Sabaha kadar şikayet açabilirsiniz, ihlal yapmadık.
Bir tane fotoğraf yollamışsınız siz ne hakla bir fotoğraf dan "non rp -mix-yetersiz rol bilgisi-illegal kural ihlalı" gibi ihlaller çıkartabiliyorsunuz?
Bu sebebten dolayı da ayrıca Şikayetçi olmak istiyorum.
Tek bir fotoğrafta 4 ihlalı kanıtlama çabanıza hayran kaldım doğrusu.
Farkettiyseniz, chatın en altında zaten Metagaming olmasın diye "O Dimitriye söyle" gibi bir cümle kuruyorum. Bir ekip olduğunuz için anonim kalman doğru olmayacaktır. Sizin ekiple de bir kaç kere role girdik, kendinin de söylediğin gibi. Dario'u tanıdığın gibi, onunda senin hakkında ufak da olsa bilgi sahibi olması doğru, benimde adamlarınla role girmem için bilgi sahibi olmam doğru. Reklamlarda da ismin görünüyor zaten, burada isminin bilinmesiyle ilgili bir problem yok. Rol bilgim gayet yeterli, karakterim onaylandı ve düzgünce rolümü yapıyorum. Bu yüzdende sicilim sizin gibi değil. Seninle aramızda maksimum 6-7 cümlelik bir konuşma geçiyor. Bu kadar kısa, çok çok kısa bir olaydan bu kadar ihlali nasıl çıkartıyorsunuz anlamış değilim.
Asıl sizin yaptığınız OOC Kin'e girer, bu iki olaydan dolayıda şikayetçi olmak istiyorum.
Dario_Gentile ve Frances_Green de bana destek çıkacaktır, şahit olacaktır. Kural ihlali yapmadım, savunmam bu kadar.