Konu: kenjiYE SİKAYET  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2024 01:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenji @enıs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Boynagalava

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste wardir

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
rk

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: dayağı yedi arkadaşıyla. arkadaşı q attı bu eşşek de suya girdi

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): dayağı yedi bide denize giriyo, kacabilecek sanki.

#1 - 05.05.2024 01:33
Öncelikle hayırlı akşamlar, oyuncular bahsi geçen rolün bulunduğun bölgeyi tam olarak idrak edememiş ama ancak orası gbi bölge olarak geçiyor arkadaşlar gbi'ın ne olduğunu bilmiyor sanırsam bilseler böyle bir şey yapmazlar GBİ: Güvenli Bölge İhlali demek yani orada hiç bir illegal rol işleyemezsin ancak arkadaşlar kol kırma rolünden tutun gasp rolüne kadar bütün rolleri sergilediler sonrasında benim gemiye yüzerek gittiğimin kanıtını yollamış arkadaş orada rol bitmiş ve ben hali hazırla bir role gidiyorum bana pm üzerinden şikayet açacağım gibi sözlerle beni oyundan darlıyorlar bence benim değil arkadaşların ceza alması gerek. Ayrıca ben oyun içerisinde gerektiği kadar role girdiğimi düşünüyorum.. Gerekli kanıtları aşağıda sundum.

Gerekli kanıtlar
Spoiler: GösterGizle

#2 - 05.05.2024 01:37

madem gb sen nıye mıx yapıp arkadsaını cagırıyon dalıyonuz

#3 - 05.05.2024 01:40
Dostum makarna yiye yiye sanırsam senin beyin nöronları yanmış, aktif olarak rol yaptığımız yerde gelip kavga çıkartıyorsunuz.. Bu çok normal bir şey gelmesi anlıyorsunuz değil mi beni daha basitleştirilmiş şekilde anlatabilirim isterseniz.  :D

#4 - 05.05.2024 01:46
Dostum makarna yiye yiye sanırsam senin beyin nöronları yanmış, aktif olarak rol yaptığımız yerde gelip kavga çıkartıyorsunuz.. Bu çok normal bir şey gelmesi anlıyorsunuz değil mi beni daha basitleştirilmiş şekilde anlatabilirim isterseniz.  :D
tmm

#5 - 05.05.2024 01:50
tmm

Buraya gelip yönetimin zamanını çalmaktan başka bir iş yapmıyorsunuz baylar.

#6 - 05.05.2024 01:50
tmm

Buraya gelip yönetimin zamanını çalmaktan başka bir iş yapmıyorsunuz baylar.
tmm

#7 - 07.05.2024 11:14
Kanıtlar geçersiz.

K&A