Gelelim bir diğer meseleye madem burada yaptığınız ihlalleri ortaya döküp kendi kendinizi ele veriyorsunuz o halde o an roldeki herkeste suçunu kabul ediyordur ve şikayete yansıtabilirim.
Öncelikle 5 kişi 5 ayrı sivil karakterde gelip oluşum hood bölgesinde bu tarz rol yapmanız normal değil.
İkinci olarak maskem varken beni kıyafetten tanıma rolü metagaming'e girer. 1.48'de geçen mekanımıza gelmişsin diyor Gruzdan_Musdov.
Üçüncü olarak üstünde silah olan birini görüp halen 5 kişi hiçbirinizde silah yokken yaptığınız rolde fear rp'ye girer.
0.39'da Yuri_Paskhaev
@kohen34 ün silaha bıçak çeker. emote'uda NON RP'ye girer silahlı birine bıçak çekebilir misin?
devamında bir oluşumun hood bölgesinde (capslock ile) seni keserim ha falan tarzı sıfır bir raconlarıda ayrı komik.
3.14'de silah çekilip mesafeden ateşlenmesine rağmen bunny ve koşarak bıçağıyla emote vermeden saldırması ise ayrı bir NON RP'ye girer
@kohen34 (Bıçağını 2.01'de geri saklıyordu.)
Son haftalarda CPT Vice'inda gelmesiyle OOC arkadaş gruplarının ihlaller silsilesi ile yaptığı saçma roller tüm oluşumları ve rol ortamı kurmaya çalışan insanların oyun zevkini batırıp berbat birşey olmasına vesile oluyorlar bu insanlara karşı onların şekliyle yanıt vermeye kalksanda kural ihlaline gireceği için birşey yapamıyorsun ayrıca kişiler polise yakalanırsa ismini verebiliyor etc.
Kısaca bu tarz sivil karakterlerde yapılan oluşumdan daha üstün rollerin önüne geçilmesi adına ağır ceza yaptırımları veyahut yeni kurallar getirilmeli son 1 ayda hiç bir oluşumla sıkıntı yaşamama rağmen tek sıkıntıyı
OOC Arkadaş gruplarından oluşan Sivil karakterlerle yaşıyorum bunlarda Türk tarzı RP ve kural ihlalleri ile yaptıkları için birşeyde yapamıyorsun karşılık versen kural ihlali oluyor kısaca kişiler sivil kimliklerin avantajıyla benim yapamadığım tarzda rolleri yapabiliyor bu çok komik ve bir o kadar trajik.