Dostum lütfen tribüne oynamayı bırakın, cidden bak. Burada uygun bir dille, sizin yaptığınız ihlalleri göz önüne sürüyoruz. Bu şekilde, yok forum ihlali yok senkron sorunu; bunları bırakın. Savunmanızı yapın; yaptığınız savunmanın da ss'ini attım. Şimdi son bir video atıyorum; bundan sonra da adıma bir ileti gelmeyecek.
"Arkaya koşuyorum, canım 1 kalıyor, 1 hit alsam düşeceğim" Demişti arkadaş, videoları bağdaştırırsak, arkaya koştuğunda ak47 mermileriyle karşılaşıyor ve en az 5 6 hit almasına rağmen, hiçbir şekilde düşmüyor. Youtube videosundan ayrı olarak, o videonun tam halini atıyorum şimdi, lütfen ak47 videosuyla bağdaştırılarak izlenilsin, fm tarafından. Saat, dakika, pozisyon; hepsi aynı çünkü.
https://streamable.com/hlwl74"Videonun 4.saniyesine bakıldığında; arkadaş hem deagle hiti hem shotgun hiti yiyor. Fakat anti.stun kullandığı için stun yemiyor; oraya da dikkat edelim lütfen.
Son bir isteğim olacak, multileri olduğu için silah aktarımlarının kontrol edilmesini istiyorum; şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.