Konu: Dario Gentile non rp + illegal kural ihlali + yetersiz rol bilgisi  (Okunma sayısı 247 defa)

#0 - 03.05.2024 19:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @diablotularz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: non rp + illegal kural ihlali + yetersiz rol bilgisi

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yeni NC atmama rağmen adımı nereden biliyor? Bildiğine dair herhangi bir kanıt yok. Tamamıyla OOC kin. Gişeler kapalıydı ben aracımı geriye doğru çekmiştim, önüme doğru aracı durdurdu ve zaten konuşma chatte gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş bizim eski birliğimizdeydi, atıldı. Daha sonrasında kin yaptı ve bize sürekli bu tarz kışkırtmaya yönelik hareketler yapıyor. Arkadaş sivil, kanıtım yukardaki ektedir. Karşılık vermiyoruz lakin bu tutumlarına devam ederse artık hatasını arayıp ceza yemesi için tüm ekibimle beraber çalışacağız. Bir tavsiyemdir, Recep İvedik yerine daha kültürel filmler ve diziler izlemesini tavsiye ederim. Örnek olarak, Baba serisini ve Scarface (Yaralı Yüz) filmlerini önerebilirim. Umarım bu filmlerden de etkilenmez  ;)

Saygılarımla...

#1 - 03.05.2024 20:34
Merhaba, öncelikle şunu belirtmeliyim ki; herhangi bir "OOC Kin" durumu söz konusu değil.

Yetersiz Rol Bilgisi hakkında yeterli delil görmüyorum.
;
Savunma: Angelo_Falcone ve Frances_Green adlı arkadaşlarım, Nikolai karakteri ile bir brawl rolüne giriyorlar ve Nikolai karakterini dövüyorlar :D. Daha sonrasında bana da normal olarak Nikolai karakterinin böyle bir duruma karıştığı bilgisi kulağıma geliyor. Sonra da Nikolai karakterini görüyorum ve bir rol başlatıyorum. "Sorun mu var?" diye cümle kuruyorum ve ardından Nikolai karakteri de "İstersen yaratayım" gibi bir cümle kuruyor. Bunun doğrultusunda da ufak bir şekilde agresif rol sergiliyoruz birbirimize karşı. Chatı başından beri okursanız, karakterimin kışkırtmalar sonrasında tepki verdiğini çok çok rahat bir şekilde görebiliyorsunuz.
Arabanın önüne kırdığıma dair bir delili yok zaten.
İl-legal kural ihlali hakkında bir kanıt göremedim, illegal bir rol yok ortada. Aklınıza ne geldiyse yazın şikayete bakalım.

İstediğiniz gibi, her olayda şikayet açabilirsiniz. Bizlik sıkıntı yok, ihlal yapmayacağımıza eminiz. Tamamen kurallara uygun bir şekilde gerçekleşecek her şey.   O:-)
Kişinin sürekli emote atarak spam yapması da beni rahatsız etti, bundan dolayı da ceza almasını talep etmekteyim.

Görüşmek üzere;
04.05.2024 14.00 - 16.00  :)

Arkadaşlarım şahitliklerini onayladıktan sonra sonuçlanabilir. Savunmam bu kadar, iyi forumlar. @Boreki

#2 - 03.05.2024 21:01
Sen ve arkadaşlarınla herhangi bir role girmedim hatta tam olarak Nikolai karakterini dün NC atarak açtım. Hiçbir şekilde brawl rolüne girmedim. Bir kanıt varsa sunmanı bekliyorum  ;)

Üstüne, sorun mu var'ı yazan kişi benim. Bana verdiğin cevapta bile yooo illa olması mı lazım diyorsun.
« Son Düzenleme: 03.05.2024 21:06 miRR »

#3 - 03.05.2024 21:17
Sen ve arkadaşlarınla herhangi bir role girmedim hatta tam olarak Nikolai karakterini dün NC atarak açtım. Hiçbir şekilde brawl rolüne girmedim. Bir kanıt varsa sunmanı bekliyorum  ;)

Üstüne, sorun mu var'ı yazan kişi benim. Bana verdiğin cevapta bile yooo illa olması mı lazım diyorsun.

Arkadaşımla role gir, girme. Beni ilgilendirmiyor, senin ismini zaten sohbette kullanmadım. Ne diyorsun?

#4 - 03.05.2024 21:24
"Sana koymak ni kolay zaten, amına koyduğuma bak." ifadesi sana göre tesadüf o zaman.

Sevgili yetkililer, arkadaş ilk savunmasında da olduğu gibi rol hikayesi yazarak burada kendini savunacaktır. Ben tüm kanıtlarımı sundum, kendisinden de aynı nezaketi gösterip kanıt göstermesini rica ediyorum, söz sizindir. İyi akşamlar dilerim  :) ;)

#5 - 03.05.2024 21:27

Ek olarak; ticketı açtıktan sonra arkadaşı Angelo_Falcone yanıma gelip benle konuşmaya çalışıyor.  :)

#6 - 03.05.2024 21:34
Arkadaşımın dediği her şey doğrudur, şahitliğimi onaylıyorum.
Bana da şikayet açıldı ve hiç bir delil yok hepsi sırf bir yerden yakalansın diye kinlendikleri için şikayet açıyorlar ooc kin yapan biz değiliz,sizlersiniz
Arkadaş birliğimizle geliriz diyor birliği toplasan 10 kişi ben zaten arkadaşlarım ve dost birliklerle birlikte 20-30 a kadar adam toplayabilecek durumdayım zaten bizim birlik tanıtımız oluşturuldu onaylanmasını bekliyoruz.
illegal role girmek için HER KONUDA bir birliğe bağlı olmam gerekmiyor.
04/05/2024 14:00-16:00  :sampanya:

#7 - 03.05.2024 21:36
Savunmalar geldi, gerekli cevabı yetkililer verecektir. Sonuçlanabilir. @itsbard

#8 - 03.05.2024 21:44

Ek olarak; ticketı açtıktan sonra arkadaşı Angelo_Falcone yanıma gelip benle konuşmaya çalışıyor.  :)

Bana eşgalini söyledi zaten senin ismini vermedim,yoldan geçerken gördüm ve durmak istedim,OOC kinden bu kadar uzatmanın anlamı yok.
Adminleri boşa uğraştırıyorsun gereksiz şikayetlerle sorununuz varsa aramızda çözelim.

04/05/2024 14:00-16:00   :sampanya:

#9 - 03.05.2024 21:45