Konu: Toplu DM Şikayeti - Maskeli_xxxx  (Okunma sayısı 405 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2024 03:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_40859 Maskeli_45850 Lwancoll_Wickham - @ben bir sana yanarım  Tayke_Sierra @GXXCİ
Redouan_Zaccharia @ofansif derenge

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch-Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
Powergaming - Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
Güvenli Bölge İhlali-- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısları tanımıyorum sebepsiz yere mahalleyi basıp etrafa sıkıyorlar Lowell_Miles isimli arkadaşı düşürüyorlar,durumu gözden geçiriyoruz ve mermi almaya çıkıyoruz o sıra emote vermeden hiçbir sebepleri yokken sıkmaya başlıyorlar,kaçıyorlar sonrasında market caddesinde turlarken önümüzü kesip yine emote kullanmadan sıkıyorlar,şahıslarla bir düşmanlığım mevcut değil,bir birliğe mensubum diye yok bu onun adamı sıkalım kafasında bir muhabbet dönemez,dmnin ta kendisidir bu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Onaylı hood bölgesinde 20 dakikaya yakın durup önüne gelene sıkmakta etik değil.

« Son Düzenleme: 08.05.2024 14:31 yenilmez »

#1 - 08.05.2024 12:42
Selam, mahallenizin basılma sebebi on dakika önce Main Street üzerinde çıkmış olan çatışmadır, bir de birlikler savaş halinde yani gönül rahatlığı ile birlik içerisindeki herkese ateş açma hakkımız bulunuyor, buraya not bırakayım; birliğe yeni girdiğimde Unity Station üzerindeki işyerimde herhangi bir şekilde il-legal koşturmazken (Idlewood ile yine savaş halinde) çok defa sırf birlikte bulunduğum için yaralıya düşürüldüm, neden vurulduğumu sorduğumda "birliktesin" cevabından başka bir şey asla almadım, Üzerimize atılan herhangi bir DM suçlamasını kabul etmiyoruz.

#2 - 08.05.2024 14:26
Market caddesindeki çatışmaya cevap verebilir misin?,güvenli bölge olarak geçiyor orası,mahallede değil yani gördüğün anda ne sıkıyorsun,düşmanlığın mı var?

#3 - 08.05.2024 14:33
Market caddesindeki çatışmaya cevap verebilir misin?,güvenli bölge olarak geçiyor orası,mahallede değil yani gördüğün anda ne sıkıyorsun,düşmanlığın mı var?
Gördüğümüz anda sıkmadık ki, sıra sıra çıkan çatışmalardan sonra biz ateşi asla kesmedik, siz o tarafa kaçtınız.

#4 - 08.05.2024 17:10
Sıra sıra çatışma çıktığı yok,her gördüğünüze sıktığınız bir an var,kaçamak cevapların yerine kanıtlarını atman daha mantıklı olur.

Videoda gayet belli,o motorlular ateş açıp direkt olarak kaçıyor,biz market caddesine gittiğimiz vakit bir sultan gelip ateş açıyor.
Not: DM olmadığını kanıtlamak için birlik düşmanlığını öne sürüyorsun lakin buna dair bir kanıtın dahi yok,sıkmak için bir sebebe ihtiyacınız var,düşmanız diyip her önünüze gelene sıkamazsınız.

#5 - 08.05.2024 18:32
Alıntı
Not: DM olmadığını kanıtlamak için birlik düşmanlığını öne sürüyorsun lakin buna dair bir kanıtın dahi yok,sıkmak için bir sebebe ihtiyacınız var,düşmanız diyip her önünüze gelene sıkamazsınız.
güzel dostum birşey kullanıyorsan söyle bilelim yada farklı şeyler amaçlıyorsun? Oluşumlarımız savaşta defalarca düştüğün için yediremiyorsun anladığım kadarıyla doğal karşılarım sorun yok. Sende bize sıktın bizde sana, oluşum yetkililerine sorabilirsin savaşta olup olmadığımızı. Karakterini en az 4 defa vurduk fakat şimdi şikayet açıp birşeyler yaratmaya çalışıyorsun anlam vermek zor.

#6 - 08.05.2024 21:08
gerekli açıklamayı cullenz yapmış zaten benim birşey dememe gerek kalmamış beni neden etiketledin anlamadım şikayette neyin ne olduğu belli değil yanlış anlama

#7 - 08.05.2024 21:38

kardeşim tanımıyorum falan demişsin dm arayışında demişsin problem yok diyebilirsin ama savaşın başlangıcı bu roldür buraya gelip durup dururken saçla oldunuz savaş böyle başladı ardından bize sıktın sence seni nasıl tanımayalım üstüne üstlük alman oluşumuyla beraber baskın attığımızda sende düşüyorsun gerekli ssleri zaten cullenz atmış iyi forumlar

#8 - 09.05.2024 01:40
Oradaki çatışmada en azından bir rol var mahalledekiler ileri geri konuşuyor o yüzden sıkıyoruz,birine ateş açmak için düşmanlık yeterli değil öncesinde bir rol olması gerekiyor,her gördüğünüz yerde düşman diyerekten rolsüz şekilde sıkamazsınız bu dm olarak geçer.

#9 - 09.05.2024 11:14
İki çete savaş halinde dostum  neyin  rollerinden bahsediyorsun sen o çetenin üyesisin o sokakta geziyorsun bizim hooda gelip silah sıkıyorsun bilmemezliktenmi geliyorsun yoksa gerçekten bilmiyormusun anlayamadım karakterin sürekli aynı skinle vuruluyor jail için çabaların ortada 2 gün önce farklı isimlere şikayet açarken dün benide etiketliyorsun hiç etik değil boş bir şikayet olmuş kendimce.

Burdada gayet açık zaten iyi forumlar