Konu: sankz rahil hopkins spread  (Okunma sayısı 482 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2024 02:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rahil_Hopkins @ @Snakz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @kleinman
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 04:00'dan sonrasını izleyelim, sadece videoda bulunan karakteri izliyoruz ve cross'un tuttuğu her hit işliyor. Sonrasında 4:12'ye geliyoruz, burada ise hit kaçırmıyor arkadaşımız ayakta sıkarken ve saniyede 2 mermi atıyor. Game speed'de olabilir ama net spread.cs var onu söyleyebilirim. Hileden anlayan bir arkadaşımla kontrol ettik, o buraya dikkat çekmemi söyledi onun sayesinde açıyorum yoksa anlamam hileden.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
- Kendi videosudur.

Ek açıklamalar(varsa): Kendi videoları her şey daha net belirttiğim sahneleri izleyin sadece maşallah ayakta sıkıyor tepkime yok, tüm crossun tuttuğu yerlerde hitmarker çalışıyor.
« Son Düzenleme: 06.05.2024 03:06 bestgunslinger »

#1 - 06.05.2024 02:39
Hiçbir türlü hile kullanmıyorum, veyahut cs midir ve.s
Herşey ortada, videoda gözüküyor kırpmaya bile gerek duymadık, çünki ortada hile yok.  İyi oyunlar, iyi forumlar. :sampanya:

#2 - 06.05.2024 03:05
Dostum biz rolcü adamlar olduğumuz için hileden anlamadığımızı düşündünüz ve kırpmadınız. Şimdi ise videoyu düzenlemeyin tekrar, ban geçmişiniz var. Video da her şey açık sekmiyor mermin. Arkadaşım dedi, yoksa ben de bilmiyordum yani.

#3 - 06.05.2024 04:50
Hileden anlayan arkadaşın(birlikten), spread kullanınca crossunun hareket etmediğini söylemedi mi? Yeter artık arkadaşlar, bizim videomuzu bize karşı kullanmayın. Ortada  dönen hileler, yalnızca sizin godlarınız... İyi forumlar.  :sampanya:

#4 - 06.05.2024 10:09
Dostum biz rolcü adamlar olduğumuz için hileden anlamadığımızı düşündünüz ve kırpmadınız. Şimdi ise videoyu düzenlemeyin tekrar, ban geçmişiniz var. Video da her şey açık sekmiyor mermin. Arkadaşım dedi, yoksa ben de bilmiyordum yani.
Sizin kim olduğunuzu gayet iyi biliyorum, rolcümüsünüz veyahut DM'ci, fark etmez bu konuyla alakası yok. Ve video editleyip düzeltmiyoruz, uğraşmıyoruz bile ortada birşey yok. Ayriyetden ban geçmişimde yok, birliğinizden üç kişi ban yedi, bizden ban yiyen yok.

#5 - 06.05.2024 10:10
Savunmamı yaptım diye düşünüyorum, fazla iletiye gerek yok, şikayeti boş yere uzatmayalım, admin arkadaşlarıda yormayalım. Sonuçlanabilir

#6 - 06.05.2024 10:14
Eklemek istediğim son birşey var,  videoda 4:08, 4:07 den sonra attığım 2 mermi, birisinde hitmaker çalışıyor, ikincisinde çalışmıyor. Bu o demek oluyor ki ikinci mermi sekiyor. Şidmi fark etdim bunu, eklemek istedim. Şikayeti inceleyen admin bu kısmı değerlendirebilir.

#7 - 06.05.2024 12:08
Hileden anlayan arkadaşın(birlikten), spread kullanınca crossunun hareket etmediğini söylemedi mi? Yeter artık arkadaşlar, bizim videomuzu bize karşı kullanmayın. Ortada  dönen hileler, yalnızca sizin godlarınız... İyi forumlar.  :sampanya:

bak şimdi mtacı olduğunu 2 dakikada belli ettin

#8 - 06.05.2024 15:16

bak şimdi mtacı olduğunu 2 dakikada belli ettin

yaşım 24, 1 gün bile mta oynamadım kardeşim. ağzınıza bir laf dolanmış mta mta diye.. oyununuza bakın, üsluplarınızı bozmayın. full godlarla oynayıp 1 günde 3 arkadaşınız banlandı, hiç utanmadan bir de bizim videolardan şikayet açıyorsunuz..

#9 - 06.05.2024 15:25
Bu arada şikayete ek olarak arkadaş arcane'de kullanıyor, silahın ucu titriyor dikkatli bakarsanız. Hesabı da multi zamanında Idlewood'da oynamış bir arkadaşımın hesabı, kontrol ederseniz farkına varırsınız.