Konu: [06.05.2024 - Ese Alonso] DM  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 06.05.2024 21:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ese Alonso @mustafaert1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ken Brown @Can060  - Sean Bonelli @V4S1LLY  - Richard Velucci @CaSPeR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.05.2024 - 00:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ese Alonso karakteri, birinci attığım görselde, birlik hoodunda saçma bir şekilde motorla durarak karakterlerimizle role dahi girmeden etrafı izliyor. Orada karakterlerimiz Sean Bonelli karakterini dövmek için aralarında anlaşıyor ve onu döverken, Ese Alonso'nun izlemesini istemiyor çünkü en doğal hakları. Karakterlerimiz ihbar edilmekten ya da kendi adlandırdıkları isimle "dedektif boklarından" korunmak istiyorlar ve Ese Alonso karakterini kendi dillerinde kabaca rolde en gerçekçi şekilde uyarıyor. Gitmemesi halinde Joe Campo ve diğer karakterleri, kovma rolüne yönlendiriyoruz ve kişi kovulduktan sonra geri geliyor ve mahallede kendi aklınca intikam almaya çalışıyor. Arkadaşın hiç bir rol gayesi yoktur ve bu apaçık ortadadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Vice Roleplay'de açtığım ilk şikayetimdir.

« Son Düzenleme: 08.05.2024 13:11 Manchov »

#1 - 06.05.2024 22:26
Dm gibi ortada bir şey bunmuyor Joe adlı karakter bana bu olay öncesi durduk yere saldırıyor.

Olaydan sonra arkadaşları izliyorum o esnada bir admin beni kickliyor 5-6 kişi diyor ama arabada 3 kişiler ve sesimi çıkarmıyorum arkadaşlar ağresiflik sergiliyor admin beni kicklediği anda motorum açık kalıyor o esnada ben oyuna girerken motorumu alıp kaçıyorlar.

Oyuna girdiğimde motorumu şehir dışında bir yere atıp yanıma gelip dalga geçiyorlar yaptıkları yasak bir şey çalma rolü yapmadan yapıyorlar bunu.

Ondan sonra sokaklarında bunları izlerken ve yanıma çağırırken benim fotoğrafımı çekiyorlar. Sonra iki tarafta silahlarını çekiyor ve ortada çatışma çıkıyor.

Ve gördüğünüz gibi ortada fear rp yapmıyor ve silahlı bir adama yumrukla saldırıyor. Siz hiç silaha yumrukla dalan bir adam gördünüz mü?

Ortada dm yok Maskeli arkadaşda da silah var karşılıklı birbirimize sıkıyor ve diğerleri silahlı bir adama yumrukla saldırıyor. Karşı taraf fear rp üzerinden işlem görerse sevinirim. Aktif bir çatışma rolündeyiz adam yumrukla saldırıyor ve mermi yemekten korkmuyor. Dikkatli incelenirse sevinirim.

#2 - 06.05.2024 22:27
Ek olarak Joe şikayet açmış fakat resimler başkalarının karakterinin resmi dikkate alınırsa sevinirim.

#3 - 07.05.2024 02:44
 :)

#4 - 09.05.2024 01:02
Karakterler benim karakterimi dövme rolü yaparlarken ese alonso bizi izlemesinden rahatsız oldular ve kovdukları için gelip silahla ateş etti.

#5 - 11.05.2024 14:00
Savunma geçerli, ilgili karakter türkçe terim kapsamında ceza alacak.