Konu: Sante_Walter @diablotularz ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 145 defa)

#0 - 05.05.2024 23:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sante_Walter @diablotularz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX+RK+GBİ+"yetersiz rol bilgisi"

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
SS ler de belli olduğu gibi hem GBİ alan hem RK hem'de MİX olduğu belli oluyor, arkadaş nc attığı halde hem ismimi hem de telefon numaramı biliyor ek olarak benimle husumet yaşıyor, çok fazla söylenecek bir şey yok. Yönetimin artık bu tür oyunculara el atması lazım yetersiz rol bilgisi olan bu arkadaşın yediği cezalar caydırıcı değil ki halen bu tür ihlalleri yapabiliyorlar. Bütün olay zaten ss ler de mevcut yönetime saygılarımı iletirim...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş nc attığı halde bizim karakterlerimizi bizden daha iyi biliyor Allah vergisi artık yapacak bir şey yok.  kendilerini uyardım hala devam etti ve bunu söylerken'' birdaha yapma şikayeta açaçağım demiştim'' :-\

#1 - 05.05.2024 23:56
Merhaba, iyi forumlar uzatmadan savunmamızı yapalım bu arkadaşa karşı.

NC attığımda telefonumdaki kişiler silinmiyor, bende 2 3 kere NC attım ve sürekli kardeşiymiş gibi roller yaptım. Telefonunu ve rollerini üstlenen bir karakter rolü yaptım her NC attığımda. Telefonu aldığımda da Charles adında bir kayıt vardı. Onu aradım, sonrasında işte kim olduğunu felan sordum, aldığım cevap "Mihail" oldu ve bunun üzerine "Mihail ne" tarzında cevap verdim. Bunun ss'i yok ama arkadaşın attığı sslerde hem "telefonda konuştuğumuzu" hem de chata "ismimle alakalı konuşuyorsun" yazdığını görebilirsiniz. (https://i.hizliresim.com/sf8ypjh.png) arkadaş konum istedi, konumu attık. Kendi attığı sslerde de görüyorsunuz ki; "Ufak bir kavga çıkacak, gelebilir misin?" tarzında cümle kurup adam toplamaya çalışıyor. Oraya gelirken kavga olacağını kendiside biliyor. Orada on kişiyim, ekibimle birlikteyim. Gelip benden hesap sorar gibi "Beni arayan kim?" ve ya "İsmimle alakalı nasıl konuşuyorsun?" tarzında cümleler kuruyor. Kavgayı başlatan taraf ben değilim, sslerde görebilirsiniz. Ekibin saldırısı üzerine bende onlara saldırıyorum. Orada on kişiyiz, siz iki kişisiniz. Buna rağmen Fear RP yapmadan, yere düşseniz bile "Bunun hesabı sorulacak" tarzında cümleler kuruyorsunuz. İhlalleriniz ortada. Kişilerin Fear RP ihlalinden ceza almasını talep ediyorum ayrıca.
Kişinin bıçak çektiğini de görebiliyorsunuz, imla kuralları ihlalini gerçekleştirdiği de apaçık ortada.
Orada 10 kişiye yakın olduğumuz için, Mihail karakteri de telefonda bana küfür ettiği için ve daha sonra gelip "Beni çağıran kimdi?" tarzında cümle kurması sonucunda agresif bir tutum sergiliyorum. Olayın hepsi bu kadar, NC ile alakalı kısımda net bir delil zaten göremiyoruz, bütün rollerimde kardeş ve ya kuzen rolü yaptığımı görebilirsiniz.

https://i.hizliresim.com/lnetpr5.png ' resminin açıklaması; Bu resim düzenlenmiş, kırpılmış bir resim. Yine de açıklamasını yapacağım. Burada Mihail karakterine doğrudan aktarılan bir şey yok, sizinle alakalı olmayan bir konu üzerine şikayet açmanız gayet trajikomik. Telefonla konuşuyorum, seninle bir ilgisi yok o olayın.

https://i.hizliresim.com/4ymsd60.png ' bu resimde Fear RP ihlallerini net bir şekilde görebilirsiniz. Chatı okuyun, herifler yerdeyken bile "Burdan kalkarsam" ve ya "Hesabı sorulacak" tarzında cümleler kuruyor, daha sonra gelip tarafıma "ihlaller zinciri" adı altında şikayet açıyorlar. Anlamış değilim :D.

MIX - YRB - GBI - RK ihlallerinden kanıt göremiyorum.

Savunmam bu kadar, arkadaşların ihlallerinden ceza almalarını talep etmekteyim.

