Öncelikle merhabalar. Olay öncelikle Lothario Bianchi karakteri ile Isaac Rivers ve Kareem Parker adlı iki karakterin yanına gidiyoruz, adamlara selam veriyoruz ve selam alıyoruz, Kareem Parker adlı karakter köpeği tekmeliyor, Isaac Rivers isimli karakter ise Bağımlı bir tip olduğunu görüntüleyen bir emote atıyor, bende bunun üzerine Isaac karakterine "Size bir sorum var." tarzında bir soru ile lafa başlıyorum. Yanımdaki karakter Lothario Bianchi karakteri Kareem'in köpeği tekmelemesi üzerine ona bir soru yöneltiyor "Niye köpeği tekmeliyorsun?" Kareem karakteri burada bir hesap sorulma algılıyor ve aniden agresif rol yapmaya başlıyor,
"Buraya hesap sormaya mı geldiniz?" cümlesini kuruyor bunun üzerine ben hala agresif rol sergilemeyip "Hesap sormak yok dediğim gibi sadece soru soracağım" Cümlesini kuruyorum. Isaac ile iletişime geçiyorum ve onlarda mal olup olmadığını soruyorum. Bu arada yandan Kareem karakteri bize "Hadi ama çok ağırdan alıyorsunuz" diyor ve ortamı dahada gergin hale getiriyor. Bir kaç konuşmanın ardından(Adamlar bana farklı sokaklara gitmemi söylüyor) bende Lothario'ya gel diyerek sokaktan ayrılmaya koyuluyorum. Sokaktan ayrılırken bize tüküren karakterler arkamızdan küfür eden karakterleri aldırış etmeden aracıma doğru yöneliyorum. Isaac karakteri bize "Belanı burada arama, seni götünden s1kecek zenciler var" cümlesini kuruyor ve ben yine aldırış etmiyorum, Rodrigo Guzman karakteri ile karşılaşıyorum ve onunla muhattap oluyorum sonra tekrardan Isaac karakteri "Beni duyuyor musun? Siktirin gidin olum" cümlesini kuruyor, bende bu tavırların üzerine Rodrigo Guzman karakterinden bir soru geliyor "Bu zencilere hattini bildircek misin?" Bende o sırada kararımı veriyorum Vito Cascio karakterini arıyarak belirlediğim konuma gelmesini söylüyorum, ilk başta adamların mekanına geliyoruz ve önünde duruyoruz adamlar direk kaçıyor, bunun üzerine ikinci defa gelişimizde kaçtıklarını görünce Bir karakteri düşürüp göz korkutmayı hedefliyoruz. Bu ikinci geldiğimizde Kareem karakteri direkt quit atıyor zaten diğerleri kaçışıyor.Bizde Draken karakterini kovalıyoruz ve bayıltıp kaçırıyoruz, bu esnada Draken karakteri bir kez quit atıp 7-8 dakika sonra tekrardan giriyor, aktif rolde sürekli olarak afk kalarak aktif rol akışını bozuyor.
Draken karakteri fear-rp yapmıyor, biz onu kaçırmamıza rağmen bize küfür ediyor "Beni burada bırakın, siktirin gidin" cümlesini ve /do komutundan "Bu durumlara alışkın, tek kelime etmiyor" emotesini atıyor.
Anlattıklarımın çoğunun kanıtı
@sireeray attığı sslerde ve video da mevcut.
Yani bu birlik agresif rol yapamıyor ise bize karşı agresif tutum sergilememeleri gerek, ben adamlara hiç bir şey dememe rağmen bana küfür edip agresif rol sergiliyorlar sonradan geldiğimizde kaçışıyorlar, ben bu birliğin yeni kurulduğunu nerden anlıyacağım eğerki oların bize agresif rolü olmasaydı benim sorularıma güzelce cevap verseydiler agresif role girişmezdik, adamlar her gelişimizde kaçışıyorlar konuşma tehitd etme durumuda olmuyor zaten.
Benim diyeceklerim bukadar, İyi forumlar