Konu: Sante_Walter-Frances_Green-Armando_Nicoletti  (Okunma sayısı 224 defa)

#10 - 07.05.2024 20:21
Evet kanka 20 kas gücü ve 20 dayanıklılığı olan bir adamı düşürdüm diye god muyum ben? Kavga etmeyi bilmiyorsun ve saçmalıyorsun. OOc kinde nereden çıktı ben sizi OOC bir şekilde tanımıyorum ne anlatıyorsun?

Tekrar söylüyorum anlamıyorsun sanırım, 20 kas gücü adamdan hasar yememen, sanırım Allah vergisi. Brawl bugu değil bu anla artık.

#11 - 07.05.2024 20:23
Bu kadar rol bildiğini sanıyorsun :D, Non RP diye yazdığın ihlalin gerçek adı Car Surfing'e girer. Fakat biz böyle bir durum gerçekleştirmedik, arabanın üstüne çıkıp rolsüz şekilde seyahat etseydik tamam diyecektim fakat öyle bir durum da yok. Rollü bir şekilde arabanın kasasına binip oturuyoruz.

Her neyse,

Herkes adına detaylı bir savunma gelecektir, iyi günler.

#12 - 07.05.2024 20:27
Dostum arkadaşın elimizde ve üst aramayı reddediyor bu kendi ss lerinizede var :d Gerçek kanıtlar birazdan gelecek fakat.

#13 - 07.05.2024 20:31
Bu arada buradaki ss de ise arkadaşın elimizde rehin iken kahkaha atıyor ve sen güldün mü sorusuna güldüm diyorum tekrardan dediğim gibi oda kendi ss lerinizde çıkmış çok gülünç bir durum

(Arkadaş yerde yatıyor olmasına rağmen bir ayakta durmayı sürdürüyor)    Bu şikayetlerin asıl amacı yönetimi kandırıp bizi banlatmaktır. İyi roller.
« Son Düzenleme: 07.05.2024 20:33 deniz9809 »

#14 - 07.05.2024 21:12
Bu arada buradaki ss de ise arkadaşın elimizde rehin iken kahkaha atıyor ve sen güldün mü sorusuna güldüm diyorum tekrardan dediğim gibi oda kendi ss lerinizde çıkmış çok gülünç bir durum

(Arkadaş yerde yatıyor olmasına rağmen bir ayakta durmayı sürdürüyor)    Bu şikayetlerin asıl amacı yönetimi kandırıp bizi banlatmaktır. İyi roller.

Yönetimi kandırmak? Her neyse, tarafımızca cevap gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 07.05.2024 21:18 CALIPSO »

#15 - 07.05.2024 21:13
Birazdan atıcağımız videoda herşey ortada.

#16 - 09.05.2024 00:25
Merhaba, bu olay boyunca kayıt da ben vardım bütün her şey  burada.(Streamable link yapamadım zaten dosyalar büyük değil diye kusura bakmayın)

Bizim mix yapmadığımız gözüküyor.
Onların hiç bir şey olmadan kalabalıklaşması gözüküyor yani mix yaptıkları.
Mihail'in yaralı rolü yapmadığı ve frances'in canının gittiği god olmadığı gözüküyor.
(Mihail'esir ve baygın iken arama yapıp reddettiği gözüküyor, fear rp yamadığı gözüküyor bunları Frances ss attı veya atacak) 

Bir çok delil olduğunu düşünüyorum ve bir çok ihlal boş şikayet açtılar kendileri zararlı çıkacaklar zaten biz de şikayetçiyiz.
Onlar biraz geç açsalardı biz açacakdık.
Mix yaptıkları Büyük ihtimalle kesin bir kanıtım yok ama tahminen Mihail orada alt tab attığında sese girdi ve nedense Dimitri'vlad gibi birliklerinden olan adamlar geldi.
iki veya üç kişi de düşük rütbeli olanlar geldi.
Hiç kimseyi aramadan gelmeleri biraz garip benim fikrim Mix olduğu yönünde.
Arkadaşların seviyesi kas gücü falan yüksek olduğu için yenilmez zannediyorlar, kendilerini dövülünce sinirlenip şikayet açtılar.
Frances'de herhangi bir hile yok,god olsaydı canı gitmezdi video da gözüküyor.

