Konu: Dajonte Mosley Shontae Mosley  (Okunma sayısı 348 defa)

#0 - 05.05.2024 20:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dajonte Mosley Shontae Mosley

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma içerisinde düştükten sonra /sq atıyorlar, atmadan rol chatinden :D atmasını unutmuyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Adminlerin spec komutu bize çalışması daha da garipleştiriyor olayı.

#1 - 05.05.2024 21:32
Çatışmanın başladığı sürede oyunum crash veriyor, zaten eli g2'ye gitmeyen bir elemana düşmekten utanç bile duymam. Bağlantım gittikten bir dakika sonra tekrardan oyuna giriş sağlıyorum. Savunmamı ayrı iletiler halinde atmaktansa toparlayıp bu iletide bitireceğim; Şikayete tekrardan baktığımda yanıt verecek bir şey bile bulamıyorum, ssde ben bulunmayıp sadece oyundan düştüğüm gözüküyor. Ayrıca, attığınız ssde emot falan da bulunmadığı için neden sizin gibi hilecilere rk  vermiyeyim diyerek /q atayım. Yarına eğer şikayet sonuçlanmazsa, pdlerle çatışırken de bir kaç kere oyundan bağlantımın koptuğu videoları göndereceğim, iyi geceler.
« Son Düzenleme: 06.05.2024 04:35 eyes also lie »

#2 - 05.05.2024 21:54
Çatışma bağlancığında arabadan çıkar çıkmaz crash yiyorum /sq atsaydım direkt chatloguna düşerdi, karakterim biraz afk düştükten sonra oyundan bağlantısı kopuyor bu durumu 1 m4 2 ak olan arabadaykende yaşıyorum. Kısa sürede videolu kanıtlar sunulacak.

beklemedeyiz, emre.

#3 - 05.05.2024 21:57
Çatışma bağlancığında arabadan çıkar çıkmaz crash yiyorum /sq atsaydım direkt chatloguna düşerdi, karakterim biraz afk düştükten sonra oyundan bağlantısı kopuyor bu durumu 1 m4 2 ak olan arabadaykende yaşıyorum. Kısa sürede videolu kanıtlar sunulacak.

beklemedeyiz, emre.
Abilerinden duyduğun her şeyi koşulsuz uygulamaya devam et, Batuhan.  ::)
batuhan diye birisini tanımıyorum.

#4 - 06.05.2024 04:41
Videoyu bulamadım, fakat arkadaşın ssine bakılınca saati görebiliyoruz, yani iki dakika sonra oyuna giriş yapmışım. Orada beklememeleri ve aktif role uyum sağlamamaları onların sorunu. Beş dakika girme hakkımız bulunuyor diye buluyorum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 06.05.2024 04:46 eyes also lie »

#5 - 11.05.2024 15:39
Güncel

#6 - 11.05.2024 16:57
Videoyu bulamadım, fakat arkadaşın ssine bakılınca saati görebiliyoruz, yani iki dakika sonra oyuna giriş yapmışım. Orada beklememeleri ve aktif role uyum sağlamamaları onların sorunu. Beş dakika girme hakkımız bulunuyor diye buluyorum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek.

Bu sadece bağlantı kopmaları için geçerli, her dakika aktif rolde q atma gibi bir hakkın bulunmuyor. Admin buna göre değerlendirirse sevinirim.

#7 - 11.05.2024 20:02

Bu sadece bağlantı kopmaları için geçerli, her dakika aktif rolde q atma gibi bir hakkın bulunmuyor. Admin buna göre değerlendirirse sevinirim.
Crash yiyorum bro zaten şikayetle alakan yoksa yazı yazmanın bir anlamı yok.

#8 - 13.05.2024 12:14
Shontae yasaklı,
@KSEAN 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#9 - 14.05.2024 17:41
@ozmeninho selamlar, burada da ek olarak şikayeti var. savunma yapılmamış.