Konu: Angelo Falcone- Mix + non rp + yetersiz rol bilgisi + illegal kural ihlali.  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 03.05.2024 20:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @befeylmazz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nikolai Bragovich @miRR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:20 03.05.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP-MİX-YETERSİZ ROL BİLGİSİ +İLLEGAL KURAL İHLALİ.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Eski birliğimdeki arkadaşları birlikten attım daha sonrasında bunlar ooc kin yaptı nc atmamıza rağmen daha rolüm bile olmazken beni ve arkadaşımı tanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resimlink.com/XsiezWN
Ek açıklamalar(varsa): Alden organizasyonunda birebir yapılmış olan bu ihlaller doğrultusunda ceza yemelerine rağmen akıllanmamışlar.İllegal kural ihlalleri yapmaktan çekinmiyorlar.Yeni açılan bir birliğin 10 gün illegal rol yasağı bulunmaktadır.Lakin bu şekilde kışkırtıp mix yapıp bize karşı bişey yapmaları cidden hoş değil yaptırımlı ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 05.05.2024 18:21 kuzguninthehood »

#1 - 03.05.2024 20:59
Sabaha kadar şikayet açabilirsiniz, ihlal yapmadık.

Bir tane fotoğraf yollamışsınız siz ne hakla bir fotoğraf dan   "non rp -mix-yetersiz rol bilgisi-illegal kural ihlalı" gibi ihlaller çıkartabiliyorsunuz?
Bu sebebten dolayı da  ayrıca Şikayetçi olmak istiyorum.

Tek bir fotoğrafta 4 ihlalı kanıtlama çabanıza hayran kaldım doğrusu.

Farkettiyseniz, chatın en altında zaten Metagaming olmasın diye "O Dimitriye söyle" gibi bir cümle kuruyorum. Bir ekip olduğunuz için anonim kalman doğru olmayacaktır. Sizin ekiple de bir kaç kere role girdik, kendinin de söylediğin gibi. Dario'u tanıdığın gibi, onunda senin hakkında ufak da olsa bilgi sahibi olması doğru, benimde adamlarınla role girmem için bilgi sahibi olmam doğru. Reklamlarda da ismin görünüyor zaten, burada isminin bilinmesiyle ilgili bir problem yok. Rol bilgim gayet yeterli, karakterim onaylandı ve düzgünce rolümü yapıyorum. Bu yüzdende sicilim sizin gibi değil. Seninle aramızda maksimum 6-7 cümlelik bir konuşma geçiyor. Bu kadar kısa, çok çok kısa bir olaydan bu kadar ihlali nasıl çıkartıyorsunuz anlamış değilim.
Asıl sizin yaptığınız OOC Kin'e girer, bu iki olaydan dolayıda şikayetçi olmak istiyorum.
Dario_Gentile ve Frances_Green de bana destek çıkacaktır, şahit olacaktır. Kural ihlali yapmadım, savunmam bu kadar.

#2 - 03.05.2024 21:02
Dostum seninle bir role girmedim bile varsa kanıtın sun.Savunman bittiyse sonuçlanabilir.Bragovich olarak şehire yeni geldik ve sadece üç birlik ile tanışma rolü yaptık harici birlik içi rol bile yapmadık adam akıllı gerekli cezayı admin arkadaşlar yapacaktır iyi forumlar.

#3 - 03.05.2024 21:17
Merhabalar, arkadaşımın dediği doğru. Dimitri karakteri hakkında bilgisi var, herhangi bir Metagaming söz konusu değil. Meta ile Mix'i ayırt edemeyecek kadar bilgisiz olmanıza rağmen insanlara YRB demeniz ne kadar doğru, anlamış değiliz.

Savunmada adım geçtiği için, şahitliğimi onaylıyorum. İyi forumlar.

#4 - 03.05.2024 21:18
Kardeşim,senle girdim demedim zaten senin birlikte ki Nikolai ile arkadaşım role girmiş bana söyledi, bende yolda gördüm sizin reklamlarınızda ismini gördüm,birliğinizi gördüm, daha ne olsun senle konuşmam mı gerekiyor.Admin arkadaşlara pas atma burda haksız sensin ve yediremiyosun.

#5 - 03.05.2024 21:24
Olaya dahil olmayan insanlar şikayetten çıkış sağlayabilir, YRB dediğimi hatırlamıyorum.Birlikten atılınca erkekler :) polemiğe girmeyin baylar savunmalar yapıldı benim hakkımda nasıl bir bilgiye sahip nerden öğrendi sslerini sunun kanıtsız işlem yapılmıyor demekki hem meta var hem mix var oda iyiymiş :D @itsbard sonuçlanabilir arkadaşlar drama arıyor belli.

#6 - 03.05.2024 21:46

aklına gelen her ihlali yazdığın için unutmuş olabilirsin bebeğim, iyi günler.

#7 - 03.05.2024 21:47
Şu üslüba bak çok yazık ekstra üsluptan ceza almasını istiyorum bu nedir ya?

#8 - 03.05.2024 21:48
Şu üslüba bak çok yazık ekstra üsluptan ceza almasını istiyorum bu nedir ya?

"bebeğim" lafına alındıysan, çok üzgünüm canım. "Abi" diyerek egonu tatmin etmediğim için ayrıca da üzgünlüğümü belirteyim.

Dediğim gibi, "Bebeğim" lafına alınıyorsan özür dilerim. Tekrarı olmayacaktır.

#9 - 11.05.2024 14:15
Kardeşim,senle girdim demedim zaten senin birlikte ki Nikolai ile arkadaşım role girmiş bana söyledi, bende yolda gördüm sizin reklamlarınızda ismini gördüm,birliğinizi gördüm, daha ne olsun senle konuşmam mı gerekiyor.Admin arkadaşlara pas atma burda haksız sensin ve yediremiyosun.

Bu durum savunmayı geçersiz kalıyor, ilgili karakter ceza almayacak.