Savunmam bu kadardı,Teşekkürler. :o

Kayıt indirme linki.
https://dosya.co/bes5rmcsnql4/Yeni_klasör_(3).rar.html

https://dosya.co/d53assztmuq1/Yeni_klasör_(4).rar.html

« Son Düzenleme: 09.05.2024 08:23 befeylmazz »

#17 - 09.05.2024 08:37
@befeylmazz ın söyledikleri doğrudur, videolar çok uzun olduğu için streamableye yükleyip atamadık. Videolar gayet net olduğu için boyutu da yüksek, indirip izlemeniz gerekiyor.

RK için savunma yapacağım videolar geldiğine göre;

22 dakikalık videoyu izlerseniz görebilirsiniz, Dimitri yerden kalktıktan sonra halen posta koyma çabasına giriyor. Biz o durumda daha üstünüz, ben Dimitri ile brawla girmiyorum yerden kalktıktan sonra halen küfür ettiği için tekme atar emotesi verip "SİKTİR GİT!" yazıyorum. Bunun sebebi de söylediğim gibi, o durumda daha üstünüz. Video da zaten Dimitriyi düşürmeye çalışmadığımı görebilirsiniz izlerseniz. RK için savunma bu kadar.

İl-legal kural ihlali için,

Mihail karakteri bize daha önce gelip bıçak çekiyor, bizim de oraya gitmemizin sebebi bunun hesabını sormak. Bu sebeple oraya gidiyoruz, daha sonra Mihail sese giriyor ve diğerlerini çağırıyor. Ne hikmetse Alt Tab atıyor iki kere sonra adamlar oyuna girip olaya hızlı bir giriş yapıyorlar  :D. Bundan dolayı ayrı bir ceza almalarını rica ediyorum.

Mihail ile artık şahsi bir düşmanlığımız olduğundan dolayı onu alıyorum daha sonra.
Bu kadar.

Mihailin bıçak çektiğinin kanıtı:

Bıçak: https://i.hizliresim.com/ladkupr.png
Tehdit ve bıçak: https://i.hizliresim.com/200ulv5.png

Bıçak çekerek canıma kast ediyor, ben bu adamı kaçırınca mı dert oluyor içinize?

Eğer öyleyse, bu zamanlarda kişilerin de birliğinin yasağı olması gerekiyor, her iki tarafta cezalandırılacağına il legal kural ihlalinden bir uyarılabilir, eğer bizde sıkıntı varsa siz de yüzde yüz sıkıntı oluyor.
Dediğim gibi, birliğimizi açtık biz. İl legal yasağına uyuyoruz şu anda, ama kişilerin zamanında uymadığını görebiliyoruz.

Her şey ortada.

Mihail'in Refuse RP yaptığı,
Şikayetteki karşı taraftan herkesin Mix yaptığı,
RK ihlalini kendilerinin yaptığı,
İl legal kural ihlalini kendilerinin çiğnediği,

Net bir şekilde hem videolarda, hem de şikayette görünmekte. Şikayette çok çok net deliller yok, attığımız videolarda bütün rolün başından sonuna kadar kayıdı var. İzleyebilirsiniz.

Frances'in de god hilesi yok, tamamen brawl bugu. Sen kas gücün son seviye diye, koşarak vuruyorsun. Adam guard alıp seninle savaşıyor.
Ek bilgi, muhtemelen bilmiyorsun: Dayanıklılık sana ekstra can verir, az hasar almanı sağlamaz.

Savunmamız bu kadar, sonuçlanabilir.

