Konu: Hileye göz yumma; Yajeel Arron, McLittle  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2024 20:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yajeel Arron, Luzy McLittle @Galara @yenilmez
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC chatten hileye göz yumuluyor, birlik üyeleri sanırım god açmış... Ek olarak Mixing.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Pürüüzzzz.
« Son Düzenleme: 05.05.2024 22:52 baratheon »

#1 - 05.05.2024 21:45
Luzy hakkında evet kendisini bizde vurmuştuk god söz konusu karşı tarafta pm'de beyan ediyor zaten durumlarını.

#2 - 05.05.2024 22:31
Merhaba.
Hileye göz yumma ne alaka anlayamadım? Sanırım bir hata bulmaya ayıklamaya çalışıyorsunuz banlatmak için😊 SS'te geçen god muhabbeti birlikten birisinin god kullanması değil öyle bir durum olsa birlikte tutmayız zaten o kişiyi, konu bizim sıktığımız birisinin god açmasıydı ve ayriyeten video alabilsem şikayet açarım zaten bu sunucuda hile kullanmayıp nefret edenlerden birisiyim. Luzy isimli arkadaş god kullanan kişiyi düşürdüğünde "kapattı mı godu" diyorum konu çok açık bir şekilde ortada şikayeti inceleyecek yetkililerimiz fark eder. Luzy'de video varsa paylaşır iyi günler iyi forumlar :sampanya:
« Son Düzenleme: 06.05.2024 00:46 Galara »

#3 - 05.05.2024 22:33
Luzy hakkında evet kendisini bizde vurmuştuk god söz konusu karşı tarafta pm'de beyan ediyor zaten durumlarını.
Neden boş iftira atıyorsun kanka god kullanan kişi sensin 😂 aktif hile şikayetlerinde varsın iftira atma kul hakkına girme. Daha yanıt gelmeyecek iyi günler

#4 - 06.05.2024 19:34
https://www.twitch.tv/videos/2136543083 : God olan arkadaş bu,yayın tekrarı sayfamda mevcut ben kimseye göz yummadım adamı vurdum goduyla düştü.

#5 - 14.05.2024 15:34
Yetersiz kanıt.