Konu: Velizar Asadov - Bağlantı Koparma ve Geri Dönmeme (VCPD)  (Okunma sayısı 115 defa)

#0 - 05.05.2024 20:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Velizar Asadov - @ffullecci

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luigi Martino @ankaralı gangster

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/05/2024 - 18:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bağlantı Koparma ve Geri Dönmeme (VCPD)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis devriyesi sırasında GUN (silah görüldü) çağrısı üzerine bölgeye yöneldik. Velizar Asadov karakteri bölgede yerde yaralı yatıyordu, yüksek ihtimal ile çatışma sonucu yere düşmüştü ve ağır yaralanmıştı. Üzerinde de silah olması oldukça muhtemel. Polis ekipleri geldiğinde direkt AFK attı ve karakterim yanında beklediğinde de bir süre sonra bağlantı kopması yaşadı. 10 dakika bekledik kendisi oyuna gelmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN
Ek açıklamalar(varsa): Bu şikayetten sonra yüksek ihtimâl ile sahip olduğu silahı ev, araba ya da bir arkadaşına bırakacaktır. İlgilenecek yöneticiden karakterin loglarına da göz gezdirmesini rica ediyorum. Rolün kaldığı yerden devam etmesine pek gerek yok, Silah türüne göre IC cezası 180 veyahut 250 dakika. Silahına el konulup bu cezalara tabii tutulabilir. İyi oyunlar.

#1 - 05.05.2024 20:46
Ek olarak buraya kanıt yüklemem gerekiyor sanırım.
https://streamable.com/sea7bc
Bu videodan sonra arkadaş koşarak karşı binalara yöneldi ve bir eve girdi. Swat ekibi ile eve girdiğimiz sırada tekrardan ev içinde quit attı. Ev içinde tekrardan 5 dakika beklendi ve oyuna giriş yapmadı. Üzerinde bir tane UZİ silah bulunuyordu.

#2 - 05.05.2024 21:39
Orada silahlı veya silahsız bir çatışma rolü veya brawl yaşanmadı. Bir iki tane şahıs tarafından emote atılmadan düşürüldüm. Sonra düşünce oyundan kaynaklı bir hatadan dolayı elime silah geldi.
Adminlerden loglara bakmalarını istiyorum çatışma yaşanmadığına dair.

#3 - 11.05.2024 14:11
Karakter ceza alacak.