Konu: Rory_Cherganski - Trolling-NonRP  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 02.05.2024 00:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rory_Cherganski @MB

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Araçtaki diğer kişiler (@RuffleSouls @FIRLAMA)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Trolling.
NonRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksiyi haritanın öteki ucuna çağırıp, daha sonra araçla yanımdan geçip gitti(ler). Konum attıktan sonra araçla saklanmışlardı sanırım. 911 vs. trollenemiyorsa taksinin de trollenememesi gerektiğini düşünüyorum. Daha sonra da denk gelip FDI özel ajanı olarak taksiye bindi :nays:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşa pm'den sorduğumda cevap vermedi, derdini burda anlatsın. Şahit olarak eklediğim arkadaşların konuyla ilgisini bilmiyorum, arayan numara Rory'e ait. Onları şahit olarak ekledim.

« Son Düzenleme: 02.05.2024 18:13 semre57 »

MB

*
v3 Oyuncusu
#1 - 02.05.2024 13:46
Taksiyi sürmeyi reddettiği için kendimi devlet görevlisi olarak tanıtma gereği duydum, IC olarak gelişti. Bunun bir rahatsızlık yaratacağının farkında değildim.

#2 - 02.05.2024 16:38
Taksiyi sürmeyi reddettiği için kendimi devlet görevlisi olarak tanıtma gereği duydum, IC olarak gelişti. Bunun bir rahatsızlık yaratacağının farkında değildim.

Şikayetin öznesi bu durum değil, bu bahsettiğin durum asıl olaydan dakikalar sonra tesadüfen yaşandı. Ben orada afk durmuştum, forumdaydım şikayet açmak için. Benim için asıl rahatsız edici olan haritanın öteki ucuna taksi çağırıp, halihazırda arkadaşlarınla araçta turluyor olman. Çağırdığın yer de haritanın en alakasız yerlerinden. Konuma gelip yanımdan araçla geçip gittiğinde karakterim IC olarak seni aradığında telefonu cevaplamadın bile. En azından durumu izah edersin, bir iki şey söylersin değil mi? Arkadaşlarım aldı falan, kolpa da olsa sıkarsın rol icabı. Bayağı umursamazlıktan geldin IC ve OOC. Karakterim arayanın sen olmadığını bilmediği için tabi, sana bir şey demedi orada. Çekip gittim. Roleplay'in mantığını kavramış olman gerekiyor 38 level karaktere gelene kadar fakat aksine sen telefonu kapatıyorsun (SS'de mevcut). PM'den soruyorum sebebi neydi diye, ona da cevap vermiyorsun. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi taksiye denk gelip binmeye çalışman da garip. Neyin farkında değildin tam olarak, roleplay namına akılcı hiç bir şey yapmamışsın.

#3 - 11.05.2024 13:49
Karakter cezalandırılacak.