Konu: SANTE WALTER, LITTLE DIXON, ARMANDO NICOLETTI  (Okunma sayısı 422 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.05.2024 22:00
@diablotularz @befeylmazz bu iki arkadaş ayriyeten yeni açılan birlikte olmalarına karşı ilk on gün kuralını hiçe sayarak agresif rollere girmişlerdir, göz önünde bulundurulsun.

bu olay oldugunda bırlık yoktu, bosa goz boyama koyune gıt hadı

Hangi birlik yoktu? Olay yaşandığında birliğimiz sistemsel de, tanıtımsal da kurulmuştu. Palavralar mı uyduruyorsunuz, yönetimi mi kandırıyorsunuz?

#11 - 12.05.2024 22:48
yanlış ileti.
« Son Düzenleme: 12.05.2024 22:50 Ezewi »

#12 - 14.05.2024 22:27
@diablotularz @befeylmazz bu iki arkadaş ayriyeten yeni açılan birlikte olmalarına karşı ilk on gün kuralını hiçe sayarak agresif rollere girmişlerdir, göz önünde bulundurulsun.

bu olay oldugunda bırlık yoktu, bosa goz boyama koyune gıt hadı

Hangi birlik yoktu? Olay yaşandığında birliğimiz sistemsel de, tanıtımsal da kurulmuştu. Palavralar mı uyduruyorsunuz, yönetimi mi kandırıyorsunuz?

birliğimiz yeni açıldığı için mesajı yazdığım vakit tam olarak olup olmadığını bilmiyordum, yok diye biliyordum. Halen daha yok diye biliyorum, varsa da kusura bakmayın. Savunmalar geçerlidir, birlik için çabalıyoruz, rol ssler hazırlıyoruz sürekli. Böyle olaylardan biz de sıkılmış bulunmaktayız, rolümüzü takibe alabilirsiniz. Hiç problem yok, bu olaylar gerçekten sıkıcı olmaya başladı, her düşen şikayet açıyor.

#13 - 17.05.2024 12:07
her düşen şikayet açmıyor diablo, seninle role giren herkes bu durumdan şikayetçi. her sayfada seninle alakalı bir şikayet var. sunucu için zararlı bir oyuncu profilisin.

#14 - 17.05.2024 12:11
Sizler ile hiç bir rol bağlantım yok, saldırmak için bir kanıt sunmanızı istedim onu da atmadınız. Yetkililer artık sonuçlandırabilir.

#15 - 24.05.2024 05:19
Little Dixon (yeni adıyla Marco Metzger) karakteri emote olmadan saldırdığı için Non RP kapsamında ceza alacak. Diğer karakterler için savunma yeterli.