Hile kullanmıyoruz, kimse yasaklanmadı. Varsa ss at bu bir, iki de geçmişte aynı sebeplerden ban yedin neden tekrar yapmayasın? Zaten bunu görerek açtım, savunmanı yapmışsın uzatmaya gerek yok bence sonuçlanabilir
Bunu görerek açmadığını sende bende iyi biliyoruz, sadece olan kinin üzerine boş boş şikayetler açan, bir tane savunmasında ekran kaydıyla savunma yapanını üyeleriniz tarafında da görmedim, bunun da nedenini gayet iyi biliyoruz, sadece yakalayabildiğim bir tane ekran görüntüsü var, O'da savaş esnasında yiyen bir karakter, ve hâla sizin birlikte durmaya devam ediyor. Şaşırtıcı genelde ban yiyen arkadaşlar ya da yiyeceğini anladığınız arkadaşları silahı başka karaktere verip önceden banlatmasını iyi biliyorsunuz. Sonra da bizden hileden ban yiyen bir kişi yok gibi palavraları güzel şekilde atabiliyorsunuz. Ayrıca açtığım şikayet de god'ı kapatamayıp /q atan arkadaşa da dikkat etmemişsin sanırım

. O'da şikayetden önce ne yazık ki hileden dolayı yasaklandı, tüh! Şansa bak sen.
1:50- 2:42 arası, Nick_Hoffmeister.

Şunu da şöyle bırakayım;

Hileden sadece bir kere ban yemiş bulunmaktayım. Genel de siz MultiAccount hesaplar üzerinden savaşlara girip hile açarsınız. Main hesaplarınızı çok tehlikeye atmayıp burada bu şekilde ben çok temiz oyun oynuyorum edebiyatını güzel şekilde yapabilin diye. Gülünç.