Merhaba, öncelikle şunu belirtmeliyim ki; herhangi bir "OOC Kin" durumu söz konusu değil.
Yetersiz Rol Bilgisi hakkında yeterli delil görmüyorum.
;
Savunma: Angelo_Falcone ve Frances_Green adlı arkadaşlarım, Nikolai karakteri ile bir brawl rolüne giriyorlar ve Nikolai karakterini dövüyorlar

. Daha sonrasında bana da normal olarak Nikolai karakterinin böyle bir duruma karıştığı bilgisi kulağıma geliyor. Sonra da Nikolai karakterini görüyorum ve bir rol başlatıyorum. "Sorun mu var?" diye cümle kuruyorum ve ardından Nikolai karakteri de "İstersen yaratayım" gibi bir cümle kuruyor. Bunun doğrultusunda da ufak bir şekilde agresif rol sergiliyoruz birbirimize karşı. Chatı başından beri okursanız, karakterimin kışkırtmalar sonrasında tepki verdiğini çok çok rahat bir şekilde görebiliyorsunuz.
Arabanın önüne kırdığıma dair bir delili yok zaten.
İl-legal kural ihlali hakkında bir kanıt göremedim, illegal bir rol yok ortada. Aklınıza ne geldiyse yazın şikayete bakalım.
İstediğiniz gibi, her olayda şikayet açabilirsiniz. Bizlik sıkıntı yok, ihlal yapmayacağımıza eminiz. Tamamen kurallara uygun bir şekilde gerçekleşecek her şey.

Kişinin sürekli emote atarak spam yapması da beni rahatsız etti, bundan dolayı da ceza almasını talep etmekteyim.
Görüşmek üzere;
04.05.2024 14.00 - 16.00

Arkadaşlarım şahitliklerini onayladıktan sonra sonuçlanabilir. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.
@Boreki