Konu: Skin  (Okunma sayısı 523 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2024 18:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luzy_McLittle @yenilmez
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadas @BallıSüt hesabında dolabında bulunan skini ban yedi diye cacheden cekip sunucuya eklemiş, Skini ben tasarladım, herhangi bir sunucuda bulunması imkansız ballisut forumu yasaklı diye cacheden cekip bodye headswap atıp sunucuya attırmıs. Arkadaşa pm üzerinden ulaşmaya çalıştım fakat kaçak cevaplar verip kaçmaya çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Skinin bana ait olduğu, 1 yıl önce ki dövmesiz hali. Bu halinde sadece dövmeleri yok, Ballisut hesabının dolabını incelerseniz skinin dövmeleri de arkadasın cacheden aldıgı skinle birebir aynı. Banlanan foruma erişimim olmadıgı için, oradan ss atamıyorum. Ama inceleyen admin o hesabın ticketlarını veya dolabını incelerse görür.

https://hizliresim.com/nadrn63

cacheden aldığı skin: https://www.twitch.tv/videos/2137346467

https://hizliresim.com/6u0gs46

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş ban yedi, ama skini hala kimseye satmadı sunucuda ekli bir şekilde duruyor. Silinmesini istiyorum.
« Son Düzenleme: 11.05.2024 13:14 trenbolone »

#1 - 06.05.2024 19:36
Skini bir arkadaşıma tasarlattım,önceki skinimdeki head referans alınarak benzeri yapıldı,arkadaşın yalan söylediğini beyan ediyorum,skini yaptıysan/sahibiysen kanıtınla şikayet aç,savunmam bu kadar.

#2 - 07.05.2024 06:50
Skini bir arkadaşıma tasarlattım,önceki skinimdeki head referans alınarak benzeri yapıldı,arkadaşın yalan söylediğini beyan ediyorum,skini yaptıysan/sahibiysen kanıtınla şikayet aç,savunmam bu kadar.
Skini arkadaşına yaptırdıysan sslerini buraya atabilirsin, skini ben yaptığım için öyle bir senaryo gerçekleşmesinin ihtimali yok. Dediğim gibi, skin Ballisut hesabında aktif olarak dolabında duruyor skinin parası verilmiş ve sunucuya eklenmiş incelenirse cacheden cektiğin anlaşılır. Skinin yapımcısı benim, bu skini sana verdiğimi hatırlamıyorum  :garip:  Ballisut hesabındaki kapalı ticketlara bakılırsa eklenme tarihi görülür, zaten skin hesabın dolabında aktif olarak duruyor. Ban yemesi cacheden skini alıp kullanabileceğin anlamına gelmiyor.
« Son Düzenleme: 07.05.2024 06:53 trenbolone »

#3 - 07.05.2024 07:37
Ek olarak skinin kafası hariç dövmelerine kadar her şeyi aynı, kontrol edilebilir. Cacheden cekip sadece headswap attırmıs  :manifdog

#4 - 07.05.2024 19:40
https://cdn.discordapp.com/attachments/1226229984675233843/1237441767700430921/image.png?ex=663ba8f3&is=663a5773&hm=0c0ff1bf8b8d3ae83fb3d806860d799741a85f641849ec368fd4bfbb3a4ca240&

Skini hazırlattığım vakit sste belli şekilde gözüküyor,arkadaşımla konuştum böyle bi skin sunucuda olamaz dedi

#5 - 07.05.2024 23:41
Hala yönetimi kandırmaya calısıyorsun, headswap attıktan sonraki mesajlarını atmana gerek yok. Tam halini at :-\ Ben tasarlattım diye bir iddian varya, göster bakalım onları :D

#6 - 09.05.2024 22:54
@trenbolone görseller bozuk, 24 saat içinde bozuk görselleri yenilemeniz gerekiyor.

#7 - 10.05.2024 11:20
@trenbolone görseller bozuk, 24 saat içinde bozuk görselleri yenilemeniz gerekiyor.
Kanıtlar güncellendi. @Sylas

#8 - 11.05.2024 22:37
İncelemede.