Konu: Hile Şüphesi - Mermi Sekmeme/Animsiz Silah bırakma  (Okunma sayısı 356 defa)

#0 - 07.05.2024 23:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghaalen_Houston @everybody hates me
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda görülmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, hile şüphesi adına açıyorum bu şikayeti. İlk izleyeceğimiz video, arkadaşın kendi videosudur. Kırpılmış bir şekilde çekmiş, sanırım hilesinin belli olmasını istemiyor. Her neyse, videoyu incelediğimizde; arkadaşın Shotgun kullandığını, hitlerini hiç ıskalamadığını, hatta arkadaşın Shotgun kullanmasına rağmen ateş ettiğinde saçmalarının saçma bir şekilde saçılmadığını; dümdüz tükürük gibi gittiğini görebiliyoruz. Ufak bir şüphe uyandırdı sadece, arkadaş gereken savunmayı yaptığında, sayın FM ekibi gereken adaletli kararı vereceğini düşünüyorum. Herkese iyi roller, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kendi videosu;

Başkasının gözünden;

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın paylaştığı videonun ilki kırpılmış olduğu için ismini göremiyoruz. Fakat ikinci videoya bakıldığında aynı olay olduğu belli ve arkadaşın ismi açık bir şekilde ekrana yansıyor.
NOT; Arkadaş bir de; sürücüsü olduğu motora elinde bug yaparak shotgunı taşımış, ilk başı izlersek anlayabiliriz. Bu da yasak diye biliyorum.

NOT2;Şu an farkettiğim bir durum da oldu; videoları izlediğimizde arkadaşın shotgun'ı animsiz bıraktığını görüyoruz. Öyle bir hile de mevcut, animsiz o shotgunı elinden o kadar hızlı bırakması imkansız.
« Son Düzenleme: 07.05.2024 23:31 ive become numb »

#1 - 07.05.2024 23:32
Mermi normal şekilde sekiyor, merminin ıskalamakla alakası yok iki hit yediniz diye şikayet oluşturmayın, iyi forumlar.

#2 - 07.05.2024 23:34
Mermi normal şekilde sekiyor, merminin ıskalamakla alakası yok iki hit yediniz diye şikayet oluşturmayın, iyi forumlar.

Selam dost, seni tanımıyorum bile. Rol ortamında da bulunmadık; attığın videodan olayı yakaladım sadece. Animsiz silahı nasıl bırakıyorsun? Ha bir de, elindeki silah görünmesin diye niye bug yaparak motoru sürüyorsun? Bunları da cevaplarsan, hızlı bir şekilde sonuçlanabilir şikayet. Teşekkürler.

#3 - 07.05.2024 23:42

Selam dost, seni tanımıyorum bile. Rol ortamında da bulunmadık; attığın videodan olayı yakaladım sadece. Animsiz silahı nasıl bırakıyorsun? Ha bir de, elindeki silah görünmesin diye niye bug yaparak motoru sürüyorsun? Bunları da cevaplarsan, hızlı bir şekilde sonuçlanabilir şikayet. Teşekkürler.
Yanımdaki arkadaş kısa süreli AFK idi bana bunu belirtti, bu yüzden motoru ben sürdüm, silah da ona ait kendisi bunu teyit edebilir. Bu konuda kusura bakmayın. Animsiz silah bırakma olayı ise şöyle aslında; mermi attıktan sonra anim sonu sağ tıkı bırakıyorum. Bir kez bile olsa shotgun kullandıysan bunu anlamışsındır zaten, herhangi bir hile yazılımı kullanmıyorum

#4 - 08.05.2024 00:15
savunmamı gerçekleştirdim  sonuçlanabilir.
@Boreki @ozmeninho

#5 - 08.05.2024 16:04
Dostumuz net bir şekilde "improved" denilen hileyi kullanıyor; araştırıp baktım. Ayrıyetten iranlı skini kullanıyor, codsmpden. Multi-account olabilir, ip kontrol yapabilir miyiz? Bu şikayetten sonra arkadaşı birlikten atmışlar da.

#6 - 08.05.2024 16:24
Dostumuz net bir şekilde "improved" denilen hileyi kullanıyor; araştırıp baktım. Ayrıyetten iranlı skini kullanıyor, codsmpden. Multi-account olabilir, ip kontrol yapabilir miyiz? Bu şikayetten sonra arkadaşı birlikten atmışlar da.
Improved shotgun'da çalışmaz da, skinden yargılayacak kadar kinli misin, anlamadım? Araştırmanı Vikipedi'den yaptın sanırsam.

#7 - 08.05.2024 16:31
yok kardeşim siz karıştırmışsınz bu bizim oralardan değil  ::) ::)
« Son Düzenleme: 08.05.2024 16:39 Tashika »

#8 - 08.05.2024 16:51
Her şeyimden bir açık arıyorsun banlatmak için. Arkadaş anlamadım bu ne kin  :D :D
Skini onaylı skinci olan @kohen34'e yaptırdım, ana çarım @mastin ile birlikte tüm hesaplarım banlı. Ayrıyetten improved shotgun diye bir şey yok, bilip bilmeden, 0 bilginizle şikayet açmayın. Birlikten ise nc atmak için kendi isteğimle ayrıldım.
« Son Düzenleme: 08.05.2024 16:55 everybody hates me »

#9 - 08.05.2024 17:55
şikayetlere dahil olmak istemiyorum ama skinin İran'lı olduğunu nasıl ve nereden ortaya çıkardın bu tarz skin sunucuda 100'e yakın var hepsi improved'cı o zaman aga, boş boş şikayetlerle ve suçlamalarla ortalıkla gözükmeyi bırakmanı öneriyorum ::) ::)