Konu: SANTE WALTER, LITTLE DIXON, ARMANDO NICOLETTI  (Okunma sayısı 362 defa)

#0 - 08.05.2024 22:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Little Dixon @jair963, Sante Walter @diablotularz, Armando Nicoletti @befeylmazz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Isaac Rivers @turkishgoldenhero

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.05.2024 - 21:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
noob dm, trolling, yki

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, kişiler ile rol bağlantım yok. Kendi aramızda kaza rolü çeviriyorduk alakasız bir şekilde dahil olup herkese saldırmaya başladılar, ek olarak Sante Walter sistemsel olarak yaralıya düşüp kalktığında tekrar saldırarak yki yapmıştır. Bana neden saldırdıkları hakkında geçerli bir kanıt sunmalarını istiyorum, trollediklerini düşünüyorum tüm rol ortamımızı bozdular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1)Little Dixon emote ile belirtmeden sebebsiz saldırma.
Spoiler: GösterGizle

2)Yaralıya düşene kadar devam ettiler.

3) Sante yaralı, diğer ekran görüntülerinden ayağa kalmak için role girdiğini de göreceksiniz.

4)Yaralıdan kalkıp tekrar saldırıyor ve yine beni düşürüyorlar.

5)Armando ve Sante.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 17.05.2024 12:09 kill4you »

#1 - 08.05.2024 22:19
Şahidim

#2 - 08.05.2024 23:13
Merhaba,

Sizinle brawl atma sebebim Little_Dixon karakteri ile kavga rolü yapmanızdı. Little ile arkadaşlığımız bulunuyor, o saldırınca biz de saldırıyoruz doğal olarak.
Ayrıca "yki" yazmışsın ihlallere, sistemsel olarak kalktıktan sonra yaralı rolü yapıyorum düzgün bir şekilde, daha sonra sana 1 kere vuruyorum o da bug da kaldığımdan dolayı. Hasarlarında da görünüyor zaten 1 kere vurduğum, herhangi bir şekilde ihlalim yok.

Amacım troll yapmak değildi, düzgünce rol yaptım.

İyi forumlar, savunmam bu kadar.

#3 - 08.05.2024 23:24
Arkadaşım Sante doğru söylüyor, Şahitliğimi onaylıyorum.
Orada arkadaşım daldığı için bende vurdum yoksa zaten benim onlarla rol geçmişim yok.
Normalde zaten tanımadığım birine bulaşmam arkadaşım Little_dixon'un annesine küfür etmişler rp de o yüzden saldırdık.
Herhangi bir trol yok.

Savunmam bu kadar.

#4 - 10.05.2024 13:04
Bende şahidim @diablotularz 'ın dediklerine katılıyorum ayrıca daha önce bize agresif rol sergileyen de sizlerdiniz göz önünde bulundurulmasının gerektiğini düşünüyorum.

#5 - 10.05.2024 14:06
maalesef kaçırdığınız bir detay var ben sizle hiç bir role girmedim? öyle oldu böyle bitti demekten başka sağlam bir kanıt sunsanıza. son karar yetkilinin

#6 - 11.05.2024 11:37
Ben şunu söylemek istiyorum sen o mahalleden değillmisin? o mahalledensin o ekiptensin o ekip bize hep agresif yapıyor biz sana saldırmadık zaten senin arkadaşlarına saldırdık senide gördüm zaten orda sende vurdun arkadaşlarıma şahidim ben @diablotularz ın savunmasına.

#7 - 11.05.2024 23:55
 :garip:

#8 - 12.05.2024 12:52
@diablotularz @befeylmazz bu iki arkadaş yeni açılan birlikte olmalarına karşı ilk on gün kuralını hiçe sayarak agresif rollere girmişlerdir, göz önünde bulundurulsun.
« Son Düzenleme: 17.05.2024 12:13 kill4you »

#9 - 12.05.2024 13:17
@diablotularz @befeylmazz bu iki arkadaş ayriyeten yeni açılan birlikte olmalarına karşı ilk on gün kuralını hiçe sayarak agresif rollere girmişlerdir, göz önünde bulundurulsun.

bu olay oldugunda bırlık yoktu, bosa goz boyama koyune gıt hadı