Konu: Toplu DM Şikayeti - Maskeli_xxxx  (Okunma sayısı 444 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.05.2024 11:36
Birlik arkadaşlarım hakkında onaylı hood bolgesinde 20 dakikaya yakın durdular  demişsin 20 dakikalık videon varsa eğer atabilirsin adminleri kandırmaya yönelik şeyler yazmışsın bence bunlara hiç gerek yok güvenli bölge demişsin güvenli bölge değil orası birlik arkadaşlarım gbi yapacak kadar akılsız değil zaten güvenli bölge olduğunda sol altta yazıyor neden boyle bir risk alsınlar ki?  Güvenli bölge olsa attığın videodaki yerde güvenli bölge diye yazar zaten. Daha fazla yorum yapmayacağım şikayet çok fazla çorbaya donuyor adminler kararını versin
« Son Düzenleme: 09.05.2024 12:52 GXXCİ »

#11 - 09.05.2024 14:26
Mapte nereye gidersem gideyim güvenli bölge diye bir yazı çıkmadı,öyle bir sistemin bulunduğunu düşünmüyorum.
https://www.vice-rp.com/harita/ Haritada güvenli olan bölgeler zaten işaretli.

Şikayete garip garip fotoğraflar bırakıp kendinizi havalı mı zannediyorsunuz?,zaten saçma iletiler yüzünden 2 sayfa oldu.
Anlaşılan sslerinde gözükmesini istemedikleri şeyler var o yüzden kendi açılarından ss gösteremediler   :D,tekrar söyleyeyim düşmanlık var diye her gördüğünüz yerde hiçbirşey demeden 5 dkda bir ateş açamazsınız,bu etik değil.

#12 - 09.05.2024 18:41
? moruk senin kafan çok farklı çalışıyor kendini benimle kıyaslama şikayete garip garip fotoğraflar atıp kendini havalı sanan falan yok  ben savunmamı yapıyorum bu düşünce yapısına ait adam olan sensin hangi sslerde neyi saklamaya çalışayım ki? Hersey açıkca ortada. İyi forumlar

#13 - 24.05.2024 05:30
Savunma yeterli görüldü.