@befeylmazz ın söyledikleri doğrudur, videolar çok uzun olduğu için streamableye yükleyip atamadık. Videolar gayet net olduğu için boyutu da yüksek, indirip izlemeniz gerekiyor.
RK için savunma yapacağım videolar geldiğine göre;
22 dakikalık videoyu izlerseniz görebilirsiniz, Dimitri yerden kalktıktan sonra halen posta koyma çabasına giriyor. Biz o durumda daha üstünüz, ben Dimitri ile brawla girmiyorum yerden kalktıktan sonra halen küfür ettiği için tekme atar emotesi verip "SİKTİR GİT!" yazıyorum. Bunun sebebi de söylediğim gibi, o durumda daha üstünüz. Video da zaten Dimitriyi düşürmeye çalışmadığımı görebilirsiniz izlerseniz. RK için savunma bu kadar.
İl-legal kural ihlali için,
Mihail karakteri bize daha önce gelip bıçak çekiyor, bizim de oraya gitmemizin sebebi bunun hesabını sormak. Bu sebeple oraya gidiyoruz, daha sonra Mihail sese giriyor ve diğerlerini çağırıyor. Ne hikmetse Alt Tab atıyor iki kere sonra adamlar oyuna girip olaya hızlı bir giriş yapıyorlar

. Bundan dolayı ayrı bir ceza almalarını rica ediyorum.
Mihail ile artık şahsi bir düşmanlığımız olduğundan dolayı onu alıyorum daha sonra.
Bu kadar.
Mihailin bıçak çektiğinin kanıtı:
Bıçak:
https://i.hizliresim.com/ladkupr.pngTehdit ve bıçak:
https://i.hizliresim.com/200ulv5.pngBıçak çekerek canıma kast ediyor, ben bu adamı kaçırınca mı dert oluyor içinize?
Eğer öyleyse, bu zamanlarda kişilerin de birliğinin yasağı olması gerekiyor, her iki tarafta cezalandırılacağına il legal kural ihlalinden bir uyarılabilir, eğer bizde sıkıntı varsa siz de yüzde yüz sıkıntı oluyor.
Dediğim gibi, birliğimizi açtık biz. İl legal yasağına uyuyoruz şu anda, ama kişilerin zamanında uymadığını görebiliyoruz.
Her şey ortada.
Mihail'in Refuse RP yaptığı,
Şikayetteki karşı taraftan herkesin Mix yaptığı,
RK ihlalini kendilerinin yaptığı,
İl legal kural ihlalini kendilerinin çiğnediği,
Net bir şekilde hem videolarda, hem de şikayette görünmekte. Şikayette çok çok net deliller yok, attığımız videolarda bütün rolün başından sonuna kadar kayıdı var. İzleyebilirsiniz.
Frances'in de god hilesi yok, tamamen brawl bugu. Sen kas gücün son seviye diye, koşarak vuruyorsun. Adam guard alıp seninle savaşıyor.
Ek bilgi, muhtemelen bilmiyorsun: Dayanıklılık sana ekstra can verir, az hasar almanı sağlamaz.
Savunmamız bu kadar, sonuçlanabilir.