Konu: Finnegan Flynn - GBI, Retartred RP, Noob dm  (Okunma sayısı 411 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2024 20:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Finnegan Flynn - @Lowest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.05.2024 - 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI, Retarted RP, NOOB dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölge sınırları içerisinde bulunan  "N.Laurent Güzellik Salonu" için verdiğim reklamın ardından arkadaş içeriye geliyor, asıl rolden bağımsız erp rolüne kalkışıyor, istediği olmadığı için karakterimi darp ediyor. Bu karakter ile öncelerde de rolüm vardı fakat iki karakterlerin arası normaldi; eski patron çalışan ilişkisi. Benim karakterimi dövebileceği hiçbir sebep yok iken dün gece o saatlerde reklam attığım yere gelmesinin yanı sıra sırf ERP rolüne girişemediğinden dolayı karakterime saldırma hakkı tanımaz. Ek olarak loglara bakılırsa o rol içerisinde dört-beş kere do kanalıı üzerinden ERP için ısrarcı tutumunu da görmüş olacaktır ilgilenecek admin. Ayrıca sunduğum ekran görüntülerimde de atılmış bir PM dikkatinizi çekecek, sırf karakterleri ERP rolüne sokabilmek için levelimi ön planda tutarak pm kanalından güven kazanma çabası da ayrı bir durum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şikayeti de yardım alarak oluşturdum, pek hakim değilim. Bu rolden rahatsızlık duyduğum için şikayet oluşturmak istedim.

« Son Düzenleme: 06.05.2024 21:16 melihyilmaz »

#1 - 07.05.2024 16:12
24 saat içerisinde savunma gerçekleştirin. @Lowest

#2 - 08.05.2024 18:12
Belirtilen süre içerisinde karşı taraftan bir savunma gelmedi, şikayet sonuçlanmaya müsait. @Drewgunn

#3 - 09.05.2024 18:54
yeni gördüm, savunuyorum hemen

#4 - 09.05.2024 19:13
GBİ ve Noob DM olarak, karakterim bir şey yapmıyor ek olarak

Retarted RP iddialarına gelelim.

Martina Angelo, şirketimizde tamirci ve barmen olarak görev alan biriydi. Martina'yı karakterim daha önceden masör olarak bildiği için onu kullanıyordu.

Daha önceden masör olduğunu ve yapılan rol:

Eski ortağım Natalie, discord üzerinden bana sürekli Martina'nın masör rolleri ve garip roller yaptğını yazıyordu. Öküz öldü ortaklık bitti, @SOlart1 şimdiyse düşmanca bana şikayet açmaya devam ediyorlar.

Natalie'nin martina ile ilgili discord yazışmaları: 

MARTİNA'NIN FİNNEGAN'A DAHA ÖNCEDEN ERP ROLÜ PASLAMASI, TERFİ ALMAK İÇİN BU ROLLERE GİRİŞİMESİ:

Martina kısacası, o*ospu rolü yaptığı için Finnegan'ın eski ortağıyla yolları ayırdığından sonra böyle rollere giriştiğini söyleyebiliriz.

Chatlogların tarihi :  21.04.2024

#5 - 09.05.2024 19:14

Discord kanıtları için ekran yayını açabilirim.

#6 - 09.05.2024 21:09
 Öncelikle selam, @Drewgunn 07.05.2024 tarihinde 24 saat içerisinde savunma yapmanızı rica etmiş fakat siz 09.05.2024 tarihinde savunmanızı yapıyorsunuz, her neyse. Benim karakterim olan Martina Angelo karakteri zamanında masör rolü yapmış olabilir, E-RP isteğini zorunlu kabul etme gibi bir zorundalığım mevcutta değil. Discord konuşmaları şikayetlerde kanıt olarak sunulmuyor diye biliyorum. Chatlog kayıtları paylaşmışsın iyi güzel fakat chatlog kayıtlarıda bence kanıt niteliğini taşımaz sonuç olarak o bir metin belgesinde yer alıyor ve metin belgesi her zaman düzenlenebiliyor. Bana kalırsa sen SOlart1 kinlenmişsin ve bu kinin hınçını SOlart1 ile rol yapan insanlardan çıkartıyorsun.

Ekstra olarak şikayette belirttiğim gibi ''N.Larent Güzellik Salonu'' işletmesine reklam aracılığı ile farkedip geldin ve bu tarz rollere girişmeye çalıştın.

#7 - 11.05.2024 14:20
Kanıtlarınızı güncelleyin. @Lowest

#8 - 11.05.2024 16:57

#9 - 12.05.2024 16:23
@Lowest Görselleri 24 saat içerisinde tekrardan yükleyiniz.