Konu: memoli  (Okunma sayısı 676 defa)

#0 - 06.05.2024 01:58
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jahlil_Fuller @ @Memoli
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tüm kleinman
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aşağıda ki bırakacağım videoyu admin arkadaşlar komple izlesin. Gamespeed, bu kadar hızlı olması ve mermilerin bu kadar düz gitmesi aynı eşli zamanda normal değil. Spread, game speed kullanıyor. Frame'de kullanıyor, bacak hareketlerini izleyelim herif bizim ekranımızda tir tir titriyor vuramıyoruz. M4 ne kadar sekmesede ayakta olduğunda sekme payı var, movie veya dm sunucusunun birinde bunu size videolu anlatımla gösterebilirim yani.

Kanıtlar: GösterGizle
-
- KENDİ VİDEOSUDUR.

Ek açıklamalar(varsa): Yani kendi videosu her şey daha net gözükür şimdi arkadaşlarına da açacağım yakalayabildiklerimi videoda olanlara, yakalayabildiklerimi. Zaten arkadaş 4 kere savaş içerisinde düştü, 3 kere quit çekti. Rk ihlalleri havada videoda ne yüzle yapılmış video anlayamadım ama saygı duyuyorum. O yüzden de şikayet açma taraftarı oldum.
« Son Düzenleme: 06.05.2024 02:00 bestgunslinger »

#1 - 06.05.2024 03:10
mal varlık aktarımı kontrol edilsin, m4 aktarılmasın hileden 2 kere ban yemiş geçmişte

#2 - 06.05.2024 04:37
God kullanan üyeleriniz için kanıt videosu çekmiştik. Bizim için izlenme kasman hoş dostum. Videonun neresinde hile var? Bir tek sizde görünüyor da, ondan sordum. Aslanlar gibi çatışıyor kardeşim. İyi forumlar.

#3 - 06.05.2024 04:45
God kullanan üyeleriniz için kanıt videosu çekmiştik. Bizim için izlenme kasman hoş dostum. Videonun neresinde hile var? Bir tek sizde görünüyor da, ondan sordum. Aslanlar gibi çatışıyor kardeşim. İyi forumlar.
şikayette ismin geçmiyor, gözükmek için yazma.

#4 - 06.05.2024 20:05
Spread; Elimde M4 olduğunu da çok güzel şekilde görüyorsun, aklına gelebilecek suçlamaların hepsini de buraya dökmüşsün, herhangi bir hile kullanmıyorum.

Gamespeed kullanmıyorum, ayakların hızına gelecek olursak widescreen kullanıyorum. Size böyle gelmesi gayet normal. Geçmişte kullandım diye şimdi de kullanıyormuş manasına getirmek istemiş arkadaş ama o iş bir kere olur. Sürekli sağ sol yapmamdan dolayı vuramamış olmanız benim problemim değil. SİZİN kullandığınız hilelerin dandik olmasından dolayıdır. Eğer bunu bu şekilde söylüyorsun bana KARŞIMDA olan bir arkadaşın videosunu göndermeni rica edeceğim.(EĞER HİLE KULLANMIYORSA TÂBİ) Hem bu kadar hile kullanımı yapan bir birliğin birilerini suçlayarak kendilerini avutacağını gayet iyi biliyoruz.

#5 - 07.05.2024 01:03
Hile kullanmıyoruz, kimse yasaklanmadı. Varsa ss at bu bir, iki de geçmişte aynı sebeplerden ban yedin neden tekrar yapmayasın? Zaten bunu görerek açtım, savunmanı yapmışsın uzatmaya gerek yok bence sonuçlanabilir

#6 - 10.05.2024 16:21
Hile kullanmıyoruz, kimse yasaklanmadı. Varsa ss at bu bir, iki de geçmişte aynı sebeplerden ban yedin neden tekrar yapmayasın? Zaten bunu görerek açtım, savunmanı yapmışsın uzatmaya gerek yok bence sonuçlanabilir
Bunu görerek açmadığını sende bende iyi biliyoruz, sadece olan kinin üzerine boş boş şikayetler açan, bir tane savunmasında ekran kaydıyla savunma yapanını üyeleriniz tarafında da görmedim, bunun da nedenini gayet iyi biliyoruz, sadece yakalayabildiğim bir tane ekran görüntüsü var, O'da savaş esnasında yiyen bir karakter, ve hâla sizin birlikte durmaya devam ediyor. Şaşırtıcı genelde ban yiyen arkadaşlar ya da yiyeceğini anladığınız arkadaşları silahı başka karaktere verip önceden banlatmasını iyi biliyorsunuz. Sonra da bizden hileden ban yiyen bir kişi yok gibi palavraları güzel şekilde atabiliyorsunuz. Ayrıca açtığım şikayet de god'ı kapatamayıp /q atan arkadaşa da dikkat etmemişsin sanırım :). O'da şikayetden önce ne yazık ki hileden dolayı yasaklandı, tüh! Şansa bak sen.

1:50- 2:42 arası, Nick_Hoffmeister.

Spoiler: GösterGizle

Şunu da şöyle bırakayım;

Hileden sadece bir kere ban yemiş bulunmaktayım. Genel de siz MultiAccount hesaplar üzerinden savaşlara girip hile açarsınız. Main hesaplarınızı çok tehlikeye atmayıp burada bu şekilde ben çok temiz oyun oynuyorum edebiyatını güzel şekilde yapabilin diye. Gülünç.  :D

#7 - 11.05.2024 13:05
üf üf memoli dönerin yedigi banlar az buz gelmiş m4lede spread acmıs bi insan bu kadar kolsuz olamazki yav :-\ ön görüşüm ile bu adamın m4üne el koyulsun birliğindende dışlansın birlik silahlarıyla hile açıp kaptırtmak yakışıyor mu aaa  :'(
« Son Düzenleme: 11.05.2024 13:09 Forza_g »

#8 - 11.05.2024 22:23
https://streamable.com/9gow7e maşallah çok hızlı sağ sol yapıyorsun kanka  :D

#9 - 11.05.2024 22:42