Konu: Jayden_Ross  (Okunma sayısı 151 defa)

#0 - 05.05.2024 15:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jayden_Ross @hasburjuva

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.05.2024 14.00 - 15.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching (DM)
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sebepsiz yere hasar verip duruyor karakterime.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/38s9f4o

Ek açıklamalar(varsa): Sebepsiz yere bana hasar vermesi, oyunumun gidişatını etkiliyor. Ağır bir ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 05.05.2024 15:09
Ek olarak, loglara bakabilirsiniz sste göründüğü gibi 1 kere hasar vermiyor arkadaş.

#2 - 05.05.2024 19:09
Cidden bu şikayeti açacağını düşünmedim, bu rolün öncesinde motorumuza emotesiz carjack atıyorsun, daha sonra durduk yere emotesiz gelip millete saldırıyorsun. Uzi mermisi sana biz bir adamı düşürürken denk geldi. Bunların hepsinin kanıtını atabilirim, ama ilk önce senin yaptıklarını şöyle bırakayım.

Kişinin videoda yaptıklarını görüyorsunuz, arkadaş emotesiz millete dalmaya başlayınca Leena adlı arkadaşın yaralı durumuna düşmemesi için bir adet yumruk atıyorum, daha sonra Leena bu arkadaşı düşürüyor. Bu kişi karşı tarafı ihlale sürüklüyor, hiçbir şey olmamış gibi şikayet açıyor. Gerçekten her çeşit var.  O:-)

#3 - 05.05.2024 22:07
Leena adlı arkadaş ile husumetimiz var, bu durumdan şikayetçi olsaydı şikayet açabilirdi. Sıkıntımız yok onun ile, buradaki olay bana vurman. Leena ile bir birimizi düşürmek için saldırmadık zaten, emote atamamamın sebebi ise ben emoteyi sürekli ctrl + v yapacak şekilde hazır tutuyorum. Ctrl + v yapıp atmayı unutmuşum, kusura bakmayın.

Ayrıca buradaki olay senin bana boş yere vurman, Uzi mermisi 1 2 kere gelse tamam diyeceğim, 3 4'den fazla geldi diye hatırlıyorum.

#4 - 05.05.2024 22:26
Leena adlı arkadaş ile husumetimiz var, bu durumdan şikayetçi olsaydı şikayet açabilirdi. Sıkıntımız yok onun ile, buradaki olay bana vurman. Leena ile bir birimizi düşürmek için saldırmadık zaten, emote atamamamın sebebi ise ben emoteyi sürekli ctrl + v yapacak şekilde hazır tutuyorum. Ctrl + v yapıp atmayı unutmuşum, kusura bakmayın.

Ayrıca buradaki olay senin bana boş yere vurman, Uzi mermisi 1 2 kere gelse tamam diyeceğim, 3 4'den fazla geldi diye hatırlıyorum.

Acaba neden? Ben adama sıkmaya çalışıyorum sen orda durup arabama sıkma diyorsun. Sonra neden mermi yedim gibi şeyler diyorsun. Çözemedim seni dostum. Duruyorsun dediğimde 2-3 saniye değil, ben adama 15-20 saniye vuramıyorum arabanın etrafında döndüğü için sen orda dikilmiş sanki her gün yaşadığın olay gibi izliyorsun.

#5 - 18.05.2024 12:00
Karakterler arası olan olayda arbede yumruklarla süregelmiş, bölge gereği karakterlerin duruma göre Fear RP yapıp dikkatli olması gerekiyor. Şimdilik iki tarafa da bu konu bağlamında uyarı,

Oyun içi /pm'den dolayı iki tarafa da ortak nezaket cezası verilecek, tekrarlamamanız dileğiyle.