#18 - 09.05.2024 09:38
Normalde yazmayacaktım ama cidden harbi boş boş savunmalar yapılmış brawl bugu ne ksfngsflkgnsfd bak dostum üstünüz diye birşey yok orada sayımız fazla ekstra olarak MAFYA oluşumuyuz siz sadece sivilsiniz bunun yanı sıra "OLUŞUM BAŞVURUSUNU ATTIK" demeniz sizi kurtarmaz çünkü orada ki amacınız belli ben orda silah çeksem yumrukla saldıran bi tip olduğun için gerek bile duymadık fark ettiysen bana tekme atıp rk ihlali yapan sensin seni şamarlarken koşarak kaçan sensin bunun yanı sıra"/me topallayarak ayaklanır" gibi bi emote atıp şamar yemiş at gibi sağa sola kaçan sensin. Şimdi gerçekleri konuşalım delikanlı gibi ama sanmıyorum sizde.Her neyse tekrar söylüyorum bu tarz roller ile sadece kendinize edersiniz.Beni cidden yordunuz aklınız sıra sizi kovdum diye ooc kin yaptınız anlarım sorun yok ama devam ettiğiniz taktirde misli ile karşılık vereceğimi bilmenizi isterim biz ooc kin yapan insanlar değiliz kovulma sebebiniz ise OOC KİN , SAYGISIZLIK VE META bunuda bilin boş boş ileti atmaya gerek yok hakkınızda bir tane şikayet yok 3-4 oluşumdan şikayet yediniz, birlik açmışsınız düzgünce rollerinize bakın birliğinizi geliştirmeye bakın. Sonuçlanabilir iyi forumlar.  :o :vays:

#19 - 09.05.2024 09:47
@befeylmazz ın söyledikleri doğrudur, videolar çok uzun olduğu için streamableye yükleyip atamadık. Videolar gayet net olduğu için boyutu da yüksek, indirip izlemeniz gerekiyor.

RK için savunma yapacağım videolar geldiğine göre;

22 dakikalık videoyu izlerseniz görebilirsiniz, Dimitri yerden kalktıktan sonra halen posta koyma çabasına giriyor. Biz o durumda daha üstünüz, ben Dimitri ile brawla girmiyorum yerden kalktıktan sonra halen küfür ettiği için tekme atar emotesi verip "SİKTİR GİT!" yazıyorum. Bunun sebebi de söylediğim gibi, o durumda daha üstünüz. Video da zaten Dimitriyi düşürmeye çalışmadığımı görebilirsiniz izlerseniz. RK için savunma bu kadar.

İl-legal kural ihlali için,

Mihail karakteri bize daha önce gelip bıçak çekiyor, bizim de oraya gitmemizin sebebi bunun hesabını sormak. Bu sebeple oraya gidiyoruz, daha sonra Mihail sese giriyor ve diğerlerini çağırıyor. Ne hikmetse Alt Tab atıyor iki kere sonra adamlar oyuna girip olaya hızlı bir giriş yapıyorlar  :D. Bundan dolayı ayrı bir ceza almalarını rica ediyorum.

Mihail ile artık şahsi bir düşmanlığımız olduğundan dolayı onu alıyorum daha sonra.
Bu kadar.

Mihailin bıçak çektiğinin kanıtı:

Bıçak: https://i.hizliresim.com/ladkupr.png
Tehdit ve bıçak: https://i.hizliresim.com/200ulv5.png

Bıçak çekerek canıma kast ediyor, ben bu adamı kaçırınca mı dert oluyor içinize?

Eğer öyleyse, bu zamanlarda kişilerin de birliğinin yasağı olması gerekiyor, her iki tarafta cezalandırılacağına il legal kural ihlalinden bir uyarılabilir, eğer bizde sıkıntı varsa siz de yüzde yüz sıkıntı oluyor.
Dediğim gibi, birliğimizi açtık biz. İl legal yasağına uyuyoruz şu anda, ama kişilerin zamanında uymadığını görebiliyoruz.

Her şey ortada.

Mihail'in Refuse RP yaptığı,
Şikayetteki karşı taraftan herkesin Mix yaptığı,
RK ihlalini kendilerinin yaptığı,
İl legal kural ihlalini kendilerinin çiğnediği,

Net bir şekilde hem videolarda, hem de şikayette görünmekte. Şikayette çok çok net deliller yok, attığımız videolarda bütün rolün başından sonuna kadar kayıdı var. İzleyebilirsiniz.

Frances'in de god hilesi yok, tamamen brawl bugu. Sen kas gücün son seviye diye, koşarak vuruyorsun. Adam guard alıp seninle savaşıyor.
Ek bilgi, muhtemelen bilmiyorsun: Dayanıklılık sana ekstra can verir, az hasar almanı sağlamaz.

Savunmamız bu kadar, sonuçlanabilir.

Bana mix ve meta yaptığımıza dair bir kanıt göster ben karakterime ck attırıcam