Konu: Ghaalen Houston - VCPD rolde /q  (Okunma sayısı 199 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2024 15:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghaalen Houston - @everybody hates me

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Madison Cunnigham , Rodney Thampson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.05.2024 / 13:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VCPD rolünde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi shoutgun ile Idlewood'da bir kişiye sıkması üzerine kovalamaya başladım. Ghaalen Houston, kırmızı Sanchez'e binip kaçmaya başladı, bir kaç kere indi ve sıkmayı denedi fakat başaramadı, en son kanalın çıkışı olmayan bölümüne girdi ve /q  attı, biraz bekledikten sonra tekrar girdi ve yine oyundan ayrıldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlk dakika ve kişinin tekrar girip /q attığı zaman: https://hizliresim.com/px3ha3y  / 5 dakika sonra: https://hizliresim.com/8s1m0g1

Ek açıklamalar(varsa): Kişi 5 dakika beklendi, gerekli kanıtlar atıldı. Ayrı olarak 10 dakika daha beklendi, kişi giriş sağlamadı.

#1 - 05.05.2024 16:25
Orada değildim, eğer kanıtın varsa iletebilirsin.

#2 - 05.05.2024 16:50
Şahitliğimi onaylıyorum.

En baştan saçma bir savunma, oradaki motor sana ait ve kovaladık, üstünde silah olduğundan direk Q attın. Orada olmasan chatlog'a nasıl düşsün senin Q attığın? Orada o kadar polis sırf sana şikayet açmak için öylece beklemiyorduk. Kafan rahat olsun.
« Son Düzenleme: 05.05.2024 16:51 Inevitable »

#3 - 05.05.2024 16:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

En baştan saçma bir savunma, oradaki motor sana ait ve kovaladık, üstünde silah olduğundan direk Q attın. Orada olmasan chatlog'a nasıl düşsün senin Q attığın? Orada o kadar polis sırf sana şikayet açmak için öylece beklemiyorduk. Kafan rahat olsun.
Geçerli bir savunma göndermedim, orada olmadığımı söylüyorum sana. Alt karakterim zaten. Kanıtın varsa savunma ileteceğim. Boş ileti kasmayalım burada.
« Son Düzenleme: 10.05.2024 21:55 everybody hates me »

#4 - 05.05.2024 17:36
Şahitliğimi onaylıyorum, kişi kanalda çıkmaz yola girdi, sürdüğü Sanchez model motor ile çıkmaz yola girdiğini fark ettiği anda q atıp çıktı ardından beklerken tekrardan girip kontrol edip geri çıktı.

#5 - 11.05.2024 17:34
Cezalandırılacak.