Merhaba, tek bir savunma yapacağım daha fazla da ileti gelmeyecektir, gereken kararı adaletli bir şekilde FM ekibinin vereceğinden kuşkum yoktur.
Öncelikle, godmode adlı cleonun işleyişini içeren bir video paylaşayım, birlikte izleyelim.
Videoyu izledikten sonra anlamışızdır ki, godmode açıldığında otomatik olarak can fulleniyor, yani eksik bir bar kalmıyor. Ve roket bile atılsa o can 1 gıdım bile inmiyor. Buradan da anlayacağımız üzere, arkadaşlar beni afkyken yakalıyor ve canımın barı full değil, yani god açık olsa canım full oluyor. Bunun sunucu üzerinde goddan ban yiyen bir çok hileci arkadaşımızdan örnek alarak inceleyedebiliriz. Afk olduğum dediğim gibi tepki vermediğimden anlaşılabiliyor ve sampın bazı zamanlarda kum saati emojisinin buga girdiğini, siz de biliyorsunuzdur. Arkadaşların chatboxundan anlaşılacağı üzere, beni espyle görüyorlar, afk değilim zannedip sokağımda tek yakalamaya geliyorlar. Ama o sırada afk olduğum aşırı bir şekilde belli olmakta, hiçbir tepkim yok. Godmode herhangi bir şekilde kullanacağım bir cleo değil, oyun dosyalarımı da açabilirim FM ekibine. Savaş esnasında birleşip, sayısız ihlal yapıp gün içerisinde 4 5 kere hoodumuza baskın yapan arkadaşlardan bekleyeceğimiz bir şikayetti. Savunmam bu kadar, herkese iyi roller ve iyi forumlar diliyorum.