca benim tarafımdan hit yemediğin gözüküyor.

#4 - 09.05.2024 19:14

kardeşim ic savaş içerisindeyiz, rklı olduğunu birbirimize mix yaparak mı duyuralım? ne bekliyordun?

#5 - 09.05.2024 19:15
ilk görüntüde sadece emote atmışım. hasarlara bakılınca benim tarafımdan hit yemediğin gözüküyor.
Hasarlardakiler ile aynı birliktesiniz dostum, tekrar vurmak gibi bir hakkınız yok. Kuralları daha iyi bilen bir arkadaşına danışarak savunma yapsaydın keşke.

#6 - 09.05.2024 19:16

kardeşim ic savaş içerisindeyiz, rklı olduğunu birbirimize mix yaparak mı duyuralım? ne bekliyordun?
Ne anlatıyon kardo? Kural bilmediğiniz bariz, yetersiz rol bilgisini de mi eklesek buraya?

#7 - 09.05.2024 19:53
kral madem RKsın, RK'lı halinle gezip, birliğine info götürmeyeceksin.  ::)

#8 - 09.05.2024 20:11
Hasarlardakiler ile aynı birliktesiniz dostum, tekrar vurmak gibi bir hakkınız yok. Kuralları daha iyi bilen bir arkadaşına danışarak savunma yapsaydın keşke.

gülüm savaşta olduğumuz birliğin üyesisin. bu nedenle seni gördüğüm an ateş açıyorum senin rklı olup olmadığını ic olarak nereden bilmemi bekliyorsun? oocden birliğimin üyelerine senin karakterini vurup vurmadiklarini mix yoluyla anında elde etmemi bekliyorsan, asıl senin rol bilgini sorgulamak gerekiyor

#9 - 09.05.2024 20:17
Emote attığını kabul ediyorsun, emote attığın yerde sen hit atamıyorsun fakat arkadaşların ( birlik arkadaşların ) tarafından vuruluyorum ve sen bunu ic olarakta çok iyi görüyor ve biliyorsun, ooc olarakta durumdan haberdarsın. Beni 10 dakika arayla vuruyorsunuz ve bu ara beni hatırlamanız için oldukça yeterli. Burada eğer bir savaştaysanız daha öncesinde düşürdüğünüz kişileri bilerek hareket edeceksiniz. İdlewood birliğinde aktif olarak 60'ı aşkın üye var, vurduğumuz adamı her 10 dakika içerisinde başka birisine daha vurdurtsak bu bir ihlal sayılmıyor mu? Nasıl olsa adamlar ic olarak bilmiyor değil mi? Sence de bu biraz saçma değil mi? Ekleyeceğiniz başka birşey yoksa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 09.05.2024 20:21 FalqoN »