İyi forumlar, sonuçlanabilir. @Boreki

#2 - 07.05.2024 01:54

"Öncelikle, bütün yönetim ekibine vereceği her kararın arkasında olduğumu belirtmek isterim. Şahısın yaptığı açıklamada bana Beyhan ettiği şey, 'adam toplamış' demiş. Dedim gibi, SS'de net bir şekilde kasten topladığım falan yok. Adam beni şuraya bırakır mısın demişti ve sonra galiba meşgulsun demişti. Yazdığım her şey zaten Chate görünüyor ve ben de dedim ki, 'galiba ufak bir kavga çıkacak, gelmek istersen' demiştim. Orada da yazıyor ve kabul etti.

'Ekibim' demiş şahıs, Beyhan'da herhangi bir birliği yok, sivil bir şekilde. 'Ekibim' diyor, anlam biçmedim, neyse, yönetim ekibi daha iyi karar verir diyorum ve daha herhangi bir yazışmada bulunmayacağımı belirtmek istiyorum." :vice:

#3 - 07.05.2024 08:20

"Öncelikle, bütün yönetim ekibine vereceği her kararın arkasında olduğumu belirtmek isterim. Şahısın yaptığı açıklamada bana Beyhan ettiği şey, 'adam toplamış' demiş. Dedim gibi, SS'de net bir şekilde kasten topladığım falan yok. Adam beni şuraya bırakır mısın demişti ve sonra galiba meşgulsun demişti. Yazdığım her şey zaten Chate görünüyor ve ben de dedim ki, 'galiba ufak bir kavga çıkacak, gelmek istersen' demiştim. Orada da yazıyor ve kabul etti.

'Ekibim' demiş şahıs, Beyhan'da herhangi bir birliği yok, sivil bir şekilde. 'Ekibim' diyor, anlam biçmedim, neyse, yönetim ekibi daha iyi karar verir diyorum ve daha herhangi bir yazışmada bulunmayacağımı belirtmek istiyorum." :vice:
Birliğimiz var kardeşim ne hakkında konuşuyorsun sen? Rolde bir sorun yok.

#4 - 07.05.2024 08:31
Ben şahidim ve şahitligimi onaylıyorum.
Bende orada vardım oradaki topluluğun yarısı bizim dostumuzdu.
Birliğimiz var kardeşim istersen bakabilirsin.
Öncelikle söylemek istediğim, @diablotularz adlı kişi birliğimizin başlarindandır,birliğimiz ile dost olan birlik üyeleri ile bir toplantı vardı orada Sante adli kişi Mihail'i aradı.Mihail telefonda küfür etti ve bizim yanımıza geldi.Orada 10 kisiyiz bize kafa tuttu ve dövduk Sante adli arkadaş telefonda konusurken Nc attığı için ismini vs.sordu tanıştilar ve sonra bizim yanimiza gelip olaylar oldu.
Benim şahitliğim bu kadar, Teşekkürler. :sampanya:
« Son Düzenleme: 07.05.2024 08:33 befeylmazz »

#5 - 07.05.2024 08:34
Hocam ve eğer benim bu arkadaşın telefon numarasını bilmem sıkıntıysa o zaman herkesin nc attıktan sonra farklı bir sim kartı satın alması gerek. Ben arkadaşı tanıyormuş gibi rol yapmadım zaten, arkadaşım da şahit. O bölgedeki herkes şahit benim arayıp agresif yapmadığıma. Aradım sen kimsin numaran var felan yaptım. Eğer nc attıktan sonra aynı sim kartını kullanmak sıkıntıysa, kusura bakmayın bilmiyordum. Ama herkes değiştirmeden kullanıyor.

#6 - 07.05.2024 18:39
https://hizliresim.com/i5c8zyi
Yazdığım tarihte herhangi bir birliğiniz yoktu. 8)

#7 - 07.05.2024 19:47
https://hizliresim.com/i5c8zyi
Yazdığım tarihte herhangi bir birliğiniz yoktu. 8)

Sistemsel olarak birliğimiz yoktu evet, bu gün açıldı. Lakin ondan öncesinde başvurusu felan atılmıştı onayı bekliyorduk. Ayrıca seni dövmem için birliğe ihtiyacım yok. Attığın sslerde de birlik gerektirecek bir şey yok. YRB'nin birisin.

#8 - 24.05.2024 04:27
@diablotularz her yeni karakterinizde bir öncekinin kardeşiymiş gibi, intikamını almaya gelmiş gibi, önceki karakterin tanıdığı herkesi tanıyormuş gibi rol yapmayın. Bu yaptığınız bir ihlal ancak bu kapsamda şu an için ceza vermeyeceğim. Yine de Market Caddesi'nde yaptığınız rol yüzünden Güvenli Bölge İhlali nedeniyle cezalandırılacaksınız.