Konu: Klon skin/Cache Mining  (Okunma sayısı 467 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.05.2024 08:24
Savunmasını yapmış arkadaş, kendisi de aldığı yeri kabul ediyor resmen çalıntı skinlerin paylaşıldığı bir discord üzerinden erişim sağlamış skinin dosyalarına ve editlemiş. Sonuçlanabilir.

#11 - 04.05.2024 09:57
@Boreki sonuçlandırabilir misin?

#12 - 04.05.2024 17:02
Savunmasını yapmış arkadaş, kendisi de aldığı yeri kabul ediyor resmen çalıntı skinlerin paylaşıldığı bir discord üzerinden erişim sağlamış skinin dosyalarına ve editlemiş. Sonuçlanabilir.

Ona bakılırsa skin yapımcınız aynı sunucu içerisinde bulunuyor, ben de aynı iddiada bulunabilirim. Böyle bir söylemi dile getirmek iftira atmaktır. İstediğiniz kadar o sunucuyu da arayın, bu modelin bir dosyasını bulamayacaksınız. Çünkü bu bir skin yapımcısı tarafından yapılan, private head. Birkaç yetkiliye danıştım ve benzemediklerini dile getirdiler. Saç sims saçı, onun haricinde skinin aynı olan bir bölümü bile yok. Sonuçlanabilir.

#13 - 05.05.2024 18:45

Ona bakılırsa skin yapımcınız aynı sunucu içerisinde bulunuyor, ben de aynı iddiada bulunabilirim. Böyle bir söylemi dile getirmek iftira atmaktır. İstediğiniz kadar o sunucuyu da arayın, bu modelin bir dosyasını bulamayacaksınız. Çünkü bu bir skin yapımcısı tarafından yapılan, private head. Birkaç yetkiliye danıştım ve benzemediklerini dile getirdiler. Saç sims saçı, onun haricinde skinin aynı olan bir bölümü bile yok. Sonuçlanabilir.
Dostum anlamıyorsun sanırım orada bulunman sorun değil, oradan aldığın bir linki burada kanıt olarak paylaşman yanlış. Alelen çaldığını itiraf etmişsin alt yapıyı daha üstlemeye gerek yok sonuçlanabilir.

#14 - 05.05.2024 20:31
İyi de dost, bu ekran alıntısını paylaşmamın nedeni oradan herhangi bir dosya alınması değil ki. Ayrıca burada bir bağlantı da söz konusu değil çünkü tamamen karaladım. Yüklediğiniz modelin mining olduğunu düşündüğüm için paylaştım. Sonrasında buna açıklama getirdiniz ve ben de bunun üzerine gitmedim zaten. Kaldı ki skin yapımcım başka bir sunucuda yer aldığı için kullandığınız skinin başka bir sunucuda uzun bir süre var olduğunu söylemişti. Ben de bunun üzerine ekran alıntısını paylaştım. Head tasarımının bana ait olmadığını, bir arkadaşıma ait olduğunu defalarca vurguladım ayrıca. Yapımlarınızı takdir ediyorum, bunun da üzerine gitmeyeceğim fakat saçın imvu olduğunu biliyorsunuz. Ayrıca kafanızda soru işareti varsa gidip yapımcım ile konuşabilirsiniz. İki skinde oldukça farklı görünüyor.
« Son Düzenleme: 05.05.2024 20:35 buschelinn »

#15 - 08.05.2024 03:58
İyi de dost, bu ekran alıntısını paylaşmamın nedeni oradan herhangi bir dosya alınması değil ki. Ayrıca burada bir bağlantı da söz konusu değil çünkü tamamen karaladım. Yüklediğiniz modelin mining olduğunu düşündüğüm için paylaştım. Sonrasında buna açıklama getirdiniz ve ben de bunun üzerine gitmedim zaten. Kaldı ki skin yapımcım başka bir sunucuda yer aldığı için kullandığınız skinin başka bir sunucuda uzun bir süre var olduğunu söylemişti. Ben de bunun üzerine ekran alıntısını paylaştım. Head tasarımının bana ait olmadığını, bir arkadaşıma ait olduğunu defalarca vurguladım ayrıca. Yapımlarınızı takdir ediyorum, bunun da üzerine gitmeyeceğim fakat saçın imvu olduğunu biliyorsunuz. Ayrıca kafanızda soru işareti varsa gidip yapımcım ile konuşabilirsiniz. İki skinde oldukça farklı görünüyor.
Saç imvudan alıntı değil, modellerimi ise taktir etmen güzel bir durum fakat sana şöyle anlatayım. Senin yapımcın skini yapmadan önce bir altyapı seçmiş ve tesadüf de Alpha'nın şuanki kullandığı head'i beraberinde seçip üzerine editlemiş. Bu altyapı release olmadığından çalmış kısaca. Saçı ise imvudan çekseydi eğer birebir aynı bugları oluşmazdı. Skin piyasasında çoğu skin birbirine benziyor, saçın aynı olması tabii ki problem yaratmaz. Ben sana altyapının çalıntı olduğunu söylemeye çalışıyorum. Bu durumda durumu kabullenip @ALPHA ile diyalog sağlamalı ve bana kalırsa iki taraflı bir anlaşmaya varmanız gerekiyor ki bu durumdan dolayı bir taraf mağdur olmasın. sana  ise tavsiyem bir sonrakine onaylı skin yapımcılarına ulaşıp onlarla iş sağlaman olacak.

#16 - 08.05.2024 19:38
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yine de bu şikayetin sonuçlanmasını istiyorum.
Tyriss'in söylemi üzerine saç Sims oyunu içerisinden bir alıntı. Ayrıca bu konuda aynı duruma sahip olduğumuz modellerde mevcut. https://prnt.sc/1HKAEzhP_a7o
Aynı buglara sahip, saçı farklı renkte olan bir model. Kimseye direkt olarak bir soru yöneltmek istemiyorum, bu yüzden şikayetin sonuçlanmasını beklemek bizim için daha iyi olabilir.

#17 - 09.05.2024 08:23
İnceleniyor.

#18 - 09.05.2024 10:27
Şikayet incelendi.

Görsellerden de yola çıkarak kafalardaki benzerliğin saçtan ötürü olduğu görülüyor. Kaş, göz, burun ve dudak bölgesinde farklılıklar da gözle görülür bir şekilde. @buschelinn Yine de model attırmadan önce onaylı bir yapımcıya danışmalısınız, rel veya editlenmiş modellerden kaçınmalısınız.

K&A