Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghaalen_Houston
@everybody hates meOlaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice MahkemesiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda görülmekte.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, hile şüphesi adına açıyorum bu şikayeti. İlk izleyeceğimiz video, arkadaşın kendi videosudur. Kırpılmış bir şekilde çekmiş, sanırım hilesinin belli olmasını istemiyor. Her neyse, videoyu incelediğimizde; arkadaşın Shotgun kullandığını, hitlerini hiç ıskalamadığını, hatta arkadaşın Shotgun kullanmasına rağmen ateş ettiğinde saçmalarının saçma bir şekilde saçılmadığını; dümdüz tükürük gibi gittiğini görebiliyoruz. Ufak bir şüphe uyandırdı sadece, arkadaş gereken savunmayı yaptığında, sayın FM ekibi gereken adaletli kararı vereceğini düşünüyorum. Herkese iyi roller, iyi forumlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kendi videosu;
Başkasının gözünden;
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın paylaştığı videonun ilki kırpılmış olduğu için ismini göremiyoruz. Fakat ikinci videoya bakıldığında aynı olay olduğu belli ve arkadaşın ismi açık bir şekilde ekrana yansıyor.
NOT; Arkadaş bir de; sürücüsü olduğu motora elinde bug yaparak shotgunı taşımış, ilk başı izlersek anlayabiliriz. Bu da yasak diye biliyorum.
NOT2;Şu an farkettiğim bir durum da oldu; videoları izlediğimizde arkadaşın shotgun'ı animsiz bıraktığını görüyoruz. Öyle bir hile de mevcut, animsiz o shotgunı elinden o kadar hızlı bırakması imkansız.