Konu: Sante_Walter-Frances_Green-Armando_Nicoletti  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.05.2024 19:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frances_Green@deniz9809-Sante_Walter@diablotularz -Armando_Nicoletti @befeylmazz

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Mihail_Kalasnikov @Mihail_Kalasnikov -Dimitri_Bragovich @kuzguninthehood -Nikolai_Bragovich @miRR    Andrei_Ivanovich @schatz  Arthur_Bean (Fyodor_Romanov"nc attı") @YagizBey
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP-RK-B BÖLME (OOC)-İl-legal birlik kuralı ihlali- "GOD"-OOC KİN

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, "Frances_Green@deniz9809-Sante_Walter@diablotularz -Armando_Nicoletti @befeylmazz " bu kişiler bizim hoodumuza gelip rol yapıyorlar, rol yapmalarında sorun bulmuyorum ama sivilin il-legal bir birlikle "il-legal" role girmesi yasak ve yazdığım bütün ihlallerin yapıldığına dair aşşağıda ki ssler de görebilirsiniz.

İlk olarak;

• il-legal birlik kural ihlali sivil olarak il-legal birlikle role girmek
  • O araca yanlış binmek? Non rp.
  • RK ihlali sste belli olduğu üzere arkadaş bayıldıktan sonra ilk olarak o saldırıyor,
  • Frances_Green God mode, buna brawl bugu ile savunma yapabilirsiniz, bunu yapacağınızı biliyorum ama Dimitri_Bragovich adlı karakterin zaten 20/20 kas ve dayanıklılığı var orada herkes düştü bir sen düşmedin sanırım Allah vergisi de ölmüyorsun kardeşim, akıllısın. :-\
  • Arkadaşı yaptığı kaçırma rolünde yaptığı -b bölme, verdiği emotelerin hatalı olması. Ek olarak geçici hasar izni için izin alınmıyor, rolü bilmiyorsan kaçırma kardeşim.
  • Neymiş şikayet açacakmış ":D" falan, ooc kin güdüyorsun anladık bu kadarda olmaz kardeşim hatalı rol varsa açarsın dalga geçer gibi onu demeye hakkın yok bir dahakine kimlerle role girdiğine dikkat et.
  • Seste olduğumuza dair her hangi bir kanıtın var mı kardeşim? OOC kin burada başlıyor zaten
  • Ayrıca, Ck izni? Frances_Green@deniz9809

Kuralları tekrardan okuyup rol yapın, ya da hiç yapmayın. Size rolde bölgeden uzaklaşmanızı söyledim, dinlemediniz. Şimdi il-legal birlik kuralı ihlaline "birliğimiz var" diyeceksiniz, bu rol varken birliğiniz mi vardı? GOD açan arkadaş brawl bugu bahanesiyle savunma yapıyor, senin 20/20 bir adamı düşürmen imkansız. Ek olarak düştüken sonra kalktınız, kalkmanızla canınızı yenilemeniz bir oldu. Bayağı iyisiniz beyler  :garip:

Tamam kanka, tamam el koydun PD olarak görevde yaparsın sen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

"Küçük grubunuzla bize kafa tutmayın"  :-\

imot

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin eski karakterleri yasaklandı, bir çok ceza aldılar ve halen bu tür roller yapabiliyorlar.

« Son Düzenleme: 07.05.2024 20:20 CALIPSO »

#1 - 07.05.2024 20:00
Şahitliğimi onaylıyorum, hak ettiği cezayı almasını talep ediyorum. Teşekkürler..

#2 - 07.05.2024 20:05
Şahitliğimi onaylıyorum, hak ettiği cezayı almasını talep ediyorum. Teşekkürler, saygılar

#3 - 07.05.2024 20:07
Dostum ilk önce bende god yok arkadaşlarımda videonun ekran görüntüleri var. 20 Kas gücün var evet 20 dayanıklılığın var bunlar seni bitiremeyeceğim anlamına gelmiyor dostum. Fakat kavga etmeyi bilmiyorsun, orada benim canım azalıyor bu nasıl god olabilir? Bıçak alma konusuna gelirsek /soru sistemini kullanarak sordum bıçağını alabilirmiyim diye ekran görüntüsünü koyacağım kişi çok fazla fearRP yaptı arkadaşım videoyu net bir şekilde verecektir. onların ss inide koyacağım arkadaşın baygın iken üst arama talebini redediyor bu nasıl olabilir? kahkaha atıyor Sen güldün mü? cevabını verdiğimde ise evet güldüm diyor. Kişiler mix yapıyor hiçbir mesaj veya telefon çağrısı yapmadan bölgeye iki adet daha adam getiriyorlar, çok gülünç bir durum. Bütün kanıtlar elimizd eve bunları kullanacağız benim canımın azalmasıda dahil.
Kanıtın ufak bir kısmı:
RK ihlali diyorsun fakat beni düşüremediniz kankam canımın ilk hali ve son hali gözüküyordur bu sunucuda her Brawl Kazanana god demeye başlandı.

« Son Düzenleme: 07.05.2024 20:18 deniz9809 »

#4 - 07.05.2024 20:08
Şahitliğimi onaylıyorum, ceza alsalar da devam edecekler...

#5 - 07.05.2024 20:12
Dostum ilk önce bende god yok arkadaşlarımda videonun ekran görüntüleri var. 20 Kas gücün var evet 20 dayanıklılığın var bunlar seni bitiremeyeceğim anlamına gelmiyor dostum. Fakat kavga etmeyi bilmiyorsun, orada benim canım azalıyor bu nasıl god olabilir? Bıçak alma konusuna gelirsek /soru sistemini kullanarak sordum bıçağını alabilirmiyim diye ekran görüntüsünü koyacağım kişi çok fazla fearRP yaptı arkadaşım videoyu net bir şekilde verecektir. onların ss inide koyacağım arkadaşın baygın iken üst arama talebini redediyor bu nasıl olabilir? kahkaha atıyor Sen güldün mü? cevabını verdiğimde ise evet güldüm diyor. Kişiler mix yapıyor hiçbir mesaj veya telefon çağrısı yapmadan bölgeye iki adet daha adam getiriyorlar, çok gülünç bir durum. Bütün kanıtlar elimizd eve bunları kullanacağız benim canımın azalmasıda dahil.

Tamam kardeşim, brawl bugu diye savunma yaparsın. O adamla sadece sen brawl attın ve sen düşürdün, öyle mi? GOD açtığını sende çok iyi biliyorsun bende, ayrıca ss veya video varsa istediğini at bizim rolde yaptığımız herhangi bir hata bulunmamaktadır. Hem geçici hasar izni için izin almanda komik, o araca hatalı binip NON RP yapmanda ayrı bir kafa zaten.

#6 - 07.05.2024 20:14
Aynen kanka brawl bugu ne o araca hatalı bir şekilde binmedik arkasında kasa olan aracın arkasına bindik.

#7 - 07.05.2024 20:15
"Şahitliğimi onaylıyorum, hak ettiği cezayı almasını talep ediyorum. Teşekkürler..."

#8 - 07.05.2024 20:19
Evet kanka 20 kas gücü ve 20 dayanıklılığı olan bir adamı düşürdüm diye god muyum ben? Kavga etmeyi bilmiyorsun ve saçmalıyorsun. OOc kinde nereden çıktı ben sizi OOC bir şekilde tanımıyorum ne anlatıyorsun?

#9 - 07.05.2024 20:20
Şahitliğimi onaylıyorum, hak ettiği cezayı almasını talep ediyorum. Teşekkürler...